|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Mon 18.2.2008 12:28 Post subject: |
|
|
Jo, já přemýšlím hodně dopředu, hodně plánuju, ale asi to není dobře, tolik plánovat. Mám spoustu plánu a je jasný, že všechny nevyjdou... _________________ . |
|
Back to top |
|
|
Lenka kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Mon 18.2.2008 13:45 Post subject: |
|
|
Tak my neplánujem,je to zbytečné protože to stejně vyjde jinak než si člověk plánoval,takže to necháme plynout.Ani společné bydlení sme neplánovali,prostě to přišlo zedne naden.
No a co se týče vztahu.Tak myslím že za těch 8 let už sme ve fázi pevné lásky |
|
Back to top |
|
|
katule dee kytky 2, meta: 400
|
Posted: Wed 20.2.2008 9:49 Post subject: |
|
|
Lenka wrote: | Tak my neplánujem,je to zbytečné protože to stejně vyjde jinak než si člověk plánoval,takže to necháme plynout.Ani společné bydlení sme neplánovali,prostě to přišlo zedne naden.
No a co se týče vztahu.Tak myslím že za těch 8 let už sme ve fázi pevné lásky |
ja tedy moc neplanuju....i kdyz dneska jsem udelala vyjimku a objednala si ubytovani v srpnu - dovca, ale to je vyjimka, radsi driv, nez pak sedet doma na zadku, protoze uz maji vsude plno.... |
|
Back to top |
|
|
Lenka kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Wed 20.2.2008 17:40 Post subject: |
|
|
Tak to se mi ještě nestalo,my kupujem lasty a vždycky sme se dostali kde sme chtěli a jak sme chtěli. |
|
Back to top |
|
|
*jiva* kytky 6, meta: 9050
|
Posted: Sat 23.2.2008 13:22 Post subject: |
|
|
my přemýšlíme dopředu jenom tak v náznacích; třeba jsme se dohodli, že bychom chtěli jet na pár dní do Ruska, ale ještě jsme nic konkrétního nevymýšleli.
ačkoliv tenhle včerejší rozhovor
já: (v legraci) ,,Tebe až si nějaká vezme, tak si teda užije."
on: (po chvíli a docela vážně): ,,A ty bysis mě nevzala?"
já: ,,Ne. Je to jenom kus papíru. Nechci se nikdy vdávat."
on: ,,No, třeba ti to tak připadá jenom teď."
tak mám radost, že to se mnou tenhle flegmatik zřejmě myslí upřímně. |
|
Back to top |
|
|
Grape Guest
|
Posted: Mon 10.3.2008 12:14 Post subject: |
|
|
Já přemýšlím hodně dopředu a pak jsem z toho na prášky, když mi plány nevyjdou. Možná by to chtělo brát víc "easy", ale to já neumím |
|
Back to top |
|
|
Orsej wants to break free
|
Posted: Mon 10.3.2008 15:47 Post subject: |
|
|
Ja na budoucnost myslim hrozne moc. Casto si to vycitam, ale mam to proste v povaze. (Mam vzdycky popsany diar na rok dopredu a rikalo se mi Slecna Nalinkovano. ) A asi bych ani nechtela vztah, kterymu bych neverila do budoucnosti, ktery bych si nedokazala predstavit ve vsech situacich a treba i navzdycky. Takze, ja premyslim dopredu porad a uplne nejdal. Ale snazim se tomu branit, bojim se na to myslet.
Proto mam vzdycky silenou radost, kdyz sam pritel s necim takovym prijde... Treba jsem prijela z nechucena z jednoho pobytu s malymi kluky - dvojcaty a rekla: "nikdy uz nebudu chtit dvojcata" a on: "to mas ale smulu, ja mam dvojcata v genech" nebo se bavime o vychove deti, jmenech, az si z nas kamaradi delaj srandu. Bereme to samozrejme s humorem, ale stejne jsem rada, ze tak neuvazuju jenom ja. _________________ Open your eyes, look up to the sky and see... |
|
Back to top |
|
|
sl.megi kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Mon 10.3.2008 16:35 Post subject: |
|
|
Já přemýšlím pořád dopředu. Ale snažím se tomu trochu bránit a nic si neidealizovat. Jo bylo by fajn, kdyby jsme spolu žili šťastně až do smrti, ale samozřejmě vím, že to tak nemusí dopadnout. Vlastně teď hodně přemýšlím, jestli bych s ním chtěla třeba žít, mít rodinu..ale jakou budu mít barvu sedačky to ne. _________________ Zmáknu to! |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Tue 18.3.2008 21:23 Post subject: |
|
|
ehm.....potřebovala bych konzultaci, jo....
no takhle, já bych straně chtěla bydlet u nás na vsi. máme megazahradu 2 a půl hektaru, stodolu, jezírko s rybkami, prcelu a já na účtě peníze na dům...
