|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Seventh Sister 11
|
Posted: Fri 14.3.2008 10:55 Post subject: |
|
|
ariely wrote: | Co je na Poště pro tebe vtipnýho, já už o tom přemejšlela |
Že jo. Pošťák Ondra přece vypátrá všechny!_________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Fri 14.3.2008 13:27 Post subject: |
|
|
Já jsem měla nejlepší kamarádku na základce (2. - 4. třída), takže hodně dávno Byly jsme docela nerozlučné, takže si pamatuju na všechno - naše hry, přezdívky, drby atd. Do pětky jsem musela odejít na jinou školu (nebyla to má vina, bylo to tak rozdělené). Od té doby, i když jsme bydlely v jednom městě, jsme si napsaly jen pár dopisů ( ) a pak se už neviděly. Před pár lety jsem ji asi dvakrát náhodou potkala, ani mě nepozdravila. Pak jsem ji objevila přes facebook (zlatý net ), tak jsme si napsaly asi tři zprávy. Dozvěděla jsem se, že vegetuje v Americe (i když nenapsala, co tam dělá) a podle jejího projevu se z ní vyklubala nafoukaná kráva. O setkání zájem neměla a ani já už pak taky ne
Pak jsem měla takovou, myslela jsem si, že hodně dobrou, kamarádku poslední dva roky v Plzni na VŠ. Dost jsem ji obdivovala a vzhlížela k ní, jenže ona byla prostě tak strašně "oblíbená", měla tolik známých a zájmů, že nevěděla, kam dřív skočit...přijela mě asi třikrát navštívit, ale vždy jen na noc, protože ráno už "musela" někam jinam...v podobném duchu probíhala i setkání s ní. Pak se mi tři čtvrtě roku neozvala a když jsem jí napsala, co se stalo, odpověděla mi takovým "milým" mailem, že proti mě nic nemá, ale že si v Plzni našla jiné lidi, které může vídat denně (i když jsem byla v Plzni, stejně si na mě neudělala čas víckrát než jednou za měsíc). Pak jsem ji ještě kontaktovat zkoušela, ale bylo to na nic, tak jsem to s klidným srdcem vzdala.
A pak jsem měla takové dva spíš dobré známé - Araby. Na ty vzpomínám v dobrém, hodně mě v té době, kdy jsem to potřebovala, pomohli. Oba se už oženili a mají dítě, jeden žije v Egyptě a druhý v Čechách, ale nemám na něj kontakt. Ale ani moc mě to nemrzí, zachovám si pěkné vzpomínky
Čímž chci říct, že nikoho nehledám a mám to vyřešené . |
|
Back to top |
|
|
Cantarella kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Fri 14.3.2008 13:38 Post subject: |
|
|
Tohle je smutný téma
1 moje nejlepší kamarádka. člověk, kterýmu jsem mohla říct NAPROSTO všechno. Nikdy potom jsem nikoho takovýho nepoznala. Občas se omylem někde potkáme, to je všechno. Já bych to ještě ráda spravila, ale ona už o mě nestojí. Chybí mi.
2 ex, po 4 roky člověk, kterýho jsem vídala prakticky denně. myslela jsem, že spolu zestárnem a umřem (btw, to jsem si u aktuálního ex myslela taky ). znali jsme se ještě ze základky.
3 kluk, se kterým jsem seděla 4 roky na střední a taky jsem s ním byla denně. a taky to byl můj spolužák už ze základky. občas se potkáme, ale už to není ono.
4 villetka...to je takový smutný...prostě už jsme asi obě jinde
5 kámošky z dob ze střední...z jedný se stala strašná kráva a druhá mě začala nesnášet.
