sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
spánek, postel, peřiny
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
edit_no_90
kytky 4, meta: 4050

PostPosted: Fri 18.5.2007 16:45    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte? myslím sami=)
jak kdy, většinou na zádech, někdy v tygří relaxační pozici

2) jaké máte povlečení? nevadí vám spát v oranžových nebo červenách barvách? používáte "krepaté" látky? jak často měníte povlaky? jak často perete peřiny?
mám bavlněný, měním jednou týdně. V barevných by mi nevadilo spát, ale nemám žádný. Jak často pereme peřiny, fakt netuším..

3) jíte v posteli? Laughing Embarassed ..
ano, ale ne tak často jako dřív

4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? (případně na sousedící posteli)
notebook nevlastním, ale věcí tam mám hromadu
5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočíváte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd?
v posteli dělám skoro všechno Laughing

6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být?
ano

7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho?
ne, ale asi ji mám umístěnou dobře

Cool větráte před spaním?
ano

9) máte pod matrací úložný prostor? jestli ano, co v něm máte?
mám pod postelí volné místo, máma tam má nastěhované nějaké bedny

10( máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=))
ano, ale skoro nic v něm nemám

11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích (já vždycky tak strašně chtela Dogeyes ), postřehy? Smile
ne

13) z jakého materiálu máte konstrukci postele?
kov

14) spí se vám dobře v posteli? akorát dlouhá, široká? máte letiště?=)
ano a ano, letiště mám

15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? Laughing
s polštářem, obyč, postel taky obyč. Mám peřinu, ale chci si koupit tenkou přikrývku, používám ji u přítele a je skvělá Smile

16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? Twisted Evil , slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? Laughing ..v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte? Laughing
žaluzie zatažené, zhasnuto, otevřené okno v létě, bydlím v 11. patře těsně u dálnice a na ten rambajs jsem zvyklá

17) jak obecne vůbec spíte? tvrdě celou noc, nebo se budíte, nebo máte vyčerpávající sny, nebo vůbec nemůžete spát, nebo vás budí chrápání?=)
tvrdě, jsem zvyklá na hluk, měla jsem období nespavosti, doufám, že už se nevrátí Confused

1Cool pijete v noci? jíte? Laughing (já jsem jednu dobu vypila za noc vždy tak pul litru Shocked )
ne

19) v čem spíte?
tričko, kalhotky
Back to top
View user's profile Send private message  
Nells
kytky 4, meta: 2350
kytky 4, meta: 2350

PostPosted: Fri 18.5.2007 16:55    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

vetsinou na boku, casto v klubku

2) jaké máte povlečení?
bud modre, nebo takove oranzovo - zlute. Hodi se to do pokojiku.

3) jíte v posteli?
snazim se toho vyvarovat.

4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří?
nekdy tam mam prehozenou mikinu, nebo rifle, ale toho se taky snazim vyvarovat. Kdybych mela notebook, tak sedim spise u stolu, ale tu postel nevylucuji.

5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočív áte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd?
nekdy si tam ctu a ucim, ale bojim se toho, ze hned usnu, tak radeji uprednostnuju stul. btw - cetla jsem, ze v posteli by se tyhle veci delat nemeli
6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být?
jo, vypinam je. usinat pri radiu/telce je ten nejvetsi hnus.

7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho?
jj, rady jsem cetla. praveze jsem ale cetla, ze POSTEL MA BYT NAPROTI DVERIM!, TAK TED JSEM LEHCE ZMAZENA

Spis jen v lete. Jinak je mi docela zima.

Jo, mam. Prvotne byl urcen asi na periny, pak se tam nahromadil bordel a ted uz jen dve kupy uceni

10( máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo pro jistotu aji jídlo?=))
nemam nocni stolek Crying or Very sad

dřevo asi

tak letiste nemam, ale postel mam jinak docela prostornou, pohoda

15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? Laughing
mam zdravotni perinu aj polstar, mam jeste jeden maly, na tom spim vetsinou tak pul noci, jak kdy...

16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? Twisted Evil , slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? Laughing ..v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte? Laughing
NIKDY nenechavam rozevrene zaluzky! Shocked
a svetlo - taky NIKDY.
Nekdy slysim sousedy, ale jen trochu. Jinak usinam s tekoucim potokem, je to supr.

