|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Myslíš si, že si američani odpálili WTC? |
Ano |
|
14% |
[ 4 ] |
Ne |
|
51% |
[ 14 ] |
Je mi to buřt, radši pujdu řešit šminky. |
|
33% |
[ 9 ] |
|
Total Votes : 27 |
|
Author |
Message |
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Thu 31.1.2008 18:30 Post subject: |
|
|
A to že se to začíná zase řešit před prezidentskými volbami je jen shoda okolností? (konspirační smajlík) |
|
Back to top |
|
|
Host kytky 0, meta: 25
|
Posted: Thu 31.1.2008 18:36 Post subject: |
|
|
che wrote: | A to že se to začíná zase řešit před prezidentskými volbami je jen shoda okolností? (konspirační smajlík) |
No v tom je prave ten zadrhel... On to nikdo z oficialnich medii neresi, zkus si zagooglit - z oficialnich medii ti nevypadne moc vysledku, misto toho vznika vic a vic stranek, ktery se tu informaci stazi rozsirit.
Celkove mi unika jak to chces spojit s volbou prezidenta - Bush odchazi, takze i kdyby to nekdo hazel na nej, tak to kandidatum moc nepomuze.
Zadny z kandidatu v tom neni namoceny, takze to nikoho z nich nepotopi.
Edit: Jasne, muzes oponovat tim ze jesteri lidi taky media neresi... ale...
Kdyz to porovnas treba s Kubincem - prisel pred volbama, dostal se az na pudu parlamentu, dostal veskerou pozornost medii, podporu pravice, ale tady mas z oficialnich mist ticho po pesine a distancuji se od toho vsici, coz smrdi docela dost. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 31.1.2008 18:48 Post subject: |
|
|
Lothórien wrote: |
Tak je jasne, ze musely byt bomby, uz jen podle toho videa /a letadlo samotne by- pry- nezpusobilo pad budovy a uz vubec ne takhle- mela se zritit do strany/...je tam rada nesrovnalosti i jak to letadlo narazilo do pentagonu...
Je to zajimavy, ale..co my s tim. |
Jak sama vidis, tak i kdyz je tam rada nesrovnalosti a jak pises je to jasne, tak tomu nikdo neveri, nebo o tom lidi nemaji nejmensi tuseni a to je prave ten problem.
I kdyz co se vzrusuje dyt je to stara znama pravda ze stokrat opakova nez se stane pravdou, akorat me to krapet prekvapilo. |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Thu 31.1.2008 18:48 Post subject: |
|
|
co máte furt s těma šminkama jako kdyby to byla nějá podřadná sekce
k tématu nemám co říct.je mi to fakt buřt a radši půjdu řešit šminky (alespoň v tomhle případě)
takže sory za OT _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Thu 31.1.2008 18:55 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sat 7.6.2008 21:02; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Thu 31.1.2008 18:56 Post subject: |
|
|
třeba ropa? _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 31.1.2008 18:58 Post subject: |
|
|
ed
|
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Thu 31.1.2008 19:00 Post subject: |
|
|
To ne, ale je to jeden z možných důvodů. _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 31.1.2008 19:05 Post subject: |
|
|
ed
|
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Thu 31.1.2008 19:53 Post subject: |
|
|
tohle je nahodou zajimavejsi nez sminky
ne, vazne. ja jsem teda ten dokument nevidela (urcite ho ale zkouknu, az bude cas), ale ten clanek v cestine jsem kdysi cetla - to o tech teplotach, jiny pad budov a hlavne WTC7 a pentagon. jako ja tomu verim, ze to je pravda. pripomina mi to nejen watergate, jak zminil host, ale jeste vic areu 51, se kterou taky vysli na povrch az spousta let a je to vse zahalene tajemnem (pro me dost desivym). kazdopadne verim, ze se nezastavi pred nicim... _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 31.1.2008 19:56 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sat 7.6.2008 21:03; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Thu 31.1.2008 20:05 Post subject: |
|
|
Loth, tak to asi ne, ale namet k diskuzi to urcite je _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Sun 20.4.2008 0:49 Post subject: |
|
|
Pouštěli jsme si ve škole tenhle dokument a musím říct, že mě to vždycky zajímalo. Dlouho mi teorie o tom, že si to odpálili sami Američani přišla přitažená za vlasy, ale těch nesrovnalostí je opravdu spousta. Nejen pád budov, ale i to, že u Pentagonu a v tom poli se nenašly trosky odpovídající Boeingu a ani oběti a že podle svědků z jiného letadla přistál Let 93 na nějakým letišti, evakuovali z něho všechny pasažéry a ti zmizeli.
