View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 5.6.2007 18:00 Post subject: |
|
|
no mě se zrovna hervis jako prodejna moc nelíbí..a přijde mi, že je to tam dost předražený poslední zkušenost plavky o 200 víc než v drapě ten samej model.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Tue 5.6.2007 18:02 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Tue 5.6.2007 18:06 Post subject: |
|
|
hope wrote: | no mě se zrovna hervis jako prodejna moc nelíbí..a přijde mi, že je to tam dost předražený poslední zkušenost plavky o 200 víc než v drapě ten samej model.. | Ja tam jinak nekupoval nikdy nic. Jen sem si tam vyhlidl ty brusle, pak je protahl inetovyma shopama a vysly mi prave v Hervisu stale nejlevnejsi. Ale ono v Brne neni kde poradne stejne nejaky inline kupovat. Neco malo je v Intersportu, ale to sou ceny, ze se musis akorat smat. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 5.6.2007 18:17 Post subject: |
|
|
no tak intersport je podle mě uplně nejhorší, tam jsem jenom vešla a zase odešla..nejlepší je jak si jdeš do podobnýho shopu něco koupit a přilepí se na tebe nějakej prodavač a chce radit.. vždy pro něj mám nějakou zásadní otázku, která prověří znalost daného sortimentu
no jo, tak se ráda bavim.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Tue 5.6.2007 19:34 Post subject: |
|
|
hope wrote: | no tak intersport je podle mě uplně nejhorší, tam jsem jenom vešla a zase odešla..nejlepší je jak si jdeš do podobnýho shopu něco koupit a přilepí se na tebe nějakej prodavač a chce radit.. vždy pro něj mám nějakou zásadní otázku, která prověří znalost daného sortimentu
no jo, tak se ráda bavim.. | Jo, tak presne to znam a taky nemam rad. Intersport je fakt celej divnej. Nabizi tam znacky, ktery sou prakticky neznamy, o kvalite se poradne nikde nic nedoctes, ale ceny maji jako kvalitni funkcni pradlo overenych firem. Kdyz jsem tam videl bundy Spider, co staly pres osm tisic, tak sem nechapal. A to neumely vubec nic, ani blbej windstopper to nebyl Ale tak asi jim na to lidi skacou, protoze jinak by museli uz davno zkrachovat. |
|
Back to top |
|
|
Ďáblík kytky 1, meta: 225
Joined: 04 Jun 2007 Posts: 223 Location: Všude, kde je fajn ;-)
|
Posted: Tue 5.6.2007 19:47 Post subject: |
|
|
Tak já teď vůbec nevim.Jsme nějak zmatená.Ty Rollblady mají právě v Hervisu za 2499,- tak jeslti je to dobrá cena?-a jsou dobrý?
Jinak Salomony jsou prej super,ale už jsem je skoro neviděla,prej přestali vyrábět.
Takže konečný stanovisko jsou brusle na hliníkovým rámu,co mi jsou pohodlný a ani jedna značka není špatná?-tak že byhc šla do těch Rollbladů? _________________ "Kdybysme měli čekat na dokonalého muže, tak prožijeme celý život v čekárně" |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Tue 5.6.2007 19:54 Post subject: |
|
|
Dyt ti to tady Hope uz vsechno popsala. Kup brusle ve kterych se budes citit dobre, vyzkousej si modelu kolik chces a hlavne se na nich projed v prodejne. A kdyz budes verna solidni znacce (ktery jsme tu uz jmenovali), tak spatne neudelas. Hlavne nekupovat brusle zn. SuperStar, MegaRoller apod.
Btw vsiml jsem si, ze i Botas dela inliny, coz me docela prekvapilo, nevite nekdo jak jsou kvalitni?
Jinak mam pocit, ze uz sem tu Rollerblady nejaky zminoval, kupovala si je pritelkyne, ta cena zhruba odpovida a byly to snad i ty wing 500 nebo tak nejak. Je s nima spokojena.
Last edited by Felicity on Tue 5.6.2007 19:55; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 5.6.2007 19:55 Post subject: |
|
|
no já nevim já ani nekoukala co tam mají, já sportovní učelový hadry nakupuju tady u nás v outletu za poloviční ceny.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Ďáblík kytky 1, meta: 225
Joined: 04 Jun 2007 Posts: 223 Location: Všude, kde je fajn ;-)
|
Posted: Tue 5.6.2007 22:29 Post subject: |
|
|
Felicity
díky moc,zítra si pro ně jdu a ještě jednou se v nich proletim po prodejně _________________ "Kdybysme měli čekat na dokonalého muže, tak prožijeme celý život v čekárně" |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 5.6.2007 22:45 Post subject: |
|
|
ale jako botas, to zní zajímavě _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|