to zni skvele, Lauri. Jsi motivaci
ja jsem dokoncila svych 6 tydnu a pak jsem si dala takovy volnejsi tyden (jakoze i v jidle... resp. jedla jsem furt zdrave, ale mela jsem normalni cokoladu, susenky, kupovany sushi z kramu a proste blbosti, ale ne ve velkem mnozstvi).
a tento tyden jsem zacala dalsich 6 tydnu dle planu se zamerenim na handstandy (zacinam postupne, tento tyden spis pripravuju zapesti na load a delam rehab ramen atd.. nejvetsi zatez prijde 6ty tyden) + pochopitelne jidelnicek bez sladkeho.
uvidim, jak to pujde. ale zatim mam pocit, ze mi takto rozfazovane cile vyhovuji vic. protoze mam nejaky konec a zacatek (a pak malicko na chvilku uvolnim) a tim se mi to lepe dodrzuje nez kdybych si rekla, ze uz nikdy nebudu jist sladky. bylo to poprve, co jsem nefailovala ohledne jidla
resp. skadkyho. ne, ze bych ho jedla predtim hodne, ale mela jsem ho denne. trebas 2 susenky (vetsinou teda vic
)
a jeste tedy se ki vyplatilo, ze jsem si vsechno zapsala a kdyz ztratim drive, tak si k tomu sednu a prectu si to. stejne tak si delam "zhodnoceni" po tech 6ti tydnech, jestli jsem to dodrzela a jak to slo. tedy bylo to spis jen odfajvkovani
ale premyslim, ze priste si budu psat vylozene body o tom., kdy jsem strugglovala, proc, kdy a proc to slo ci neslo atd.
ano, jsem jistym zpusobem cvok
pritel si uz zvyknul (dokonce zacal jiste veci delat i sam) a v praci jsem za podivina (obzvlast kdyz vytahnu svuj obed... btw. vedeli jste, ze Ozici vubec nevedi, co to je kedlubna a jak se ji? a to se tu pritom da normalne koupit.. ale oni vetsinou vubec nevi, co to je.), ale taky si zvykli. a asi by je ted uz vic udivilo, kdybych vytahla nejaky hranolky nebo burger