A je toho mnohem, mnohem vííííc. _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Fri 14.3.2008 13:45 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Fri 28.3.2008 15:27; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 14.3.2008 13:47 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sun 8.6.2008 17:06; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
kika kytky 8, meta: 25650
|
Posted: Fri 14.3.2008 13:51 Post subject: |
|
|
Já měla ve 12-14 letech na chatě kamarádku Aničku..její babička byla advokátka (já vždycky říkala, že jí budu dělat sekretářku, co čert nechtěl nakonec jsem v AK pracovat začala, i když ne u ní )..
Vždycky jsem se v A. hrozně viděla..měla všechno na co si vzpomněla, ale nebyla rozmazlená..s babi jezdily po světě..v tom věku mohla spoustu věcí, který mi naši nedovolili..měla plno bláznivejch nápadů..
Pamatuju si, že jsme si u nich v kůlně udělaly klubovnu a pak jsme tam slavili naše svátky a byli tam i naši a její táta A máma zpívala táborový písničky..
Chatu pak prodaly, ale já jsem s ní zůstala pořád v kontaktu..ona pak začala mít problémy s drogama, nebylo to nic velkýho..ale spadla do toho..naštěstí se z toho vyhrabala, ale ten kontakt pomalu ale jistě upadal..pamatuju si, že když jsem si šla půjčovat šaty na maturitní ples, tak jsem jí asi potkala..určitě to byla ona, ale byla s nějakým klukem a mě bylo trapný zavolat (co kdyby to přece jen ona nebyla)..
Bydlely s babičkou tady na Vinohradech, kousek od mojí práce..babička tady má snad ještě kancelář..pak se odstěhovaly na Zbraslav..
No a loni se mi stala taková věc..šla jsem si pro jídlo a proti mě jde paní..vím s naprostou jistotou, že to byla ta její babička..a do teď mě hrozně žere, že jsem jí nepozdravila..ona mě určitě taky poznala, protože jsme na sebe koukaly..byla jsem z toho ale tak zblblá, že jsem jen čuměla..
A ještě jedna věc se mi stala..když jsem pracovala v T-Mobile, tak jsme dávali různý smlouvy, dokumenty do elektronický podoby a mě rukama prošla její nová smlouva na telefon..nevím, proč jsem si tenkrát neopsala to číslo..
Takže i po těch letech musím říct, že na ní svým způsobem pořád narážím..že se někdo od nich vždycky objeví..ale já tu šanci, být s ní v kontaktu, pokaždý promarním.. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 14.3.2008 13:51 Post subject: |
|
|
Loth - možná, že ani já jsem to dobře nepochopila... Protože to, co jsem napsala, spadá do tý kategorie, co píšeš ty - na ty lidi kontakt mám (na většinu), ale přátelství se vytratilo.
Ale jak jsem psala, v mém případě toho nelituji. |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 14.3.2008 14:00 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sun 8.6.2008 17:06; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
mucka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Fri 14.3.2008 14:01 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Fri 14.3.2008 14:02 Post subject: |
|
|
Esterka Ondru náramně doplňuje. |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Fri 14.3.2008 14:03 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Fri 28.3.2008 15:27; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 16.3.2008 13:49 Post subject: |
|
|
Loth - mě by zajímalo, jak poznáš, že ti ti lidi nic "nedávají", jestli to není trošku OT
Já mám podobný problém, na jednu stranu jsem docela asociální, mám jen pár kamarádů a ani nemám chuť se v poslední době družit a seznamovat, leze mi to na nervy... Ale mám taky strach, že patřím do kategorie lidí, kteří někomu "nic nedávají", jak píšeš ty...prostě že jsem taková "nudná" |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Axioma coin-operated girl
|
Posted: Sun 16.3.2008 14:00 Post subject: |
|
|
Grapefruita wrote: | Ale mám taky strach, že patřím do kategorie lidí, kteří někomu "nic nedávají", jak píšeš ty...prostě že jsem taková "nudná" |
To mám stejné, obavu, že v lidech nezanechávám žádnou stopu, že prostě projdu jejich životem, aniž by to stálo za zmínku._________________ Not all those who wander are lost.
There is so much love in me. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 2 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|