|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Fri 27.3.2009 17:33 Post subject: |
|
|
Feli - Možná je tohle nějaký postup, co jim radí na těch jejich informačních schůzkách, či co, protože nejsme jediní dva, koho takhle někdo "vlákal do pasti" znám takových lidí víc. Naštěstí kamarádka už pochopila a nechala toho. Ale když jsem jí říkala jak to chodí, nevěřila mi, tak si to musela zkusit sama.
A to, že celou tu schůzku nevysloví slovo "Amway", to je možná proto, že proti tomu už lidi mají předsudky. Nebo v tomhle případě už to snad ani nejsou předsudky. Prostě lidi už vědí o co jde. |
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Fri 27.3.2009 17:40 Post subject: |
|
|
Tenhle trik nedělá jenom Amway, ale i různý takovýty firmičky, jak ti nabízejí, že budeš uzavírat nějaký smlouvy na pojištění a dostávat za to peníze v podstatě zadarmo, jen když někdo na smlouvu napíše tvůj kód (kterej ovšem dostaneš na "školení", za který musíš dát 2000,-), apod. Nás se takhle loni "nachytalo" asi 40, když jsme šli na schůzku s jedním naším učitelem, kterej nám slíbil brigádu (nikdo nepochyboval, že půjde o nějakou práci v oboru, a ono tohle). Všichni se mu na to vyprdli.
Já myslela, že tu Amway "vymřelo" už v 90. letech. Vím, že to po revoluci dělala naše sousedka. Skončila s tím po tom, co prodala pár přípravků, z nichž ani jeden nikomu nevyhovoval, navíc byly děsně předražený. Máma od ní měla nějaký tělový mlíko, stálo v koupelně asi 10 let netknutý, a pak jsme s tím mazali morčeti nějakej vřed na zadku. Sorry za historku se zvířátkem na závěr, ale fakt nic konstruktivnějšího k tématu nemám. |
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
|
Back to top |
|
|
Hanicka kytky 2, meta: 350
Joined: 16 Apr 2007 Posts: 327 Location: Pitín ;) , Olomouc, Luhačovice
|
Posted: Fri 27.3.2009 17:54 Post subject: |
|
|
a ještě jsem si vzpomněla na jednu její hlášku: víš,jak bylo ve zprávách,jak nikdo neví,kde vzali Grossovy ty peníze,co mají,tak to mají díky tomuhle obchodu... |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Fri 27.3.2009 18:36 Post subject: |
|
|
Bohužel je mezi náma stále dost hloupých a naivních lidí kteří tomu věří. A všichni mají úžasné sebevědomí a pocit že dobijou svět a za pár let si vydělají na celý život.
Já poznám že jde o podobnej nesmysl hned, když se zeptám v čem ta výdělečná činnost spočívá a dostane se mi nějaké vyhýbavé nebo neurčité odpovědi.
Hold na někoho ta směšná psychologická masáž zabírá, já to ale nechápu.. Házim je do jednoho pytle s jehovistama, karieristy od oskara co vnucují lidem tarify a snaží se dělat dojem že to dotáhnou až na ředitele, finančníma poradcema a různými makléři bez kvalifikace.
Když jsem dodělal maturitu, s kámošem jsme sháněli práci a on že si našel super job. Taky se mu úplně nechtělo mluvit o čem to přesně je a mě bylo jasný že to bude nějak nesmysl. Ta práce nakonec spočívala v tom, že volal lidem a snažil se od nich vyloudit peníze s tím, že mu je zhodnotí. Když od někoho něco vylákal, dostal třeba 10 tisíc, proč ne, když tý firmě vydělal daleko víc. První měsíc mu dali asi 20tisíc. No skončilo to po pár měsících tak, že měsícně bral asi 4000kč na dohodu a z toho si musel platit sociální a zdravotní. Tak se nakonec probral a dělá něco normálního. Jsou ale i tací, kteří se z jednoho ani víc opaření neproberou.. A místo toho aby si uvědomili že je lepší normální práce kde si sice na soukromej tryskáč nevydělají ale mají svoje jisté, jdou z jednoho nesmyslu do druhého. Hlavně že nosí oblek a jejich pozice se nazývá nějakým důležitým anglickým názvem _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Fri 27.3.2009 19:44 Post subject: |
|
|
A v cem to teda spociva?