1Cool jak obecne vůbec spíte? tvrdě celou noc, nebo se budíte, nebo máte vyčerpávající sny, nebo vůbec nemůžete spát, nebo vás budí chrápání?=)[/b]
to zalezi. nekdy spim celou noc tvrde, jindy se probouzim, zalezi na tom, jestli jsem ten den mela sport, na nalade, na udalostech, co se dely... nekdy prave v poteli moc premyslim

1Cool pijete v noci? jíte? Laughing (já jsem jednu dobu vypila za noc vždy tak pul litru Shocked )
ne, vubec, ojedinele, kdyz mam sucho v puse

19) v čem spíte?
pyzamo.
Back to top
alishka
kytky 7, meta: 12150
kytky 7, meta: 12150

PostPosted: Fri 18.5.2007 16:58    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte?
> na brise, jedna noha pokrcena a druha rovne

2) jaké máte povlečení? nevadí vám spát v oranžových nebo červenách barvách? používáte "krepaté" látky? jak často měníte povlaky? jak často perete peřiny?
> barva je mi jedno, jinak mame jen bavlnene povleceni, takze nemuzu porovnavat.

3) jíte v posteli?

> jo

4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? (případně na sousedící posteli)
> notebook, uceni, knihy, proste spoustu veci

5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočíváte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd?
> spim, ucim se, ctu si, chatuju..

> vypinam, ale neodnasim

7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám)[/ a řídíte se podle toho?
>mozna jsem to cetla, ale rozhodne si to nepamatuju a neridim se...umisteni nabytku je jaksi podrizeno tomu "nacpat to do pokoje tak, aby se to tam vsechno veslo
Cool větráte před spaním?[/b]
> mame otevrene okno celorocne kazdou noc.

> mam, mam v nem stare sesity atd
10) máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky, ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?
> u postele dvojpolicku, mam na ni mobil, bryle atd

11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích, postřehy? Smile
nee

>drevo

nez jsem si zvykla na tvrdost matrace, tak nic moc, ted uz dobry

15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma? máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty?
mam velky polstar a malinky. a normalni perinu

16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje?, slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? ..v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte?
roztazene zavesy...
17) jak obecne vůbec spíte? tvrdě celou noc, nebo se budíte, nebo máte vyčerpávající sny, nebo vůbec nemůžete spát, nebo vás budí chrápání?
> no, jak kdy, nekdy me prudi sousedovic psi, kteri umi stekat i dve hodiny v kuse, nekdy chrape bracha, mem pokoj spolu

> ne
19) v čem spíte?
> v pyzamu
Back to top
bublinka111
never satisfied

PostPosted: Fri 18.5.2007 17:05    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte? na boku alebo an bruchu ale to je hrozne zle na chrbat a vadia mi pritom prsa ale spim tak rada
2) jaké máte povlečení? nevadí vám spát v oranžových nebo červenách barvách? používáte "krepaté" látky? jak často měníte povlaky? jak často perete peřiny? nevadi, mam aj cervene/ s velkymi zajacmi/ aj oranzove kockovane, momentalne mam biele s hnedymi kytkami, prezliekam a perem ich tak raz za 5-6 tydnov, ptz v nich vlastne spim len 3 ncoi do tyzdna. krepate myslim nemam, nasi asi ano
3) jíte v posteli? Laughing Embarassed ..furt
4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? (případně na sousedící posteli)tiez furt, keby som mala opisat co mam teraz na posteli tak okrem maleho vankusa a troch plysakov je to kabela, nabijacka, rifle, kniha, triko , podprda.
5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočíváte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd?jj
6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být?no za hlavou mam pc a ptri hlave vzdy polozene oba mobily ktore su aj v noci zapnute takze som pekne oziarena
7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho?cetla, neriadim sa tym
Cool větráte před spaním?vacsinou ano
9) máte pod matrací úložný prostor? jestli ano, co v něm máte?nemam
10( máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=))mam to na normalnom stole mam tak vodu, telefony, magnezium, gumku do vlasov a po zemi este knizky, vodu
11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích (já vždycky tak strašně chtela Dogeyes ), postřehy? Smile nie

