|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mija kytky 2, meta: 700
|
Posted: Wed 20.2.2008 10:55 Post subject: |
|
|
Na muzikály chodím ráda
Viděla jsem jich celkem dost - Jesus Christ Superstar, Draculu, Hair, Pomádu, Krysaře, West Side Story, Hrabě Monte Christo, Kleopatru, Bídníky... V poslední době jdou však muzikály mimo mě, ale chtěla bych vidět Golema.
Měla jsem štěstí, téměř vždy jsem muzikál viděla s hlavním obsazením, bez alternací |
|
Back to top |
|
|
Gilthoniel Dancing in the moonlight
|
Posted: Wed 20.2.2008 11:56 Post subject: |
|
|
Muzikály=droga:)
Z MdB jsem viděla díky předplatnému skoro všechno za posledních 8, 9 let. Co se mi nejvíc vyrylo do paměti bylo určitě West Side story s tehdy ještě nepopulárním Vojtkem a a Markétou Sedláčkovou, Svět plný Andělů, kdy ze ze stropu obaleného papírem derou zavěšení adndělé, už zmiňované Hair, na kterých jsem byla tuším 6X , Fame, Cikáni jsou do nebe...musím pořádně zavzpomínat:)
Jinak z Prahy mě naprosto dostal Dorian Gray, úžasný muzikál.. _________________ Victim is another name for lover.
Mé srdce děsící se prázdna, vánice
sní o minulosti a o příznivém klima!
Vrak slunce utonul v své krvi, která dýmá.
Ty ve mě zůstáváš jak zlatá monstrance!
(Baudelaire) |
|
Back to top |
|
|
Delfa kytky 2, meta: 350
|
Posted: Wed 20.2.2008 12:38 Post subject: |
|
|
Já jsem viděla Excalibur, ten se mi líbil, hudbu Michala Pavlíčka můžu. A zpíval tam Střihavka
Pak jsem byla na Obraz Doriana Graye a souhlas s Leňulou - taky mi to přišlo takový divný, mám moc ráda tu knížku a byla jsem zvědavá na zpracování, ale přišlo mi, že se to moc nepovedlo A při druhý půlce jsem vyloženě usínala.
A naposled jsem byla na Angelice a teda děs a hrůza, nojo dělal to Michal David.. I ty zpěváci byli strašný (většinou), ale naštěstí nám tam nehrál nikdo ze Superstarů jako Savka, Vaňková a Ali Amiri, který tam normálně hrajou. Ještěže jsem ty lístky nekupovala, dostali jsme je zadarmo, protože jinak by mi bylo těch peněz snad líto. |
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
Posted: Wed 20.2.2008 12:44 Post subject: |
|
|
na muzikály nechodím, sleduju je na DVD
a naprosto jsme se, celá rodina, zamilovali do Bídníků z Londýna, asi z roku 1995 nebo tak nějak. _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Thu 21.2.2008 13:54 Post subject: |
|
|
Já muzikály miluju. Fakt hrozně moc Naši mě brali do divadla už odmala a jsem za to ted hrozně ráda Byla jsem na skoro všech v Brně a tak jednou za rok jezdíme s mamkou na nějakej muzikál do Prahy
Doriana sem taky viděla a líbil se mi Takže je to 2:2 holky
Ted bych moc ráda viděla Dámu s kaméliemi, v knižní podobě se mi to moc líbilo |
|
Back to top |
|
|
Audrey kytky 2, meta: 550
|
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Thu 21.2.2008 16:37 Post subject: |
|
|
_________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
Posted: Thu 21.2.2008 19:12 Post subject: |
|
|
Ano, Audrey taky se mi ten konec moc líbil, hodnotila jsem, jak to zní v různých řečech _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
Audrey kytky 2, meta: 550
|
Posted: Fri 22.2.2008 8:59 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Fri 22.2.2008 9:03 Post subject: |
|
|
Viděla jsem Draculu, což je podle mě nejlepší muzikál, hlavně co se kostýmu týče ... přijde mi takovej "nejpoctivější", pak jsem viděla Bídníky, Miss Saigon a Golema. Z těhle tří se mi nejvíc líbil Golem, pak Bídníci a Miss Saigon mě nijak neohromila, ale bylo to hezký.
A obávám se, že už žádný dobrý muzikál neuvidím, protože Svobodovi se nikdo nevyrovná. Nicméně jsem se o tom přesvědčila, když jsem viděla Angeliku ... _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sat 23.2.2008 11:43 Post subject: |
|
|
Z Romeo et Juliette se mi moc líbí Verone, kromě hudby hlavně ta choreografie.
Muzikály mám hrozně ráda, naživo jsem viděla Rusalku a Láska je láska, líbilo se mi obojí, ale to druhé víc, protože Bílá je prostě skvělá zpěvačka, navíc tam zpíval Radim Schwab
Doma mám hromadu muzikálů na CDčku, z českých Jesus Christ Superstar, Excalibur, Kleopatra, Krysař, Tajemství, Drákula, Hamlet, Rusalka a jako bonus Checkamate, což je starý muzikál Soukupa a Osvaldové zpívaný v latině - vlastně je to možná spíš opera.
Anglicky mám Evitu, Les Miserables a Hair.
Nejnádhernější muzikál (nebo spíš opera-muzikál), co jsem kdy viděla (v televizi), je Which Witch.
Ukázka z Which Witch: http://www.whichwitch.no/media/audio/01_Eternally.mp3
Videoukázky tady.
(Teda ale zpracování z Piccadilly Theatre se mi líbilo víc než na těch stránkách )_________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2
|
Page 2 of 2
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|