|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Fri 7.3.2008 13:37 Post subject: |
|
|
pritel to ma s darkama asi pul na pul, je celkem vsimavy, pamatuje si, co se mi kde libilo. Na druhou stranu, my ty darky moc neprozivame. Nez abych si presne nadiktovala, co chci, tak radsi nechci nic, protoze to pro me postrada vyznam darku, ale je to spis platce neceho, co se mi libi. Ani mi nevadi, kdyz si ten darek nedame presne ten den, ktery se to ma dat, vetsinou jsem v tomhle horsi ja, jenze je to i tim, ze se nevidime tak casto no...
Jinak vetsinou si davame male darky, takove drobnosti a pozornosti, ktery maji vyjarit neco ve stylu, ze si ten druhy vzpomnel, vybral to sam a chtel prekvapit... |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
Posted: Fri 7.3.2008 13:53 Post subject: |
|
|
Hope, já mám k dárkům podobný postoj jako ten tvůj Z vybírání dárků k nějaké příležitosti bývám zoufalá a pak se za ty dárky stydím, když je to nějaká blbost. Někdy jen popřeju a s dárkem počkám do doby, než něco vhodnýho, co by dotyčnýmu udělalo fakt radost, objevím... A není to proto, že by mi na něm nezáleželo, jen čekám na nápad. |
|
Back to top |
|
|
josie Chcem sa smiať navždy!
|
Posted: Fri 7.3.2008 18:41 Post subject: |
|
|
tak, dal mi 2 prstene, pekne, to sa mu podarilo
ale na vianoce napr nevedel co mi dat, povedal, ze ved mam vsetko..tak mi dal plysaka z toho som moc nadsena nebola, ale tak je to z lasky...ale u sestry toho nakupil za dost penazi a mna odbil plysakom...no ale hadam nebudem nevdacna, ze? a inak mi darceky ani nedava...a na rocne vyrocie asi uprednostnime nejaky zazitok pred hmotnym darcekom |
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
Posted: Fri 7.3.2008 19:35 Post subject: |
|
|
tak muj chlap je zlaticko co se darku tyce. jako prvni darek jsem od nej dostala nadherny hrnicek z bodingeru na ktery sme se spolu koukli pres vylohu a ja rekla ze je nadhernej, to sme spolu byli asi mesic, na vanoce pak krasneho medvidka me to you, pze sem v tu dobu na ne mela uplnou uchylku. a ted dostavam hlavne obleceni, trika, boty ted sem dostala ipod. Presne vi co se mi libi, vi co mam za oblibenou znacku, zna moji velikost a vzdycky se trefi. Dneska prijede po tydnu z Prahy a uz mi hlasil ze mi koupil nejake dve drobnosti, uz ted vim, ze se mi to bude urcite moc libit a ze to budou moc fajn veci. Dokonce mu asi i sverim at mi vybere sam nejake tenisky az zase pristi tyden odjede do Prahy, protoze ja se tam ted kvuli skoly nedostanu a naprosto mu verim, ze priveze neco, co mi sedne naprosto ve vsem. : ) |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2
|
Page 2 of 2
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|