|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vivi25 kytky 3, meta: 950
Joined: 09 Feb 2007 Posts: 852 Location: pod tou naší horou....
|
Posted: Wed 6.2.2008 7:25 Post subject: Re: Život, který je fajn... |
|
|
Shrew wrote: |
já jsem typ, který vidí krásu v životě na vsi, kdy jezeďáci sklízejí v létě pšenici, kdy se chodí na houby, kdy největší starostí jsou hádky mezi sousedy o to komu vyrostlo větší rajče, když jedete po trávníku se sekačkou a ta posečená tráva tak hezky voní, a pak vám vykvete vaše magnólie, a ta krása, když hrabete na podzim listí, a to tak krásně zvlhne, a vy dýcháte ten čerstvý vzduch..a pak přijdete domů a zatopíte si v kamnech, uděláte si čaj.... |
Tak přesně tohle je krásný život. Takhle vlastně i žiju a měnit by jsem nechtěla. Vyzkoušela jsem si bydlet ve městě, ale velmi rychle jsem zjistila, že ze mě městský spokojený člověk nebude. A teď plánujeme krásný život s přítelem. Někde na samotě mít domeček u toho rybník, les a to by byl protě krásný život pro nás oba... |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 6.2.2008 9:09 Post subject: |
|
|
Tak kdybych si mela predstavit svuj idealni zivotni prostor...vidim utulnej cihlovej dum (takovy ten anglicky styl)...porostly brectanem...okolo kovovej plot a branka...cela obrostla ruzema...a pred domem bych mela nekolik zahonu tulipanu (ach, krasnej kyc)
Za domem by se tahnul ovocnej sad (jablone, hrusne, tresne)...mela bych tam i par radku mrkve a cibule...a vsechno bych to s laskou obdelavala...u domu bych mela psa (neco mensiho, asi foxteriera)...a v dome urostlyho manzela s obrovskyma dlanema a dobrosrdecnyma ocima...ktery by me pri prichodu vzdycky objal tak, az by mi v tele praskaly vsechny kosti...
ja to jeste doplnim...ted musim makat
ed. Shrew - pochvala velika...krasne tema |
|
Back to top |
|
|
Gilthoniel Dancing in the moonlight
|
Posted: Wed 6.2.2008 9:33 Post subject: |
|
|
Ja cetla manzela s obrovskejma vidlema
Jinak ja to mam asi jako Laura, i kdyz momentalne vice tahnu s mestu...predstavovala bych si svetly vyelky byt nekde v centru ve starem secesnim dome s vysokymi stropy, terasou, vrzajicima parketama, aby tam byl klid, ale mohla bych byt za 5 minut mezi lidma. A rozhodne by tam pobihalo nejmene jedno zvire. _________________ Victim is another name for lover.
Mé srdce děsící se prázdna, vánice
sní o minulosti a o příznivém klima!
Vrak slunce utonul v své krvi, která dýmá.
Ty ve mě zůstáváš jak zlatá monstrance!
(Baudelaire) |
|
Back to top |
|
|
Cantarella kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Wed 6.2.2008 9:46 Post subject: |
|
|
Stačil by malý byt 2+1 někde na Praze 6, vysoké stropy, kov a dřevo, obrovská terasa někde hodně vysoko, aspoň páté patro nějakého cihlového domu.
Malá zahrádka s kolotočem a houpačkama u domu, kde nebydlí žádné děti. Pohodové sousedy. Doma jedno chlupatý krásně apatický kotě.
Na balkoně kytka a lehátko.
Pořádný repra uvnitř a silný zdi.
A občas návštěva někoho, kdo by mě objal, ale nijak na mě netlačil. Park, kde by se dalo běhat.
A pár metrů ode mě by bydlela Vill. _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
Lenka kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Wed 6.2.2008 10:48 Post subject: |
|
|
Pro mě by byl fajn život kdybych měla nějakou obrovskou vilu u moře (Kalifornie) a na kontě aspoň nějakou tu miliardu.
No počkám si do příštího života,snad se mi to splní |
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Wed 6.2.2008 11:06 Post subject: |
|
|
Spíš než ideální život se mi vybavuje ten ideální prostor pro život, jak píše Tornado... Tak tedy...
Velká kamenná stodola na vrcholu kopce, na vlastním pozemku, obehnaným kamennou zdí (tu bych klidně postavil sám) a se starejma stromama. Z jedný strany na stráni pod stodolou malá ves, přes její střechy výhled na zalesněný kopce a údolí. Z druhý strany žádný domy, výhled do přírody, pokud možno taky daleko.
