sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Tvorba časopisů, psaní článků
Goto page Previous  1, 2

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Rage
If life deals you lemons, make lemonade.

PostPosted: Mon 4.2.2008 19:12    Post subject: Reply with quote

My jsme s kamoskou vedli casopis jeste na gymplu, jmenoval se Kontajner, bylo dycky jedno cislo a putovalo po cely skole, do druhyho cisla jsme otiskly nejaky nazory lidi, co tam pripsaly, a posledni cislo, co vyslo bylo treti cislo. Bylo to akorat tak silene pubertacky, a ted uz by mi tam ty clanky urcite vtipny neprisly... Embarassed Nj clamala s nama puberta jako blazen. Laughing
Nedavno jsem premyslela o deniku, ze bych mohla obcas neco sesmolit...ale nevím, jsem spis strasne lina tam zajit, pac prej porad hledaj mlady lidi, ktery chodej na spolecensky akce a pak sepisou postrehy a nazory.
Back to top
View user's profile Send private message  
synapse

kytky 4, meta: 2750

PostPosted: Wed 13.2.2008 13:07    Post subject: Reply with quote

sun Topic wrote:
ahoj mam taku otazku, dufam, ze si to tu niekto vsimne...

Akym sposobom by ste viazali casopis? Teda.. Tlacime ho v skole a kopirujeme na skolskej tlaciarni na format A4, ale neviem, ako to spojit? Zatial normalne tymi spinkami ci co to je kde sa to scvakne.. ale vyzera to trapne amatersky Rolling Eyes aspon keby to bolo na A3 a spojit to v strede (ale neviem kde budu predavat A5 tenke papiere, nie vykresy).

Nemate niekto nejaky napaD? Sad

nebyl by lepší formát A5 (tedy A4 a přehnout napůl) ? U nás se to osvědčilo perfektně.
Jinak s články v novinách a časopisech mám taky nějaké zkušenosti, škoda, že už teď na to není čas, ale třeba se k tomu někdy ještě vrátím.
sun Topic
kytky 7, meta: 14150
kytky 7, meta: 14150

PostPosted: Wed 13.2.2008 14:55    Post subject: Reply with quote

A5 je taky divny format no.. nakupila som A3kove papiere a budeme to spajat klasickym sposobom v strede Wink a potom dacim prilozit, aby to normalne vyzeralo Laughing

Uz len vymysliet, ako zozeniem peniaze na dalsiu tlac. Riaditelka povedala, ze na dalsie cisla si mame zarobit sami., Rolling Eyes Sad
Back to top
View user's profile Send private message  
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum