|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jannie SMALL CRIME
|
Posted: Mon 9.4.2007 13:04 Post subject: |
|
|
Exi, rikalas o tom psychologovi nebo psychiatrovi, ke kterymu ted chodis? |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Mon 9.4.2007 13:44 Post subject: |
|
|
Tange To je dobrý nápad, aby mě někdo upozornil...anebo abych si to uvědomila já a kousla se třeba do rtů až to přijde nebo tak...
Loth Jo, to je docela možný
Mija Já nad tím přemýšlím už dlouho a fakt nevím čím to je. Asi tím, že s kamarádkama se známe už od 1. třídy ZŠ a probíráme spolu úplně jiné věci než s klukem...prostě máme úplně jiný vztah (to je jasný) a proto se takhle nechovám.
honey Já se s přítelem nenudím, naopak je to strašně zajímavej člověk se zajímavými zálibami, prostě v tomhle mu bývalí nešahají ani po kotníky. A jeho kamarádi to samé, zajímavé osobnosti, nikdy jsem s takovýma lidma volný čas netrávila. Ale jak do toho máme přidat víc ztřeštěnosti, když se tady v tom zapadákově nedá nic dělat?
jannie Říkala a ona myslí, že je to tím, že potřebuju aby bylo po mém (ptž někdy to dělám, když chci dělat něco jiného než partner-ale to spíš s bývalým, se současným ne, s tímhle problémy-že jeden by chtěl dělat něco jiného než druhý-většinou nemáme) a taky tím, že si nevěřím-tedy něco jak napadlo Loth. Zkusím to s ní příště probrat víc a říct jí, že se to nelepší. |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Mon 9.4.2007 15:07 Post subject: |
|
|
..
Last edited by strawberry on Thu 13.3.2008 21:11; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
jannie SMALL CRIME
|
Posted: Mon 9.4.2007 15:21 Post subject: |
|
|
Hlavne si nedelej hlavu z toho, ze by se s tebou rozesel, kdyby to chtel udelat, udelal by to hned na miste, kdy mu to bylo lito, cim od ty udalosti ubehne vic casu, tim je vetsi pravdepodobnost, ze se nerozejde a z toho co pises, co ti rikal, se s tebou urcite rozejit nechce
spis by bylo na miste neco udelat s tim chovanim, ale vim, ze se to lehko rika a tezko dela. S tim brecenim to znam, takze se tez snazim mirnit, aby to nedopadlo jako s mym byvalym, kterej si na to neustaly breceni zvyk a uz mi jen rikal, at "nervu".
Me prijde, ze mozna nad nim potrebujes mit trochu navrch. Ze on te okrikne a ty uz ho k sobe nepustis
dnes nemam zrovna spisovatelskej a intelektualskej den, tak se omlouvam, za my nesrozumitelny vylevy |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
|
Back to top |
|
|
Baracudas kytky 2, meta: 400
|
Posted: Mon 9.4.2007 18:17 Post subject: |
|
|
Já jsem měla podobný problém a zakopaný pes byl v minulém vztahu, kdy muj bývalý hodně pil. Hooooodně a pak jsme se hádali a když jsem byla připitá i já tak to bylo kolikrát hodně ošklivé.
S novým přítelem se mi stávalo, že pod vlivem jsem mu řekla hodně kruté věci, které jsem samozdřejmě ani nemyslela vážně. Asi mi chyběl ten "vzruch" předchozího vztahu nebo co. Bylo mi to vždycky strašně líto a mám debilní povahu v tom, že se strašně nerada omlouvám i když je očividně chyba na mé straně.
Od té doby co jsem si to uvědomila, tak buď nepiju vůbec a nebo tak abych si byla schopna říct "neblbni a mlč" U tebe exi nevím, píšeš, že se tvé stavy projevují za střízliva takže bude chyba taky někde, musíš příjít na to kde a vyvarovat se takových výbuchů, jednou by mu mohly přetéct nervy. _________________ Není čas ztrácet čas. |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 10.4.2007 13:25 Post subject: |
|
|
Když už jsme u té změny chování, taky bych to potřebovala. Dneska mi kamarád řekl, že jestli se nezměním, tak se mnou nikdo nevydrží, to samý do mě hučela celej víkend matka... a mají pravdu |
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Tue 10.4.2007 17:00 Post subject: |
|
|
Tange a v cem se podle nich mas zmenit? |
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Tue 10.4.2007 17:24 Post subject: |
|
|
Exi, prepac, necitala som to uplne cele. Urcite by som spolu s psychologom alebo psychiatrom (nepamatam ku ktoremu chodis ) hladala pricinu tvojho spravania, ktora moze byt naozaj v byvalych vztahoch, ale aj niekde dalej v minulosti. A tiez by som sa o tom porozpravala s priatelom vo chvilke, ked sa citis ok, priznala, ze sa obcas spravas tak a tak, ze to vidis a usilujes sa na tom pracovat, nech je trpezlivy. Proste mu ukazat, ze to reflektujes. |
|
Back to top |
|
|
Shar- kytky 3, meta: 950
|
Posted: Tue 10.4.2007 17:35 Post subject: |
|
|
Já jsem na tom stejně Taky jsem kolikrát na přítele hnusná a pak mě to mrzí, ale v tu chvíli se prostě nemůžu zastavit. A taky už mi to řikala i máma, že ho OBDIVUJE, že se mnou ještě je Nečetla jsem to úplně celý, tak jsem se chtěla zeptat, jestli s tím chodíte někdo k psychologovi?Já se pořád odhodlávám že půjdu.. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 10.4.2007 17:38 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Sluníčko:-) hu
|
Posted: Tue 10.4.2007 19:30 Post subject: |
|
|
...Taky občas vyjíždim.Strašně mě to štve,ale v tu chvíli se nedokážu ovládnout a sem bezdůvodně protivná.Nevim,co s tim,snažim se to v sobě krotit a bejt příjemná,když to na mě přijde...teď už to je lepší,ale jen díky mýmu příteli,kterej mi moje nemožný chování vždycky vmete do tváře tak,že se opravdu začnu stydět,vyčítám si to a dojde mi,že sem se chovala uplně hnusně...Bojuju s tim docela dlouho,dělala sem to i rodičům,to byly pak hádky ...asi sem někde uvnitř sobec nebo nevim.Možná je to taky tim,že sem jedináček a tim pádem bylo vždycky po mym...a když tak neni,tak sem podrážděná...ale díky příteli se opravdu lepšim. Vždycky mě donutí se nad sebou zamyslet..jsem za to moc ráda...Dalo by se říct,že ze mě dělá lepší bytost ( ) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 11.4.2007 18:20 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 2 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|