13) z jakého materiálu máte konstrukci postele?drevena, vysuvacia
14) spí se vám dobře v posteli? akorát dlouhá, široká? máte letiště?=)o letisti snivam, nemam, som spokojna, spi sa sa mi dobre, myslim ze mam nejaky zdravotny matrac na private mam strau preliacenu postel a ztej ma desne bolieva chrbat 15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? Laughing s perinom, velky vankus a maly vankusik
16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? Twisted Evil , slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? Laughing ..v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte? Laughing byvam na piatom, otvorene okno mavam len v lete, obcas ked sa bojim tak svietim malou lampou lebo ja mam paniku z burok a tym, zaluzie mam stiahnute ale nie uplne zatiahnute
17) jak obecne vůbec spíte? tvrdě celou noc, nebo se budíte, nebo máte vyčerpávající sny, nebo vůbec nemůžete spát, nebo vás budí chrápání?=)na zvuky u nas som zvykla takze mi nevadiam, ale neviem spat pri tv, radiu, chrapanie mi vadi, ked je spln neviem spat, inak spim dost tvrde
1Cool pijete v noci? jíte? Laughing (já jsem jednu dobu vypila za noc vždy tak pul litru Shocked )pijem , tiez cca pol litra ked sa prebudim , mam vzdy vodu pri posteli
19) v čem spíte?zima- pyzamove gate, triko, leto - kratasy, triko, alebo iba triko, u priatela naha, alebo tanga, tak aj doma ked su vedra
hope
Válenka Domácí

PostPosted: Fri 18.5.2007 17:07    Post subject: Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte? myslím sami=)na boku tak divně..
2) jaké máte povlečení? nevadí vám spát v oranžových nebo červenách barvách? používáte "krepaté" látky? jak často měníte povlaky? jak často perete peřiny? mám bavlněný, červená, oranžová by mi asi vadila,povlak měnim tak 1x za 14 dní

3) jíte v posteli? ve svý nee
4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? (případně na sousedící posteli)jsem takový prase, že tam mám i přes noc věci co tam nepatří, jen je odhrnu tak aby nepřekáželi
5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočíváte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd? maximálne se v ní učim, telku ani nouťase nemám

6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být?tak většinou máme všechno vypnutý, někdy když stahujem, necháváme běžet comp přes noc
7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho?ne.. v mým pokoji 3x3?

Cool větráte před spaním? větrám přes den.. ale okna nám netěsní, takže větráme furt

9) máte pod matrací úložný prostor? jestli ano, co v něm máte?bordel, spíš smetiště, taky tam mám svoje "tajný" věci..takový pičovinky co jsem od koho kdy dostala, věci co mi připomínaj lidi který mám ráda a tak..
10( máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=)) noční stolek nemám

11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích (já vždycky tak strašně chtela Dogeyes ), postřehy? Smile tak jo.. do dneška spíme s bráchou na palandě( já 24, brácha 22), když jste malí,je to sranda, když jste velký tak taky..

13) z jakého materiálu máte konstrukci postele?dřevo
14) spí se vám dobře v posteli? akorát dlouhá, široká? máte letiště?=)mám svou postel ráda a spí se mi dobře
15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? mám jen malý polštářek a deky mám dvě takový tenký, když jemi vedro, jedno odhodim

16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? Twisted Evil , slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? Laughing ..v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte? Laughing žaluzie zatažený, slyšim sousedy některý se hádaj, jiný souložej, hluk z ulice, jenom když něco houká, bydlim v 7 patře

17) jak obecne vůbec spíte? tvrdě celou noc, nebo se budíte, nebo máte vyčerpávající sny, nebo vůbec nemůžete spát, nebo vás budí chrápání?=) jak kdy, všecko co je uvedeno zažívám, někdy mě vzbudí i vlastní chrápání

1Cool pijete v noci? jíte? Laughing (já jsem jednu dobu vypila za noc vždy tak pul litru Shocked ) piju, třeba když jsem po kalbě nebo jsem nemocná, jinak nee, a v noci nejim

19) v čem spíte? tílko kalhotky nebo kratásky, často nahá

mnoo,a víc už me toho nenapadá Laughing ..asi je jasné, že mám svou postel a spánek ráda Laughing ..dalším postřehům se meze nekladou=)
Zenoa
25.9.2002

