View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Willow The mean one.
|
Posted: Mon 15.12.2014 9:16 Post subject: |
|
|
jinak chybějící poutko na tužku se dá pořešit i takhle_________________ In the tide of hate
Throw down the counterweight
Tear up that flag and say
You’re worthy of more |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Mon 15.12.2014 9:18 Post subject: |
|
|
Shrew - s kolegyní jedeme v popisovačích Stabilo Kolegyně má už skoro všechny čitelné barvy (některé nejsou pro psaní moc vhodné)
|
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Mon 15.12.2014 9:22 Post subject: |
|
|
Willow - díky za tip. Ty Paperblanks jsou na moc "mystické" ale uvnitř jsou krásné. Zato Leuchtturm1917 si mě asi získá, zkusím kouknout ještě v Londýně |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Mon 15.12.2014 9:31 Post subject: |
|
|
Byzzy, ty jsou taky super! (uplne to vidim, mit celou tu sadu a vybarvovat si diar plnej ruznejch ornamentu nj, kdyby mel clovek cas... )
ty technicka pera jsou takova zvlastni, to je pravda, ale ja jsem na to zvykla z prumyslovky a libi se mi, ze je v tom tus, ze se to nema sanci rozpit..a taky me bavi, kdyz si to plnim, ze si muzu zvolit tloustku a tak...ale na bezne psani to moc nepouzivam, spis na to kresleni _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Mon 15.12.2014 15:51 Post subject: |
|
|
Will, no fakt me to prijde kvalitni, ale je to asi jenom muj pocit z toho, je pravda, ze jsou i jine kvalitni diare, to bezesporu. Ale Paperblanks mi prijde mnohem horsi teda...hlavne ty obaly jsou brrr osklive
Ale dik za tip na Leuchtturm1917 ... i kdyz mi vadi, ze tam neni takovej nazlutlej papir jako u Moleskinu |
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Mon 15.12.2014 20:17 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Mon 15.12.2014 20:27 Post subject: |
|
|
timto oficialne nedekuju kacence, ze zalozila tohle tema. uz takhle me zere, ze si nemam co zapisovat... a kdybych mela, tak nemam cas to delat...
jezis, ja tak zboznuju papirnictvi. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Mon 15.12.2014 21:44 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 15.12.2014 22:02 Post subject: |
|
|
seru na to osm stovek v haji, ale budu mit pod stromeckem radost.
spanish, co sis vsechno koupila?
jinak co se tyce tech pasek - http://www.pinterest.com/hannahhutslar/washi-tape-ideas/_________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 15.12.2014 22:36 Post subject: |
|
|
Lenulo, no dost veci, chces to i s linkama? ale byly tam i darky takze to je trochu omluva. Ja si na sesity a tsk zas tolik nepotrpim, libi se mi to esteticky ale nevyuzila bych to, vsechno si pisu jen do diare, dalsi zapisniky pro me nemaji cenu. A nektery ty jejich napady se mi libi jen tak napul, treba ty textilni obaly na diare, ktery zakoupim pouze pokud ten muj bude mit jeeen mastny otisk vedle druhyho. To treba neni uplne moje gusto
Ten pinterst nastuduju zitra sle zda se ze pro krasny vysledek bude treba jeste jedna vzorovana paska ja mam totiz jednobarevnou _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 15.12.2014 22:38 Post subject: |
|
|
Ja si koupila kulturni diar a pak ten cestovni denik prave v latkovem obalu... sedem s bilymi puntiky. No a pak ruzovy tuzkovy zvyraznovac a diarovou verzatilku. Ja asi miluju verzatilky... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 15.12.2014 23:35 Post subject: |
|
|
Tak kdyby se nekdo chtel inspirovat tak mam:
Diar - http://www.papelote.cz/p/diar-elemento-1/#
Blok kam jsem rovnou do tech chlivku vybrala barevne sladene tuzky a tu vicebarevnou propisku - http://www.papelote.cz/files/photos/original/0/09c3d031bc46acfb2e052459c37c6690f5796afa.jpg
pak maly krouzkovy zapisnik s takovou dvoubarevnou nejspis rucne delanou obalkou (jsou tam takovy vtipny prurezy takze je videt vnitrek)
No a pak uz jen dva balici papiry (ty drazsi) a tu pasku myslim. Dost tam ty penize litaji _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
*
(JK) |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Tue 16.12.2014 7:29 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 16.12.2014 8:34 Post subject: |
|
|
Theres, dik! Tak uz mam objednane dalsi pasky letosni baleni darku bude teda superkreativni uz se tesim. A na ten muj sedy diar budou ty pasky taky super, takze problem mastnych fleku na papirovych deskach vyresen _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
*
(JK) |
|
Back to top |
|
|
Kačenka &
|
Posted: Tue 16.12.2014 9:46 Post subject: |
|
|
Ja ty pásky nejradši používám jako rozlisovatka v diari nebo v nějakých zápisech.
Mam jich doma strasne moc.
A na baleni dárku jsou super!
Jo a jeste kdyz se kousek odtrhne a ohne, daji se jimi nahradit ty malé post-it záložky. |
|
Back to top |
|
|
|