View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sun 21.9.2008 6:39 Post subject: |
|
|
No ono se to prave moc neda. Ale to clovek zjisti az pri tanci a presvedcovat nekoho, ze koupit si ty boty uz pred zacatkem kurzu je blbost. Jana vas urcite se vsim obeznami. A to mas uz zitra nebo az za tyden? _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
Zarzamora kytky 2, meta: 500
|
Posted: Sun 21.9.2008 11:27 Post subject: |
|
|
Takže myslíš, že koupit si boty před začátkem kurzu je blbost? No a jaké boty teda myslíš, že mám zkusit? Nějaké na podpatku? _________________ Odešel jsem do lesů. Chci aby můj život smysl měl.
Žít naplno a vysát život až na samou dřeň.
Souhlasím.
A zničit vše, co živé není.
Až budu umírat, nechci poznat, že jsem nežil. |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sun 21.9.2008 15:10 Post subject: |
|
|
Neni to blbost. Kdyz dojdes do flamenkinu, tak ti tam poradi, staci si vybrat barvu, vyzkouset a mas to. Boty se nelisi v nicem, podpatek je vzdycky stejne vysoky, podrazka ohrebikovana.. spis mi prijde, ze nekdo, kdo jeste ani nezacal tancovat, by za to ty penize proste nedal. A jestli chces prvni hodinu zkusit v nejakych svych botach, tak doporucuju podpatek stredne vysoky, spis nizsi, rozhodne ne jehly, ale zase ne uplne siroky..proste neco, v cem zvladnes hodinu a pul tancovat, neupadnou ti nohy a co bude jeste k tomu hezky dupat:) Jana vam pak vsechno rekne. _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 21.9.2008 16:13 Post subject: |
|
|
Ok, asi zkusim prvni hodinu ve svých a pak se uvidí. Do Flamenkinu bych to ted stejnak asi nestihala. Na stránkách jsem četla, že jsou tam jen 2x týdně a to pokaždé asi jen 2 hodiny...
Tančíš v dlouhé sukni?
Jak je to v Estrelle s místem na převlíknutí? _________________ Odešel jsem do lesů. Chci aby můj život smysl měl.
Souhlasím.
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sun 21.9.2008 19:36 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 21.9.2008 19:48 Post subject: |
|
|
Díky moc _________________ Odešel jsem do lesů. Chci aby můj život smysl měl.
Souhlasím.
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Thu 25.9.2008 21:34 Post subject: |
|
|
Zarzamora wrote: | Jak je to v Estrelle s místem na převlíknutí? |
Tak jsem tu s infem. Je tam normalne mistnost na prevlekani, klasika. A hned vedle toho tanecniho studia jeste v tom samem baraku (v sueterenu) je flamenkovy obchudek, kde si pak muzes koupit ty botky, kdyz budes chtit:)
Preju v pondeli hezkou zabavu:)_________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 29.9.2008 20:43 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Odešel jsem do lesů. Chci aby můj život smysl měl.
Souhlasím.
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Mon 29.9.2008 20:56 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|