ad ty věci nad kolena: to je vážně blbost, byli jsme se podívat na Prague Golf Masters (Ladies European Tour) a většina holek měla golfové sukně (a nikdy jsem neviděla golfovou sukni pod kolena)
Danny: jak se Ti v golfu daří? chodíš ještě s trenérem?
já jsem začala, měl by mě dohrabat k zelené, přítelovi se nějak nedařilo mě dobře trénovat, nešlo mi to(hlavně odpaly, to je katastrofa, patování mi jde docela dobře, umím ten povrch docela dobře číst)....tomuhle týpkovi co mě teď trénuje, tak to jde s mým trénováním asi lépe, mám z toho dobrý pocit, teda zatím jsem s ním jen patovala a čipovala, odpaly nás čekají ve středu...ale bavilo mě to s ním, chodíme trénovat tady kousek jak bydlím, do Chateau St Havel, mám členství, takže si tam můžu zajít zatrénovat kdykoliv, čehož využívám. Jelikož neřídím a nebudu bag tahat MHDčkem
, tak zatím jezdím když má přítel čas, ale příští týden pojedeme koupit pencil bag, kam strčím dvě hole, míčky a za pět minut jsem v Chateau, to je super, ještě jak mám spoustu času, musím toho využít
trenér mi slíbil, že mě do srpna/září k té zelené přivede....což by bylo super, protože většina lidí co znám získalo zelenou tak rok od toho, co s golfem začali
docela mě dokážou rozladit kecy ostřílených golfistů jako tuhle jeden: "Ty jsi teď začala trénovat? no stejně prvních 5 let to stojí za hovno a až pak si normálně zahraješ"...ale i kdyby, nějak se začít musí a naštěstí to není nějak limitované věkem, chtěla bych být alespoň průměrná hráčka
na zimu si chci koupit nějaký simulátor do bytu
Danny, zajímalo by mě jak pokračuješ