Já tento rok taky končím (snad ). Mám vytipovaná místa, kde bych chtěla pracovat. Ráda bych zakotvila třeba na úřadu práce (líbilo by se mi například poradenství pro specifické skupiny klientů; poradenství pro volbu povolání apod.). Ale určitě by se našla i další místa, která by mě zajímala.
Jinak co dělám pro budoucí uplatnění - školní praxi směřuju do oblasti, která mě zajímá - tzn. že jsem už párkrát byla na praxi na ÚP. Tam jsem navázala dobrý kontakty. Vedoucí mi řekla, ať se po škole zeptám na místo, takže to možná využiju. Vzhledem k tomu, že školní praxe řadu zaměstnavatelů nezajímá, snažila jsem se najít práci v oboru. Už nějakej pátek dělám koordinátorku dobrovolníků a to na konkrétním projektu, do něhož zapojujeme nezaměstnané absolventy (dobr. činnost jim má pomoct získat práci), takže to zase směřuje do té mé vysněné oblasti Dělala jsem i prezentace na ÚP, takže se mi zase podařilo navázat nějaké ty kontakty. Pak jsem taky chvíli dělala dobrovolnici. Díky tomu jsem se k téhle práci vlastně dostala. Každopádně je to další praxe. Teď si budu dodělávat i nějaké vzdělávací kurzy.
Netuším, kdy si začnu hledat práci. Ještě je docela čas nad tím přemýšlet. Teď se ještě snažím o nějakou tu praxi, uvažuju i o nějakých kurzech angličtiny, ptž moje znalosti jsou dost bídný.
Ještě se uvidí, co bude. Každopádně zřejmě pak budu reagovat na nějaké inzeráty nebo počkám, jestli nepřijde nějaká zajímavá nabídka