Ale proč se o těchto a spoustě ostatních nesrovnalostech (třeba, že údajní únosci jsou naživu a normálně někde bydlí, pracujou a poskytujou rozhovory) nic neví? Proč o tom nepíšou v novinách a ve zprávách? Buď je to opravdu ujetá konspirace, kterou netřeba se zabývat anebo...Nicméně, vláda USA tají hodně věcí. Nejen 11/9, ale i údajné ufo, zbraně atd. V tomhle mi připadají stejní jak Rusové.
Já bych teda byla ráda kdyby se jednou odhalila pravda ptž na to je tahle tragédie dost závažná. Navíc jedna z mála, které my sami pamatujeme a viděli jsme ji v přímém přenosu. Dodnes si pamatuju, co jsem ten den dělala. Bylo mi 14 a byla jsem shodou okolností u prarodičů, ptž ti tehdy už měli doma kabelovku (my s mamkou ještě ne) tak jsem se k nim někdy chodívala koukat na TV. A zrovna ten den jsem jako vždy přepínala programy a koukám, že na CNN jsou pořád hořící baráky a spousta lidí, pak jsem našim i ty nejnovější zprávy tak zhruba překládala a myslím, že jsem tam tehdy i přespala a celý den jsme přepínali zpravodajství a furt to řešili. Tehdy jsem to brala jako vzrušující záležitost, prostě, že se něco děje, ale teď, když už jsem starší, tak to vnímám jinak...fakt mi dodnes běhá mráz po zádech když vidím ty záběry a prostě mě zajímá, kdo něco takového takhle naplánoval a způsobil. |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sun 20.4.2008 8:48 Post subject: |
|
|
proč se o těch nesrovnalostech veřejně a oficiálně nemluví? třeba proto, že to jsou výmysly lidí kteří za vším vidí konspiraci a proto je třeba odpovědní lidé neberou vážně.
to že běží v TV nějaký "dokument" ,stejně jako když dneska někdo vydá nějakou knížku, nevypovídá nic o serióznosti informací v nich obsaženejch.
myslim že ani nepřehánim, když řeknu, že kolikrát stačí z věty tendenčně vyškrtnout nebo přehlídnout čárku, a ten kdo chce si to pak může vykládat po svym jinak, vidí v tom to co chce ať už vědomě ( co věděl že tam najde ještě než to začal číst..) nebo nevědomě ( je to prostě magor ).
to jsou média a tak pracují. velká většina článků v novinách neodopovídá skutečnosti, vytržená slova a věty z kontextů, chyby, někde i záměr ( aby se to hodně četlo ). jenomže jak to bylo doopravdy vědí jen ti, co u toho skutečné byli. a to je většinou pár lidí, o to víc pak koukaj, když si čtou něco o čem by měli vědět z první ruky a říkají si - oni snad píší o něčem jinym, nebo jsem asi na hlavu a to že jsem tam byl se mi jenom zdálo. problém je že podlě médii si lidi dělají obraz o světě kolem nich.
USA moc nemám rád, ale neni to žádné semeniště zla. názor na ně se pohybuje jen v extrémech - nyní je v oblibě je hanit za všechno možné, ale ono to taky nebude tak jednostranné. to vim na 100%. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 Next
|
Page 2 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|