|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Mon 14.1.2008 2:26 Post subject: |
|
|
"Velký" rozhodnutí jsou pro mě paradoxně jednodušší... protože s nima otravuju všechny okolo, lidi mi raděj, zjistim si o problému spoustu věcí, a pak se to nějak ukáže...
Ty rozhodnutí, o kterejch se nechci radit, nechávám bejt. Ono se to nějak vyvrbí Sice chvíli trnu, ale většinou to "nějak dopadne".
Ale jestli rohlík nebo housku? Jako to je peklo Většinou si musim v duchu docela dlouho říkat, že se nic nestane, když se rozhodnu špatně, a pak šup rychle šup šup šup se rozhodnout Nebo vybrat nějakou třetí nejmíň pravděpodobnou a ujetou možnost, ať se to rozsekne Já někdy i rozpočítávám, jak v první třídě, ententýky _________________ Za práva holubů. |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Mon 14.1.2008 8:16 Post subject: |
|
|
snazim sa rozhodovat intuitivne a este si rada vypocujem nazor mojej spriaznenej kamosky, lebo ma perfektne pozna a ked som zaujata v rieseni, ona "vidi aj za roh" _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Mon 14.1.2008 10:59 Post subject: |
|
|
Tohle tema je ted pro me jako delany
V zasadnich vecech se rozhoduju tezko...odsouvam rozhodnuti az na tu nejzazsi chvili..radim se se svymi nejblizsimi, ale v podstate sem nekde v koutku duse uz rozhodnuta a vadi mi, kdyz jsou pro tu druhou variantu...
pokud jde o banality, rozhoduji se celkem snadno, protoze vim, ze ruzovy nebo cerny svetrik nijak drasticky neovlivni muj zivot |
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
|
Back to top |
|
|
*Theuska* Out of order
|
Posted: Tue 15.1.2008 19:12 Post subject: |
|
|
Největší problémy mám, když se rozhoduju mezi prkotinama. U zásadnějších rozhodnutí se snažím alespoň se trochu zamyslet. Ikdyž občas se taky rozhoduju impulsivně.
Párkrát se mi i stalo, že jsem se pořád nedokázala rozhodnout a pak to nějak vyplynulo samo - paradoxně to vždycky vyplynulo dobře . _________________ ***Člověk nikdy nesmí přestat snít.*** |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Wed 16.1.2008 15:59 Post subject: |
|
|
tak abych to uvedla na pravou míru, jsem se krapátko přecenila
dnes jsem strávila v kabince příšerně dlooouhou dobu nad skoro stejnými svetříky, lišili se jen o odstín a zapínání, už jsem myslela že nekomu zavolám aby dorazil a rozhodl to za mě!
(samozřejmě to dopadlo tak, že jsem je nekoupila a odložila na zítřek=)) _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2
|
Page 2 of 2
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|