|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Althea kytky 2, meta: 550
|
Posted: Tue 14.10.2008 21:26 Post subject: |
|
|
Asi nema cenu to nejak lamat pres koleno, nutit se do toho, povzbuzovat se peckem a moc se sledovat. Partnerka vypada ze je v pohode, a to je celkem podstatny. |
|
Back to top |
|
|
Jakubíček kytky 0, meta: 25
|
Posted: Tue 14.10.2008 21:29 Post subject: |
|
|
ssyissyi wrote: | já myslím, že jestli jste dokázali do teď řešit i tyhle intimní věci, bude vpohodě...každopádně pokud ti bylo naznačeno, že jsi mohl chytit i ty něco od ní, vysla bych ji k lékaři taky...ale myslím, že s tvým hlavním problémem to nesouvisí, za tím bych viděla fakt spíš tu psychiku. | Doufám, že máš pravdu a fakt to bude v pohodě. Nemyslím si, že bych od ní něco chytil. Kdo ví, co to je. Zítra se jdu objednat na kožní a uvidíme.
Jinak holky, jste fakt zlaté. |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
ssyissyi bright side of life
|
Posted: Tue 14.10.2008 21:37 Post subject: |
|
|
No jen nech bejt, u nás holek je to hned, že něco chytíme, když k tomu máme sklony, stačí jít do bazénu (jenže o tom se zas nerady bavíme my ). A když se pak neléčíme i s partnerem, jen se to přehazuje tam a zase zpět...
Ale držím palce, snaž se na to moc nemyslet a i v myšlenkách se zaměřit na jiné aktivity s partnerkou a bude to OK. Jsem si jistá, protože ten jedinej neřešitelnej problém, že bys o ni už nestál, tu není, takže nějak se to vyřeší určitě. _________________ ...vím, že tam kdesi podél patníků mi někdo podá perlu... (Jack Kerouac) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 14.10.2008 21:38 Post subject: |
|
|
Tak drzim pesti, at to mate co nejdriv za sebou a muzete zase radit |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Tue 14.10.2008 21:43 Post subject: |
|
|
brali ti krev 'na vsechno mozny'? nevsiml sis, ze bys treba mel zizen/vic pil nebo tak? ono to muze byt takovy ukazetel, ze je 'neco nekde spatne'.
nemam k tomu asi rict nic, nez co tu zaznelo, navic s erektilnima vecma se zrovna nekamaradim.. ale preju, at se to brzo vyresi :) _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 14.10.2008 21:59 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 14.10.2008 22:00 Post subject: |
|
|
Ja bych zase hned nepropadala panice a nevyvozovala az takove zavery Uvidis, ze se to vyresi a vsechno bude jako driv. |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Tue 14.10.2008 22:02 Post subject: |
|
|
asi tak, tohle fakt neni konec sveta.
cim vic to budes resit, tim horsi to bude :) _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
ssyissyi bright side of life
|
Posted: Tue 14.10.2008 22:11 Post subject: |
|
|
Jj, hlavně nedělej nějaký velký rozhodnutí typu rozchod, mnišská kutna apod. v záchvatu paniky. Tyhle věci se dějou dnes a denně a řešit se daj. So, where's the problem? _________________ ...vím, že tam kdesi podél patníků mi někdo podá perlu... (Jack Kerouac) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 14.10.2008 22:24 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 15.10.2008 9:03 Post subject: |
|
|
Jasne ze holky miluji sex, ackoli neznam zadnou, ktera by to chtela delat petkrat denne, vzdyt to musi pak bolet Jenze nejde jen o tu souloz, existuje spoustu jinych zpusobu, jak uspokojit partnerku, ale to asi vis taky Vzdyt by se stejne tak mohlo stat, ze by tvoje pritelkyne mela treba zanet, a soulozit byste nemohli a vydrzela by to taky |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 15.10.2008 15:26 Post subject: |
|
|
Althea wrote: | Jasne ze holky miluji sex, ackoli neznam zadnou, ktera by to chtela delat petkrat denne, vzdyt to musi pak bolet Jenze nejde jen o tu souloz, existuje spoustu jinych zpusobu, jak uspokojit partnerku, ale to asi vis taky Vzdyt by se stejne tak mohlo stat, ze by tvoje pritelkyne mela treba zanet, a soulozit byste nemohli a vydrzela by to taky |
Je pravda, že by to nejspíš vydržela, ale já se v tom máchám už přes měsíc a zdá se mi to čím dál horší, no. Samozřejmě že vím, že ženu lze uspokojit i jinak, ale popravdě současnou partnerku se mi ještě jinak uspokojit nepodařilo a ikdyž bych to rád zkoušel, tak v tomhletom se mi zdá, že není moc trpělivá nebo dělám něco špatně. Navíc teď mám pocit, že by byla daleko šťastnější, kdybych byl už v pohodě, než se pokoušet o její orgasmus. Prostě takové nějaké napětí mezi námi poslední dobou cítím, ikdyž si to možná jen vsugerovávám.
Prostě to nezvládám, no. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Sex |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 Next
|
Page 2 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|