|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lucie kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Wed 6.11.2013 14:58 Post subject: |
|
|
evianek wrote: | já tedy (co se týče toho, co se mi ekluje) nevidím rozdíl mezi látkovým kapesníkem a látkovýma intimkama (...) |
Tak o látkovejch intimkách slyším poprvé, ale na látkový kapesníky nedám dopustit. Neprotrhává se, dá se do něj vysmrkat víckrát než jednou a neválej se mi při rýmě všude hory papírovejch koulí. Krom toho vyjdou levnějc._________________ Jak říká Jirka, "Lucinka ma vzdycky pravdu a vic nez pravdu. I kdyz vim, ze pravdu mam ja, ale ona ma vetsi pravdu" |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Thu 7.11.2013 13:47 Post subject: |
|
|
tornado, ne, ale mame od ecoveru lestenku na sklo a ta je bajecna!
jinak ja v ecoveru i peru, prasek mame ten tekuty zero a avivaz tu zlutou (voni uplne nejlip co jsem kdy cichala) a mala snasi oboji perfektne. nektere veci mame od frosche, ale ecover je mi nevim proc trochu sympatictejsi... od frosche je fajn ten cistic na kuchyne (soda cleaner) a pripravek na myti nadobi.
co se tyce toho ekosmysleni, ja jsem pomerne dost pro-ekologicka, ale latkovky proste nedavam... desne me to obtezuje, proste na to nejsem (nehlede na to, ze mala je trochu hypertonicka a bylo nam doporucene klubickovani a to s latkovkou nejde). takze tohle jsem vzdala a davam jednorazovky. ale jinak pouzivame ekologicky cistice a veci na prani a tridime odpad... ale to mi prijde tak nejak normalni. prirozeny. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 16.1.2017 11:09 Post subject: |
|
|
Hrozne me tesi, jak se cena ekologicke drogerie dostava pomalu na uroven te "normalni".
Moc doporucuju e-shopy:
www.econea.cz - ti posilaji i moc zajimavy newslettery
www.alpik.cz
www.biooo.cz (to je hlavne kosmetika)
Zacala fungovat ceska znacka Feel Eco, jsou levni, mam zatim prostredek na nadobi a jsem s nim moc spokojena, ted budu testovat zbytek. Plus maji velka baleni, takze se usetri odpady. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Kačenka &
|
Posted: Mon 16.1.2017 12:14 Post subject: |
|
|
Econea je fakt super, objevila jsem ji díky Leňule a dost mě baví.
Nejnadšenější jsem z toho uhlíku na čištění vody, fakt to funguje (chuťově, chemicky nevím).
Mně baví značka Bio-D, dobrý poměr cena výkon. Mám je raději než Ecover. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 16.1.2017 12:22 Post subject: |
|
|
Kacenko, na ten uhlik tam koukam uz jak dlouho, ale jeste jsem nenasla odvahu.
Ja si ted (diky, terez) objednala misto Curaproxu bambusovy kartacek. Kosmetiku jako takovou mam uz vlastne temer celou prirodni, drogerii az na tablety do mycky. Tam je ten cenovy rozdil fakt brutalni a ted si to nemuzu uplne dovolit. Ale pokukuju po techhle, tam uz by se to asi dalo:
http://www.econea.cz/ecozone-tablety-do-mycky-5v1-25-ks/
Jen hledam hodne tuzici lak na vlasy, tam se obavam, ze budu muset zustat u konvencnich znacek. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Mari addicted..
|
Posted: Mon 16.1.2017 13:48 Post subject: |
|
|
Od Feel Eco mám teď prostředek na mytí nádobí, ten je fajn.
V čem perete? Já používám Ecover, ale přijde mi, že tolik dobře nevypere _________________ ♪♪♪ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 16.1.2017 13:56 Post subject: |
|
|
_________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 14.3.2017 13:47 Post subject: |
|
|
Tak hlasim, ze jsem objevila tablety do mycky za normalni cenu, all-in-one a myjou fakt dobre. Jsou to tyhle. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
Posted: Tue 14.3.2017 13:53 Post subject: |
|
|
Já už se ptala v hospodynkach - neperete někdo s pracím vejcem? _________________ chci být člověkem, který se mi nehnusí. |
|
Back to top |
|
|
zuza kytky 6, meta: 8650
|
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Wed 22.4.2020 14:59 Post subject: |
|
|
Jak je to s opalovacími krémy pro miminka? Používali jste něco a odkdy? Neplácám na holky nijak moc žádnou kosmetiku, v podstatě jen mandlový olej po koupání a pak mám něco málo od Weledy, ale to používám jen příležitostně. Takže bych na ně teď nerada dala něco echt chemického, ale před sluníčkem je chránit chci. Vidím, že má opalovací krém i Weleda, ale nevím, jestli za něco stojí. _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Wed 22.4.2020 18:54 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Děti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 2 of 4
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|