Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Thu 1.11.2007 23:21 Post subject: |
|
|
ed _________________ Bye
Last edited by Mo Cuishle on Sat 17.11.2007 21:45; edited 1 time in total
|
|
Shar- kytky 3, meta: 950
|
Posted: Fri 2.11.2007 15:31 Post subject: |
|
|
Nightwish Jo, já přítele miluju a už se párkrát stalo, že jsem ho skoro nenáviděla přiton Prostě se v těch chvílích zachoval tak, že jsem to nemohla pochopit a nepochopila doteď |
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Fri 2.11.2007 15:38 Post subject: |
|
|
janeira wrote: | Ja mam takovy pocity jen k jednomu cloveku na svete.Behem chvilky se mi vystridaji stavy, kdy mi busi srdce az v krku a citim jak ho mam rada a jindy bych vrazdila a uvedomuju si, ze nemam za co si ho vazit.
|
Napsala bych to stejně. Taky takový pocit mám jenom k jednomu člověku. Miluju ho, mrtě moc, ale zároveň ho od srdce nenávidím.
A ten kdo tenhle stav nezažil, tak si možná ťuká na čelo, jak můžu milovat a zároveň nenávidět. Taky to nechápu, ale vím co cítím a já chvíli cítím lásku, kterou potom vystřídá nenávist. Je to složitý, neumim to vysvětlit, ale mám to tak._________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Janeira .
|
Posted: Fri 2.11.2007 15:50 Post subject: |
|
|
shuki,ha konecne me nekdo chape.
Po dnesku jsem zase total, byl tak sladkej a milej a pritom me tak vytaci ..ale mozna sem divna ja. _________________ We can be heroes just for one day. |
|
bibi, neprihlasena Guest
|
Posted: Fri 14.3.2008 21:15 Post subject: |
|
|
ach slecny, ani nevite, jak vas chapu... miluju ho (bezduvodne) a nenavidim ho (duvodne). Nekdy bych mu skutecne nejradsi zakroutila krkem, nejhorsi je, ze od nej neumim odejit |
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Wed 19.3.2008 13:28 Post subject: |
|
|
tuhle smes pocitu uplne chapu-dlouho jsem to tak mela s ex.ted uz se to ale diky bohu posunulo k te nenavisti.opravdu mi to neprijde divny,ne nadarmo se rika ze je mezi tim tenounka hranice.a je to i logicky-kdyz je jednou nekde laska,tak mi prijde normalni ze po ni neprijde lhostejnost,ale prave nenavist _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|