PostPosted: Fri 18.5.2007 17:48    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte? myslím sami=) Na boku, s jednou pokrcenou nohou.
2) jaké máte povlečení? nevadí vám spát v oranžových nebo červenách barvách? používáte "krepaté" látky? jak často měníte povlaky? jak často perete peřiny? Podle toho jaký je čistý Laughing Nevadí. Taky mam par povleceni s krepatou latkou. POdle potřeby. Taky podle potreby.
3) jíte v posteli? Laughing Embarassed .. casto Laughing
4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? (případně na sousedící posteli) ano, taky velmi casto.
5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočíváte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd? já v posteli ziju Laughing delam na ni vsechno co se na ni delat da. Ale zase na obranu musim rict, ze mi zabira pulku pokoje, takze jestli se nechci mackat nekde v koutku, musim na postel. Ne ze by mi to vadilo.
6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být? Ne. Hlavne v kdyz bydlim u rodicu a mam pro sebe jeden pokoj, tak to asi neni dost dobre mozny. Teda mozna je, ale televize a radia se fakt nevzdam.

7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho? Cetla. A je fakt, ze jednu dobu jsem se tim ridila, ale ted uz ne, navic to jak mam ted postel je dany i tim, jak je velka, jinak by se mi do pokoje nevesla.

Cool větráte před spaním? Jak kdy, kdyz je venku velka zima, tak ne.

9) máte pod matrací úložný prostor? jestli ano, co v něm máte? Nemam, ale mam tam krabice a v nich mam nejruznejsi casopisy, stary uceni, a nepotrebny veci.
10( máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=)) Nemam, mam tam hned pracovni stul Laughing A tam je taky vsechno Laughing
11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích (já vždycky tak strašně chtela Dogeyes ), postřehy? Smile Spavala. Nahore i dole. A uz nikdy vic.

13) z jakého materiálu máte konstrukci postele? Kov-drevo.
14) spí se vám dobře v posteli? akorát dlouhá, široká? máte letiště?=) Spi se mi skvele Laughing akorat dlouha akorat siroka. I kdyz mozna bych brala klidne i sirsi:) Mam na sirku "jen" 140cm.
15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? Laughing Tak s polstarem, ale ten vzdycky shrnu nahoru, protoze je to na me pak moc vysoky, a spm jenom s malym polstarkem pod hlavou a druhym pod rukou. Spim s perinou, kdyz je velky vedro tak bez periny. Zdravotni matrace ani rost snad nemam, ale jista si tim nejsem.
16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? Twisted Evil , slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? Laughing ..v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte? Laughing V zime jo, v lete je zatahuju, protoze to slunicko me pak budi pred patou Evil or Very Mad Hne pod oknama mame bar, takze dost casto mam vlivy z nocniho okoli z prvni ruky. Dopravu slysim, sousedy vetsinou ne, kdyz nekde nerve malej harant. Ale ja sama usinam s hudbou, nastavuju si sleep a pekne si posloucham dokud neusnu Cool A se svetlem nespim. Jenomk dzy mam fakt nocni muru a pak se bojim Laughing
17) jak obecne vůbec spíte? tvrdě celou noc, nebo se budíte, nebo máte vyčerpávající sny, nebo vůbec nemůžete spát, nebo vás budí chrápání?=) Jak kdy, abych tak rekla.

1Cool pijete v noci? jíte? Laughing (já jsem jednu dobu vypila za noc vždy tak pul litru Shocked ) Ne a ne.

19) v čem spíte? V zime mam dlouhy nohavice a nekdy i rukavy, je jedno, jestli je to pyzamo nebo nejaky triko a teplaky a v lete bud naha nebo nejakou lehouckou kosilku nebo tilko.
terrynka
kytky 7, meta: 13150

PostPosted: Fri 18.5.2007 20:42    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte? myslím sami=) -> zasadne jedine na boku, jednu ruku pod malym polstarkem, bez ktereho nemuzu existovat a druhou tak nejak vselijak Laughing

2) jaké máte povlečení? nevadí vám spát v oranžových nebo červenách barvách? používáte "krepaté" látky? jak často měníte povlaky? jak často perete peřiny? -> barvy jsou mi fuk, usla bych i v kriklave zlute. Nejradsi mam takove to chladive povleceni, chtela bych i satenove, ale zatim ho nemame. Krepate latky moc nesnesu, celkem me skrabou. Povlaky menime a pereme tak, jak nam je vypere tchyne Laughing

-> ja zasadne ne, pritel ano (a ty drobky tam!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad )

4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? (případně na sousedící posteli) -> Laughing opet ja ne, pritel ano. Notebook se vali zasadne v posteli, jako vsechno, on v te posteli proste bydli Laughing

5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočíváte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd? -> rada v ni jen tak lezim, odpocivam a koukam na telku, cist v ni moc dlouho nevydrzim, pac v ni za chvilku usnu. Rika se, ze se v posteli nema nic jineho nez spat delat, pze se pak spi hur, ale ja bych v ni klidne taky mohla bydlet Razz

6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být? -> Ne, mame jich tu plno a i kdyz jdeme spat, kolikrat nechame zapnuty pocitac (stahujem, poustime antiviraky..), nabijime mobily...

7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho? -> ne Shocked co je poloha smrtelne postele probuh? Proc ne naproti zrcadlu a dverim? A stena, tram, co to ma znamenat? Shocked

8 ) větráte před spaním? -> vetsinou nechavame pres noc pootevrene okno, ale pravidelne se rano kolem 2-3 budim zimou a musim ho jit zavrit.

9) máte pod matrací úložný prostor? jestli ano, co v něm máte? -> mame ulozny prostor, ale radsi tam nelezu, je tam strasny bugr Embarassed Je tam spacak, stan a takove kravoviny Laughing

10) máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=)) -> jj stolek, ve kterem mame hadry. Na nem vzdycky musim mit piti (ktere mi ale behem noci stejne vycucne chlap) Laughing

11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích (já vždycky tak strašně chtela Dogeyes ), postřehy? Smile -> na 2-patrove nee, ale mela jsem jeste v byte v Brne postel trochu vys, asi tak metr nad zemi a (pamatuju si to dodnes) spadla jsem z ni na tvrde dlazdice v noci a vyrazila jsem si dech... od te doby z toho mam strach....

13) z jakého materiálu máte konstrukci postele? -> netusim Laughing

14) spí se vám dobře v posteli? akorát dlouhá, široká? máte letiště?=) -> mame letiste, spi se v nem bombasticky. Ale musi tam byt muj drahy a muj plysovy Garfield Laughing

15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? Laughing -> Musim mit k normalnimu polstari jeste ten maly, je to takovy ten ve tvaru podkovy, zdravotni, bez nej uz nikdy neusnu. Staci mi vetsinou jedna perina, ale nekdy kradu i priteli Smile

16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? Twisted Evil , slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? Laughing ..v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte? Laughing -> Zaluzie musi byt zatazene, nesnasim svetlo z ulice. Bydlime nedaleko dalnice, takze tady celou noc slabe huci, ale jen slabe. Rada usinam pri zapnute televizi s vypnutym zvukem, nebo s jemnounce septajicim radiem. Jiank jsme ve 2 patre RD.

17) jak obecne vůbec spíte? tvrdě celou noc, nebo se budíte, nebo máte vyčerpávající sny, nebo vůbec nemůžete spát, nebo vás budí chrápání?=)
->Spim nekdy dobre, nekdy hrozne a celou noc se budim, jak kdy... Obcas me vzbudi pritel svym chrapanim, na tohle jsem uchyl ale strrrasne mi to vadi, takze ho hned budim Embarassed Nemuzu za to no, neusnu pri tom Laughing

18 ) pijete v noci? jíte? Laughing (já jsem jednu dobu vypila za noc vždy tak pul litru Shocked )
-> jist, jeste to tak! Laughing Ale vypiju celkem dost, kdyz se vzbudim, jsem schopna exnout i celou sklenici vody.

19) v čem spíte? -> v nocni kosilce nebo tilku a krataskach.
Back to top
Laura
kytky 7, meta: 13650

PostPosted: Fri 18.5.2007 20:48    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

greenwood wrote:
a moje maminka trpi nevymluvitelnou predstavou,ze lidi z baraku naproti (mezi nami je tak padesat metru a obrovsky stromy) nemaji nic lepsiho na praci nez koukat nam do oken

moje maminka taky..přestože okno naproti je vzdáleno....no nevím kolik metrů,ale je tam naše zahrada(džungle),plot,silnice, jejich zahrádka...anebo z ulice..no ale mám to tak vžitý,že nenechávám večer roztažené žaluzie s rozžnutým světlem vlastně nikdy

