View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
wewe Why is raven like a writing desk?
|
Posted: Thu 15.3.2012 8:04 Post subject: |
|
|
zasnezena ulica a to vrzganie, to je uplne krasny pocit, tak isto aj ked idem napr okolo 4 ci 5 prec z domu, je tak krasne ticho, pokojne, len sem tam do toho zacvirikaju vtaciky...a ja si pripadam ako v nejakom filme:)
no a aktualne z dnes mam krasnu chvilu....konecne po 2 dnoch bez slnka kedy bolo zaoblacene neustale a sivo, bez farieb....dnes je uplne jasno, prefukuje nie velmi studeny vietor, konecne mam pocit ze veci okolo mna zacinaju mat farbu, uaaa:)...no a tak sa po zobudeni vyklonim z okna...so zatvorenymi ocami sa tesim z toho ze ako je fajne....a z vedlajsieho baraku niekto pusti na cele sidlisko nejaku vaznu hudbu....tak to som skoro poskocila od radosti...ale opatrne nech neskoncim pod oknom _________________ Not until we are lost do we begin to understand ourselves.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music...
Follow your joy
ॐ नमः शिवाय |
|
Back to top |
|
|
ariely kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Thu 15.3.2012 9:38 Post subject: |
|
|
Shrew, vrat ten edit!
doufam, ze se sunka za svuj jed aspon trochu stydi _________________ Please help me out
Hell is coming
Could you do it now?
Hell is here |
|
Back to top |
|
|
šunka Alunka
|
Posted: Thu 15.3.2012 11:10 Post subject: |
|
|
ne, nestydím.
Ale jak jsem to četla, tak je to tím, že tyhle věci mi nepřijdou nijak zvláštní, jiný, divný nebo nevím co a nějak to neprožívám. Nechápu podstatu. _________________ Život není pes, yes! |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Thu 15.3.2012 11:50 Post subject: |
|
|
Proč by se šunka měla stydět?
To že Shrew okamžitě maže příspěvek, na který někdo reagoval jinak, než by se jí líbilo, mi přijde spíš jako její přecitlivělost. A moc to nechápu.
Jinak mi na tom taky nepřijde nic zvláštního, ale sama bych to sem nepsala, protože na mě to takhle působí spíš legračně a rádoby poeticky, třeba ten styl honey. Asi už bych takový věci cizím lidem nevykládala. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Thu 15.3.2012 11:59 Post subject: |
|
|
Lenore wrote: | rádoby poeticky |
jo, taky mi to prijde. a hlavne teda nechapu, proc se tema jmenuje takhle vznosne, kdyz mnohem vystiznejsi by podle me bylo "umite se radovat z malickosti?" nebo "vase ritualy". snad skoro kazdy ma nejaky svoje specialitky, ale tady se to najednou prezentuje jako neco extra a to mi neni blizky_________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
|
Back to top |
|
|
Cee kytky 5, meta: 5250
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Thu 15.3.2012 12:27 Post subject: |
|
|
A o co se snažíš? Ježiš, stůj si za svým, ne. Někdo má blbou poznámku, tak hned edituješ příspěvky a přejmenováváš téma? Máš si říct, že ta šunka je fakt protivná a asi se blbě vyspala a dál to neřešit. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Thu 15.3.2012 12:39 Post subject: |
|
|
nechte té stupidní diskuze, cee má pravdu. |
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Sat 11.5.2013 19:06 Post subject: |
|
|
Omylem jsem klikl v nových příspěvcích na stranu 9 a objevil jsem tohle. Poslat vánoční přání cizím lidem mi přijde pěkný. Ale tohle občas lidi prostě vidí jinak. Kdysi jsem v nějaké čajovně chtěl platit, a obsluha mi sdělila že za mě čaj už kdosi zřejmě omylem zaplatil. Když jsem na oplátku chtěl zaplatit čaj nějakému z přítomných hostů tak čajovník odmítl s tím že je to kravina. Zrovna v čajovně jsem teda čekal transcendentnější personál. |
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Sun 12.5.2013 4:39 Post subject: |
|
|
che: to bych čekala taky. ale bylo by to výborný _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
Posted: Sun 12.5.2013 8:10 Post subject: |
|
|
to mne pripomnelo, ze sem cetla, ze to funguje v urcitejch kavarnach tak, ze clovek rekne, ze chce zaplatit treba 2kavy, da si jednu a odejde a pak prijde clovek bez domova a zepta se, jestli je kava navic a dostane tu druhou zaplacenou.
nevim, jestli je to jen v urcitej siti kavaren nebo jak to presne je ani kde to je, ale je to super:) |
|
Back to top |
|
|
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
Posted: Sun 12.5.2013 8:23 Post subject: |
|
|
Jj, v Praze U zavesenyho kafe _________________ chci být člověkem, který se mi nehnusí. |
|
Back to top |
|
|
Tevi. kytky 8, meta: 19650
|
Posted: Sun 12.5.2013 9:04 Post subject: |
|
|
Alsh, to je dobrý, ty jo .
A jinak - tohle téma se mi líbí, Shrew má kouzelný "rituály" _________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.** |