View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
Posted: Sat 23.6.2007 20:54 Post subject: |
|
|
Bouřek se bojím, hodně. Doma se vždycky zabarikáduju, abych co nejmíň slyšela hromy a abych měla pocit, že na mě ten blesk prostě nemůže |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Sat 23.6.2007 20:55 Post subject: |
|
|
já ju mám taky strašně ráda..bohužel jsme nijak pořádnou ještě nezažila..většinou mě zastihne doma, dost často ji zaspím=)sakra..a teda ještě si pamamtuju bouřky,když jsme jezdili do chorvatska pod stany, to jsem měla strach, že nám fakt ulítne..fakt by mohlo bouřkovat častej..ten vzduch, ten hrom ... _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Sat 23.6.2007 22:22 Post subject: |
|
|
Bouřku mám ráda jenom když jsem v bezpečí
Není nad bouřku, kdy kolem všude lítaj blesky a vy zrovna sedíte na řece v kánoji. Nebo když stojíte na nejvyšším vrcholu jakýhosi bezvýznamnýho pohoří na Balkáně...
Když jsem byla malá, vždycky jsme si daly s kámoškou ven pod střechu deku, ležely jsme tam a pozorovaly mraky a blesky. Hádaly jsme, ze kterýho místa půjde příští blesk a měly jsme k tomu různý strašidelný bouřkový historky.
Teď někdy v noci se přistihnu, že stojím na balkóně a očumuju rozsvěcející se oblohu. Ve tmě je to vždycky hezčí. Někdy je blesk taková síla, že se v tom okamžiku zdá, že je den...
Jo a vždycky počítám. Sice nevim, kolik mam napočítat, čím to vydělit, apod., ale ze zvyku to vždycky dělám. |
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
Posted: Sat 23.6.2007 22:38 Post subject: |
|
|
násob třemi |
|
Back to top |
|
|
sl.megi kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Sun 24.6.2007 11:03 Post subject: |
|
|
Bouřky mám ráda, i když se skoro vždycky bojím, tak je ráda mám. Dokonce se na ně těším, když vidím jak se sbírají ty mraky . Venku jsem asi nikdy za bouřky nebyla, včas jsem vždycky došla domů . Nejlepší jsou bouřky v noci, když spíte. To se vždycky zachumlám do peřiny a poslouchám . _________________ Zmáknu to! |
|
Back to top |
|
|
violetka kytky 6, meta: 7450
|
|
Back to top |
|
|
terka.23.k kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Sun 24.6.2007 11:19 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
Posted: Sun 24.6.2007 11:47 Post subject: |
|
|
násobí se to třemi,protože rychlost zvuku je cca 340m/s tudíž po vynásobení třemi je každá vteřina zhruba jeden kilometr.
dělit to je nesmysl _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
Crazy girl kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sun 24.6.2007 11:57 Post subject: |
|
|
ja mam rada bourky moc,ale jen kdyz jsem doma a spim...pri bource spim nejvic tvrde,jak to jde
ale kdyz jsem byla minuly tyden v praci,tak tady byla bourka a blesk a hrom zaznel v jednu vterinu a byla to takova rana,ze jsem se bala a na chvili mi zalehlo ucho..to jsem dobry pocit nemela,byla hodne blizko |
|
Back to top |
|
|
Aduška zjisti, kdo jsi, a tím se staň.
|
Posted: Sun 24.6.2007 16:27 Post subject: |
|
|
bouřky miluju... jsem schopná běžet do pole, když jsou na obloze blesky... miluju poslouchat hromy a déšť, moknout, sedět na okně, když je bouřka (máma mi pak vždycky nadává, že mám slízt, nebo do mě uhodí blesk )
A hrozně ráda poslouchám bouřky, když usínám _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Sun 24.6.2007 16:58 Post subject: |
|
|
Ja se bourky bojim, mam z ni psycha, jak jsem venku i doma. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
henessy to je vsetko
|
Posted: Sun 24.6.2007 20:56 Post subject: |
|
|
Ja mam burky rada,ale tiez len ked som doma. Ta vona cerstveho vzduchu cez burku.Vonku milujem burku,len ked zacne strasny lejak ces leto a ja som v zabkach a kratkom tricku Najviac sa bojim toho, z moze udret blesk domna _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
lesik:) |
|
Back to top |
|
|
Daimler The best damn thing your eyes have ever seen.
|
Posted: Sun 24.6.2007 21:04 Post subject: |
|
|
Leňula wrote: | zboznuju ten vlhky, teply vzduch, ktery je pred letni bourkou... listi, ktere poletuje jak zbesile a pak ten zvuk, kdyz dopadnou na asfalt a na parapety prvni kapky... jak to malicko pleskne a pak z niceho nic spusti ten slejvak... miluju, kdyz muzu sedet za oknem, vyklanet se a vdechovat tu vuni... kdyz je uplna tma a jen obcas ji procisne blesk a rachoti, az se tresou okna... venku jsem par bourek zazila, ale tam se jich bojim... radsi za oknem... |
To jsem napsal já, akorát mě to přihlásilo za Leňulu.
Ne vážně, pod tímhle se můžu podepsat._________________
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Sun 24.6.2007 21:11 Post subject: |
|
|
daimler - fuj, to jsem se lekla... nez mi doslo, co to pises, tak me to fakt vydesilo... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
|