Meesha wrote:
1 občas slyším tramvaje, od vedle řev dětí, odshora tuberáka a vedle bydlí klavíristka, co hraje třeba i ve tři ráno, když zrovna nesouloží Confused takže spím často se špuntama v uších Razz

to by mě zabilo Shocked vzpomínám si,jak po jednom tahu spala kámoška u mě, a na její zachvat smíchu, když nás ráno probudil klapot konských kopyt na ulici Laughing ..týden předtím jsem spala já u nich, a už od rána hlučel provoz.. a u nás povoz s konským spřežením=)

Ochu wrote:
, někdy v tygří relaxační pozici

copa to?=)

Nells wrote:
[ praveze jsem ale cetla, ze POSTEL MA BYT NAPROTI DVERIM!, TAK TED JSEM LEHCE ZMAZENA

z postele je dobré videt na dveře, abyste vedeli, kdo vchází,není už tak super když cházející vidí přímo na vás vy jste mu na milost a nemilost (brát s rezervou=)
ale já sem psala - posmrtná poloha - když je postel tak,jak čínani dávají rakev, než se vynese z pokoje, tudíž když je postavená postel tak,že kdybys ses jí ted rozhodla vynést, nemusulea bys jí přetáčet, nešprajcla by ses..prostě je na délku rovnobežná s dvěřmi

mamba wrote:
[a proc vadi oranzove a cervene?

jsou to barvy, které dodávají energii, nekterým lidem může delat problém se v nich zklidnit a usnout.

koukám, že spousta vás má v uložným prostotu starý sešity, hračky,atd to taky není dobrý Laughing

Arrow [b]stelete?..já nikdy, stejně tam,zas večer padnu, a navíc poslední na co mám ráno náladu, je po sobe stlát.

Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't
Back to top
Laura

PostPosted: Fri 18.5.2007 21:00    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

terrynka wrote:
[ Shocked co je poloha smrtelne postele probuh? Proc ne naproti zrcadlu a dverim? A stena, tram, co to ma znamenat? Shocked

ten výraz "poloha smrtelné postele" jsem pomotala, v knížce to píšou,jinak,ale smysl stejný,viz výš=)
naproti zdrcadlo - myšleno velkým, není dobrý spát, protože v noci se se trochu budíš, a převaluješ, a když se zahlídneš prvděpodobně te to velmi vyděsí=)..jednou jsem spala naproti zrcadlu a už když jsem usnínala mela jem pekn blbej pocit......ale zas ono je to zrcadlo tady podle nekterých výborný zas při jiných vecech no=)
zkosená stěna,trám -prostě to ruší...zkosená stena na tebe padá,trám rozdeluje pokoj..

Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't
Back to top
Flowing_
kytky 8, meta: 24650
kytky 8, meta: 24650

PostPosted: Fri 18.5.2007 21:05    Post subject: Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte? myslím sami=) ve většině případů na břichu, občas otočená ke zdi, zády k pokoji

2) jaké máte povlečení? nevadí vám spát v oranžových nebo červenách barvách? používáte "krepaté" látky? jak často měníte povlaky? jak často perete peřiny? převlíkám každej měsíc, povlečení mám modrý (nežehlivý satén), protože mně to ladí se všema doplňkama v pokoji. barvy mně vůbec nevadí, právě naopak. Ale budoucí ložnic chci mít celou do fialkova, takže povlečení bych chtěla zase jedině fialový Smile různý druhy Smile

3) jíte v posteli? většinou ne, nesnáším to. Ale když chce přítel snídani do postele, tak tam posnídáme Smile

4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? (případně na sousedící posteli) notebook nemám, takže ho tam nemám, kdybych ho měla, tak by tam byl Smile žádný věci na posteli nikdy nemám. Jedině když se tam učím.

5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočíváte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd? čtu si, odpočívám, sleduju televizku, sexuju, učím se, kreslím...

6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být? to sem nikdy neslyšela Laughing dřív sem usínala u zapnuté hifi věže nastavené na 15 minut, ale teď už ne. Před spaním musí být ticho Smile

7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho? ne to vůbec

8.) větráte před spaním? ne, větrám ráno. Ale v létě samozřejmě spíme u otevřenýho okna

9) máte pod matrací úložný prostor? jestli ano, co v něm máte? Mám pod postelí úložnej prostor, ale jenom malej, protože moje postel je rozkládací. Mám tam jenom přítelovy peřiny.

10( máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=)) Noční stolek mám vedle postele, na něm mám rámeček s fotkou, podložku na mobil a levandulovej sáček. V něm mám kondomy, kapesníčky a intimní vlhčený ubrousky, momentálně i přítelův piercing Embarassed a občas vibrátor. Jinak na stolku vždycky přes noc stojí čistá voda.

11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích (já vždycky tak strašně chtela), postřehy? Nespím a nespala sem, strašně se bojím Embarassed

13) z jakého materiálu máte konstrukci postele? ze dřeva

14) spí se vám dobře v posteli? akorát dlouhá, široká? máte letiště?=) Mám klasickou postel, která se dá vysunout na takový menší letiště. Spí se mně na ní výborně Smile

15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? žádnou spešl konstrukci nemám. Spím s více polštářkama, to miluju. Mám jeden klasickej, kterej mám vedle sebe nebo na něm spí přítel, pak menší vycpanej peřím, ten miluju a na něm mámhlavu a pak mám u sebe ještě malinekj modrej a malej zlatej saténovej Smile

16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? , slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? ..v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte? S roztaženýma žaluziema nikdy!! z venku většinou neslyším vůbec nic. S rozsvíceným světlem taky ne, tmy už se pár let nebojím Laughing v létě s otevřeným oknem vždycky! A bydlím v 7. patře.

17) jak obecne vůbec spíte? tvrdě celou noc, nebo se budíte, nebo máte vyčerpávající sny, nebo vůbec nemůžete spát, nebo vás budí chrápání?=) Většinou usnu hnedka a spím až do rána, málokdy se stane že bych se budila.

18.) pijete v noci? jíte? (já jsem jednu dobu vypila za noc vždy tak pul litru ) nejím, piju jenom když sem byla předtím v hospodě

19) v čem spíte? v kalhotách od pyžama - modrý saténový nebo bavlněný s kočičkama a k tomu tričko s krátkým rukávem. Občas v sexy košilce od přítele a v létě v krátkým saténovým pyžámku.
sl.megi
kytky 5, meta: 4650

PostPosted: Fri 18.5.2007 21:13    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte?
-každý večer usínám na břiše s jednou rukou na boku pod břichem a druhou na hrudi, aby mě netlačily prsa

-je mi to docela fuk, máme krepaté, hladké, flanelové, jenom saténové nemáme, měníme tak jednou do měsíce

3) jíte v posteli?
-málokdy, jen když nemám rozestálo, hrozně mi tam vadí ty drobky, jím jenom na intru

4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den věci,co co tam nepatří? (případně na sousedící posteli)
-doma to ráda nemám, ale na intru mi postel slouží jako všechno, protože za stolem se mi tam špatně sedí, jenom na něm vlastně píšu, jinak všechno obstarávám z postele Razz (to asi vypadá, že ta moje postel tam bude asi děsivá Laughing)

-kromě toho jezení snad všechno

-máme všechno vypnuté

-nikdy jsem nečetla a asi se podle toho ani neřídím

-okno máme otevřené celou noc, i když mrzne, nesnáším vydýchaný vzduch

-máme, doma tam jsou zbyteční plyšáci a peřiny a na intru taky Smile

10( máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=))
-mám blízko stolek od počítače a většinou na něm jsou kapesníky, jelení lůj a mobil, na zemi ještě pití

11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích (já vždycky tak strašně chtela Dogeyes ), postřehy? Smile
-doma jsme nikdy neměly, ač jsme se sestrou úporně prosily, ale párkrát se mi poštěstilo. Postřehy no, když jsem spala nahoře, tak jsem většinou měla bouli na halvě, protože jsem si nedomyslela, že je tam nízký strop a dole jsem měla zase pocit, že se na mě propadne ten, co spí nahoře

12) z jakého materiálu máte konstrukci postele?
-to netuším, dřevotříska?