Oni prodavaji nejaky vyrobky svymu okoli a z toho maji mit provize? |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Fri 27.3.2009 19:46 Post subject: |
|
|
jj, musis si koupit nejaky ty zakladni sady... nevim jak to presne je... a pak by se ti to melo prodejem vratit... pamatuju si nejakej saponat, jehoz hlavni prodejni strategie bajecnosti spocivala v tom, ze je tak snadno odbouratelny v prirode, ze jim vyplachovali velrybam zaludky pri nejaky ropny havarii... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Hanicka kytky 2, meta: 350
Joined: 16 Apr 2007 Posts: 327 Location: Pitín ;) , Olomouc, Luhačovice
|
Posted: Fri 27.3.2009 20:41 Post subject: |
|
|
ty nakupuješ,máš za to body a můžes to prodávat ostaním,přičemž si dáš přirážku a jak se někdo zaregistruje jakože pod tebe,že ty jsi ho doporučil,tak tím,jak kupuje on a ti,koho zase on doporučí,tobe naskakují body...podle množství bodů dostaneš za 2-3roky peníze |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Mon 30.3.2009 23:09 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
|
Back to top |
|
|
Poni kytky 1, meta: 200
|
Posted: Wed 1.4.2009 9:41 Post subject: |
|
|
Amway....
Možná budete překvapení možná ne...
Byl sem na tom jednom úžasném semináři a musím přiznat že sem o tom hodně přemýšlel a nechal se "zasvětit" do principů jak funguje atd.. ( ano zneužil sem toho skvělýho chlapíka víc něž se snažil zneužít on mě. nechal sem ho detailně mi vysvětlit principy jak vše funguje a tak a on si myslel že mám vážně zájem se registrovat )
Seminář je skvělý ( organizované výplachy mozku ) a můžu říct že nejpozitivnější byl výlet do jihlavy kde sem byl poprvé a aspoň pokoukal jak to tam vypadá a ještě mě tam odvezly zadáčo .
Ohledně principu - registrace - motivace na velké penízky - propagace ( přísná propagace ) jen jenjich výrobků - nastavení mozku na jejich fanatické myšlení a další princip je vtloukat to všem ostatním a vytvořit si minipiramidu pod piramidou piramid a dát tak vydělat těm větším fanatikům nad váma.
nějaké body za to, za body %za % penízky a tak dál se to pořád táhne a púořád prodávat a tak...
úžasná zkušenost - na semináři oblečení všichni do slušného (já samosebou černá perla semináře normál hadry viď ) a zase propagace pomůcek,cedeček a prostě všecho jen aby se udržoval fanatizmus.
Prostě kdo chce ať si to zkusí - budoucnost to nemmá a to že amway jako klasický multilevel funguje už dlouho jen dokazuje manipulativnost lidí když se zatlačí na téma peníze kterých má většina a teďka díky krizi ještě více lidí málo je fakt zajímavý fakt....
kdo z Vás žije pro peníze? jasně že všem by se líbilo mít jich spoustu,ale já bych se nedokázal smířit s tím že jsou špinavé a svědomí by mě ukousalo.
Doba je zlá,Amway je jako virus ,jako rýma co se šíří dál,jenže narozdíl od rýmy za týden nezmizí.... je to jako slepá víra v bohatství co přijde po okradení víc než velkého počtu lidí o jejich uškudlené penízky na horší časy aby k vám zlomek těchto peněz dostal později. |
|
Back to top |
|
|
Martina Guest
|
Posted: Wed 13.5.2009 9:29 Post subject: |
|
|
Kritizovat umí každý, ale pravdivé informace nezná nikdo. Amway byl v ČR dávno před Šárkou. Cena lístku 5.000, tak to jsem taky neslyšela. Vydělal si někdo pouze prodejem Avon nebo Oriflame nějaké peníze? Abyste v těchto MLM uspěli, taky musíte mít školení. Řada lidí na Amway nadává, ale je to také proto, že neuspěli a musí to na někoho hodit. Nepřiznají, že to neuměli. |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Wed 13.5.2009 19:03 Post subject: |
|
|
jsem cekala, kdy sem pres google dorazi nekdo, kdo vi, jak je amway uzasny a nejlepsi. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Wed 13.5.2009 19:07 Post subject: |
|
|
Paní Martino, já žádné školení pro prodej Avonu nepotřebovala |
|
Back to top |
|
|
Martina Guest
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 2 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|