Uvnitř stodoly velkej loftovej prostor s otevřeným dřevěným krovem, dole obývák (krb) s kuchyní a posuvnou stěnou oddělený dětský pokoje, na zvýšeným patře na jedný straně ložnice s obrovskou kouplenou, na druhý pracovna a nad ní ve hřebeni malá hvězdárna... A dole sklípek na víno.
Na obou stranách místo starejch vrat velikánský prosklený dveře, před nima dřevěná terasa se zapuštěnou vířivkou (na tu stranu, kde by byl lepší výhled).
Žena, děti, možná i pes. Garáž s dílnou a nějaký pěkný starý auto na hraní. Práce, kterou dělám, ale míň hektická.
Na zahradě altán, kde by se dalo odpočívat, ale taky pořádat akce pro kamarády - promítání filmů, koncerty, výstavy.
To by bylo, ach
(peklo je, že o takový stodole vim, jenže ten mamlas jí prostě nechce prodat... ) _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Wed 6.2.2008 11:08 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Mon 24.3.2008 12:56; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Wed 6.2.2008 11:20 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Mon 24.3.2008 12:56; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Wed 6.2.2008 14:38 Post subject: |
|
|
Last edited by Shrew on Sun 29.6.2008 15:30; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
henessy to je vsetko
|
Posted: Wed 6.2.2008 16:44 Post subject: |
|
|
tak ja by som chcela mat 3 izbovy byt v centre mesta,alebo radsej 4 izbovy . moderne zariadeny ale nie vela veci, len jednoduchy bytik. Dvoch psov, dve deti, vsade kvety, velky televizor, 2 pocitace s rychlym pripojenim na internet a cely byt priestranny a otvoreny, prechodny. a mat v kazdej izbe repraky kde by som mala cely den pustenu hudbu _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
lesik:) |
|
Back to top |
|
|
Chanteau kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Wed 6.2.2008 17:27 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Chanteau on Thu 14.2.2008 10:03; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Wed 6.2.2008 18:46 Post subject: |
|
|
Já bych chtěla menší domek, jednoduchý a světlý, takový ten styl, co se stavěl ve 30.letech. Nebo třeba i řadovku. Někde na kraji města, ale ne úplně na předměstí, aby to nebylo daleko do přírody, ale zároveň s dobrou dopravní obslužností.
Z kuchyně nebo obýváku by vedly velké prosklené dveře do zahrady, které by byly v létě celé dny otevřené. Měla bych tak akorát velkou zahrádku, na které by bylo pár záhonků s mrkví, bylinkama a jahodama a taky nějaké kytky - pivoňky, růže a tak. Trávník s lučním kvítím, žádný bezkrevný anglický trávníček Možná taky malá skalka, na kterou by se chodily opalovat ještěrky. Pár ovocných stromků a zeď obrostlá planýma růžema, někde v rohu trochu konvalinek. A houpačka
O víkendech bychom zvali přátele na grilování, všude by se proháněli děti a zvířectvo a bylo by veselo. Po večerech bychom poslouchali, jak cvrkají cvrčci a koukali v objetí na nějaký stupidní seriál typu Ordinace, zatímco by děti nahoře už spaly.
A ložnici bychom měli světlou, obrácenou na východ, takže by nás celé léto budilo sluníčko a nás by to stráááášně štvalo, protože bychom chtěli ještě spát _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Wed 6.2.2008 19:09 Post subject: |
|
|
Děcka, většinou to jsou hrozný kýče , ale přeju vám, aby se vám splnilli |
|
Back to top |
|
|
TarTar Who knew:-)
|
Posted: Wed 6.2.2008 19:23 Post subject: |
|
|
já bych chtěla mít malej tmavej kamrlík v podkroví s vykýřem a cestou do postele bych chtěla překračovat trámy,taky bych tam mohla mít nějakýho vořecha.. hlavně bych to chtěla mít utulně zařízený přesně podle sebe.. no a přítel by mohl mít tky něco takovýho.. a tak by nám to fungovalo asi dlouho..
jinak muj sen je mít svůj aspon 25ti metrový bazén..nekrytej..vedle něj samozřejmě barák manžela děti a psi a křečky a veškerý zvířáky.. jo a taky bych hrozně chtěla mít ovečku.. taky bych za barákem mohla mít nějakou super inline trasu.. za předpokladu, že bych žila se svým současným chlapem, tak by sdle v baráku byli dvě místnosti..jedna jeho zkušebna a druhá moje posilovna..jo a jeden pokou by byl jenom psí, každej pejsek by tam měl svojí postýlku..no dobře bylo by toho hodně.. nevadilo by mi mít se v budoucnu tak jako ted, hlavně aby nebylo hůř.. _________________ |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 Next
|
Page 2 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|