View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Sun 6.7.2008 21:11 Post subject: |
|
|
mě trápilo vypadávání vlasů úplně hrozně, všude po bytě jsem jich měla spoustu, byla jsem z toho už na nervy Každopádně to u mě byla kombinace nervů a hormonální nerovnováhy.
Myslím, že nejlepší je dojít si k doktorovi _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
Anouck kytky 3, meta: 1450
|
Posted: Mon 7.7.2008 7:34 Post subject: |
|
|
Dekuju holky,jak rikam,problem se netyka me,ja mam vlasy v poradku,jde o mamku.Ona je na prechod jeste mlada,ale muze to byt mozna hormony,v kazdem pripade to bude chtit lekare,protoze ona treba vitaminy jako jsou B12 a dalsi ze skupiny jist navic nez ve strave nemuze,protoze to ma vliv i negativni na jiny veci.Tak ted sme objednali Vichy vodicku,ta hodne pomohla a pak ji snad donutim jeste k tomu lekari. |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Wed 15.10.2008 4:43 Post subject: |
|
|
myslite, ze je mozny, ze mi mohli neco udelat v kadernictvi?
nebarvili, jenom strihali + mi na vlasy potom napatlali nejaky lesk, nevim presne. normalne vubec nic nepouzivam, zadny lesk, lak, tuzidla, gel, nic.
a od ty doby mi padaji vlasy, ale takovym zpusobem, ze si prohrabnu a mam plnou hrst, plna postel vlasu, proste hruza _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Wed 15.10.2008 4:49 Post subject: |
|
|
mery.... to za 2 měsíce přejde
myslím, že v kadeřnictví s tím nic neudělají... můžou to leda tak prostříhat nebo zastřihnout ab ty vlasy "odlehčili"... _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Wed 15.10.2008 5:11 Post subject: |
|
|
jenze do ty doby budu plesata.
do toho kadernictvi uz nejdu.
jako ja vim, ze je normalni, ze clovek 'presrstuje', ale takhle divoce se mi to jeste nikdy nestalo. a uz to trva asi mesic. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Wed 15.10.2008 5:19 Post subject: |
|
|
nebudeš... věř mi... mám své zkušenosti
plešatá nebudeš... navíc za chvíli ti místovypadlých vlasů začnou růst nové... to zas bude ok...
ještě tak měsíc vydrž a pak se to bude dost zlepšovat _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
Haemoglobin kytky 4, meta: 2150
|
Posted: Wed 15.10.2008 16:18 Post subject: |
|
|
Mery, pochybuju, že příčina je v kadeřnictví...
Jíš dostatečně? Když jsem jednu dobu jedla jenom blbosti a to ještě tak, aby se neřeklo, tak mi začaly padat hodně... |
|
Back to top |
|
|
pam kytky 7, meta: 12650
|
Posted: Wed 15.10.2008 16:22 Post subject: |
|
|
Mery, nemyslím si, že by to bylo kadeřnictvím...o tom by se dalo uvažovat v případě, kdyby ti dělali něco chemického (barvení, trvalou,...a třeba to nechali dýl působit nebo měli nekvalitní přípravky). Ale rozhodně kvůli jednomu lesku nebo co to bylo, který se navíc při mytí vlasů hned vymeje, to být nemohlo. |
|
Back to top |
|
|
Snowy pocketful of sunshine
|
Posted: Sun 28.12.2008 11:07 Post subject: |
|
|
Prosim vas, nemate tip na nejake vitaminy nebo potravinove doplnky na posileni vlasovych cibulek? Jsem z toho nestastna, mne ty vlasy padaji cim dal vic...a na koznim mi rekli prd zase... _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
|
|
Back to top |
|
|
cloudy kytky 2, meta: 600
|
Posted: Sun 28.12.2008 11:09 Post subject: |
|
|
mne pichali dajake vitaminy, pantenol ci co, potom som brala tabletky reghaar..ale nic nepomohlo.. nebola si na krvny obraz, ci nei si nahodou chudokrvna?? to je velmi casta pricina padania vlasov.. |
|
Back to top |
|
|
Snowy pocketful of sunshine
|
Posted: Sun 28.12.2008 11:11 Post subject: |
|
|
Nebyla. Po svatcich si tam skocim, uz s tim musim neco delat, ne, ze me vzdycky nekdy odbydou a ja se na to vykaslu
Na koznim mi vzdycky napisou Alpicort, i kdyz mi to vubec nepomaha... _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
|
|
Back to top |
|
|
cloudy kytky 2, meta: 600
|
Posted: Sun 28.12.2008 11:17 Post subject: |
|
|
to je taka vodicka, nie?tiez som ju mala, na dve veci mi bola..
urcite chod na krv, mne hned ako som sa zacala liecit na anemiu aj vlasy prestali padat.. |
|
Back to top |
|
|
|