13) spí se vám dobře v posteli? akorát dlouhá, široká? máte letiště?=)
-spí Smile, máme je se sestrou spojené, takže se můžu i trochu rozvalit

14)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? Laughing
-s polštářem, bez něj bych neusla, mám normální peřinu Smile, spešl zdravotní konstrukci nemám

15)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? Twisted Evil , slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? Laughing ..v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte? Laughing
-žaluzie vždy zataženy, i když do 6. patra nikdo asi nedohlédne, vadil by mi ten pocit, že přece jenom může Laughing, bydlím na klidné ulici a z druhé strany hřbitov, takže hluk asi nehrozí, jo akorát když sekají trávu na hřbitově Rolling Eyes. S rozsvíceným světlem minimálně. Okno je otevřené každou noc v každou roční dobu, pokud není žádný vichr tak za každého počasí.
-na intru je to taky stejné, taky nehlučná část a šaliny už po 11 nejezdí a stejně je jde slyšet minimálně

16) jak obecne vůbec spíte? tvrdě celou noc, nebo se budíte, nebo máte vyčerpávající sny, nebo vůbec nemůžete spát, nebo vás budí chrápání?=)
-jak kdy, někdy spím jak lehnu a jindy se zase převaluju. Chrápat nemá kdo Smile

17) pijete v noci? jíte?
-rozhodně nejím, pití málokdy, když mě to vyloženě zbudí

1Cool v čem spíte?
-v pyžamu Smile, někdy v triku nebo tílku, když je horko
edit_no_90

PostPosted: Fri 18.5.2007 21:25    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

Lillian wrote:
Ochu wrote:
, někdy v tygří relaxační pozici

copa to?=)

Back to top
terrynka

PostPosted: Fri 18.5.2007 21:30    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

Ochu wrote:

v takovehle pozici mam nohy, kdyz usinam, jen ty ruce mam jinak Smile
Back to top
sl.megi

PostPosted: Fri 18.5.2007 21:33    Post subject: Reply with quote

Jojo taky tak nějak, taky bez těch ruk..by mě hrozně bolely panty a zuby
Shrew

PostPosted: Fri 18.5.2007 22:25    Post subject: Reply with quote

jogínské uvolnění a pak si lehnu na bok, nejrději usínám v klubíčku

satén, bavlna, směs. peřiny měním jednou týdně. mám samé barevné jen dvě jsou vybledlé bleděmodré. je mi jedno jakou má to povlečení barvu. ale nemusím bílé, je na nich všechno vidět

nejím, jen když jsem nemocná. ale jinak to nepovažuju za nic nevhodnýho jíst ve VLASTNÍ posteli Laughing

notebook nemám, ale v posteli se mi válí takový haldy až to není hezký Confused
čtu, učím se..nic jiného se odtamtud dělat nedá, pže výhled na pc nemám, noťas nemám...

bohužel ne, není to možné. mám tam počítač v režimu spánku, nabíjí se mi tam telefon, občas je puštěná tiskárna. až budu mít jednou svůj byt, nedovolím, abych měla v místnosti kde spím počítač nebo televizi. je to strašně nepříjemný

jo, tyhle rady jsem čítávala, ale stejně bych si nemohla postel přestěhovat, nemám kam

snažím se

ano, mám tam bordel, papíry, baličáky a výtvarný potřeby, batohy atd.

mám vedle postele hned stůl. pití ani jídlo tam nemám, mám tam budík

jojo, celé moje dětství byla palanda. byla super, když jsme byli děti, teď by mě asi otravovalo věčně šplhat nahoru.ale jako dítě jsem ji zbožňovala. napřed jsem spala dole a nahoru nesměla, tak to pro mě bylo tajemství. dole jsem si hrála, že je to můj domeček a žebřík byl jako okýnka. potom brácha povyrostl, šel dolů a já nahoru. byl tam super výhled Laughing taky jsme sezhora skákávali dolů na letiště našich(spali jsme v jedné místnosti s našima) a polepili jsme ji celou samolepkami ze žvejkaček.....JEŽIŠI TO JE NOSTALGIE! Embarassed

nevim, na péra

nemám letiště, spí se mi normálně

mám zdravotní polštář ale někdy mě tak bolí za krkem ,že spím radši bez. mám peřinu péřovu, prošívanou, a ty tenké deky bych nechtěla! do budoucna bych chtěla zdravotní rošt

zatažený závěs, a mívám klid, bydlíme v suterénu v klidné čtvrti. v létě s otevřeným oknem

zdají se mi barevné živé sny, trvá mi trochu déle než usnu, mám problémy se vstávánm, vůbec se mi nechce, je to děsný!

ne, jenom když se probudím žízní

19) v čem spíte?
tričko, kalhotky, nebo i bez kalhotek[/b]
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 2 of 4

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum