henessy to je vsetko
|
Posted: Sun 29.4.2007 20:36 Post subject: |
|
|
Tak to su mozno padne dovody nato, aby to chlapvi stale odpustali, ale tak to asi robia len ,,slabe" zeny. Nevedia sa voci nemu postavit a povedat si DOST _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
lesik:) |
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Sun 29.4.2007 21:06 Post subject: ed |
|
|
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Mon 30.4.2007 9:01 Post subject: |
|
|
gigli wrote: | ale on se domu vrátit nesměl. vždyť to z toho článku jasně vyplývá. já moc nechápu, jaktože mu ta ženská otevřela a nezavolala rovnou policajty. nebo jak se k ní dostal? |
Gigli ona mu otevrela. Policajty nezavolala nejen ona, ale ani nikdo ze sousedu. Sousedi videli ze tam ten chlap jde a slyseli krik, ale policii nikdo z nich nezavolal. Lidska lhostejnost je hnusna._________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Mon 30.4.2007 10:27 Post subject: |
|
|
terrynka wrote: | Ja myslim, ze vykazat tyrana na 10 dni z domu je holy nesmysl. Co to ma byt, k cemu to ma byt? Vzdyt se zase vrati a bude to nanovo, mozna horsi, pac bude jeste vic vzteklej. |
viz to co uz psaly holky, je docela jednoduche neco odsoudit jako nesmysl kdyz o tom nic moc nevis.
Tech 10 dni ma byt na to, aby se obet mohla trochu dat dokopy a rozhodnout se co dal. Aby se nasilnik nevracel domu ani po tech 10 dnech ale musi uz jednat i ta obet, zas ji policie nemuze chranit donekonecna treba i proti jeji vuli.
A zaplatpambu za tech 10 dni. Kdyz to tam nebylo, tak mohla obet volat policii jak chtela, ale pokud ona sama nemela kam jit, nikdo toho nasilnika vykazat pryc nemohl - mel k tomu bytu casto stejna prava jako obet. To ti snad terrynko prijde lepsi?_________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|