no, a myslela jse, že přítel nebude htít, že on třeba nebude chtít bejt z plzně, ale bydlet někde v horách, u liberce nabo jak je zvyklej..ale tuhle mi povídá, hele, přišel nám domů nějakej katalog domků, já ho přinesu a vybereme si nějakej dům do ".....(obec, kde máme ty statky)...."
a dneska zase mu píšu, žer ryby v jezírku děsně povyrostly, a že jsme zasadili lán jahod, a tak, a napsal mi na to lásko, teda my se budeme v létě mít...
jako je to od něj fajn, já jsem ráda, že neříká, ježiši,blbá vesnice
ale..připadá mi to takový podezřelý..jestli on mě nechce pro hmotný statky.. já vím, že si asi vymejšlím kraviny,on nevěděl od začátku, že jsem tak zajištěná..ale stejně..to člověka tak napadne.. _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Tue 18.3.2008 21:38 Post subject: |
|
|
teď jste zasadili lán jahod? trochu nepříznivý počasí
řekla bych, že bys spíš měla být ráda, že myslí na vaši společnou budoucnost _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Tue 18.3.2008 21:51 Post subject: |
|
|
snad jo, někdy jsem paranoidní... jako já jsem ráda, jen ve mě hlodá červík...no paranoia .... ale stává se to...
btw. ne, jahody se sází na podzim, tak jako teď bylo myšlený jako "letos"
edit: teď jsem si uvědomila, že podzim už byl vlastně jakoby loni tak si ti nějak přeberte _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Tue 18.3.2008 21:53 Post subject: |
|
|
ja myslela, ze v lete. no kazdopadne letos jeste podzim fakt nebyl
uz mizim _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Tue 18.3.2008 21:54 Post subject: |
|
|
koogi, to prostě neřeš a fakt se sází na podzim ty naše teda jo _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Nevelkej ale krásnej Guest
|
Posted: Fri 21.3.2008 1:38 Post subject: |
|
|
Tak já už nevim, holky...
1. Každý, kdo to ve vztahu myslí vážně se čas od času podívá do budoucnosti. A čím vážněji to myslí a čím víc tomu vtahu věří, tím dál se podívá a tím častěji se tam dívá, protože ta představa je prostě hezká a vypadá reálně.
2. Každý, kdo říká, že plánování je špatně, protože se to nevyplní, asi neví nic o plánování. Plány byly, jsou a budou od toho, aby se realizovaly, ale někdy je nějaký ten plán či cíl k tomu, aby nás nějakým směrem mobilizoval. Je vždycky lepší jít za něčím, co je těžko realizovatelné, než nejít za ničím. Kolikrát je člověk na nějaké cestě a dojde mu, že bude lepší, když se ten cíl změní. Na tom přece není nic špatného.
3. Existuje i špatné plánování. To je to, co tady zaznělo nejvíckrát. Prostě si plánujete život dvou lidí tak jak samy chcete a to celkem bezohledně. Vašimi plány toho druhého svazujete, a tak jste právem trestány tím, že se vaše plány téměř vůbec nerealizují. Nedivte se, když jiného člověk uvrtáte do něčeho, co nechce, tak se často stane něco, co to zkazí, protože ten druhý chce, aby se něco takovýho stalo. Není to bezohlednost od toho druhého (je to jeho slabost se vám vzepřít), je to bezohlednost od vás. Já když někoho k něčemu přesvědčím, tak se raději hned ptám, jestli to je tak opravdu OK a v případě pochybností raději slevím ze své představy než abych ublížil tomu druhému.
...
jen tak co mě v rychlosti napadlo... |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Sat 22.3.2008 16:58 Post subject: |
|
|
Nevelkej ale krásnej wrote: | Tak já už nevim, holky...
3. Existuje i špatné plánování. To je to, co tady zaznělo nejvíckrát. Prostě si plánujete život dvou lidí tak jak samy chcete a to celkem bezohledně. Vašimi plány toho druhého svazujete, a tak jste právem trestány tím, že se vaše plány téměř vůbec nerealizují. Nedivte se, když jiného člověk uvrtáte do něčeho, co nechce, tak se často stane něco, co to zkazí, protože ten druhý chce, aby se něco takovýho stalo. Není to bezohlednost od toho druhého (je to jeho slabost se vám vzepřít), je to bezohlednost od vás. Já když někoho k něčemu přesvědčím, tak se raději hned ptám, jestli to je tak opravdu OK a v případě pochybností raději slevím ze své představy než abych ublížil tomu druhému.
...
jen tak co mě v rychlosti napadlo... | v tom mas pravdu, je to na zamyslenie..._________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2
|
Page 2 of 2
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|