|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jirka ...

|
|
Back to top |
|
 |
bob ash Kníže Ignor

|
Posted: Mon 11.6.2007 14:52 Post subject: |
|
|
Já už jsem si tam vybral ještě než to bylo na stáncích - toho Forda Tempo za 5 tisíc. Už je můj  _________________  |
|
Back to top |
|
 |
jirka ...

|
|
Back to top |
|
 |
bob ash Kníže Ignor

|
Posted: Mon 11.6.2007 14:59 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
jirka ...

|
|
Back to top |
|
 |
bob ash Kníže Ignor

|
Posted: Mon 11.6.2007 15:05 Post subject: |
|
|
No, zatím jsou náklady odtah (mělo to uvolněnej vejfuk a nemělo to technickou)- 2500, spravení toho vejfuku (700), nový žárovky do předních světel (700, jsou tam nějaký šílený), technická (1000), vodní pumpa (litr) a to snad bude všechno. _________________  |
|
Back to top |
|
 |
handbrake kytky 4, meta: 2350

|
Posted: Wed 15.8.2007 14:35 Post subject: |
|
|
no kupil som si ten casopis zo zaujimavosti a mam z toho celkom zmiesane pocity....
-cena je dost brutal (mozem za to mat carauto + speed)
-stare ameriky, lowriders, hot-rods a podobne veci sa mi celkom pacia
-....ale texty su viac nez totalne slabe. ten vojtov sa aspon snazi o humor ale je to extremne kratke a clovek sa z toho nic poriadne nedozvie. clanky su ploche o nicom a nevedia vobec chytit. napriklad clanok o 1000 konovom dodge Viper akoby tam ani nebol! sa to nedalo ani pochopit ze niekto ma i ked len na chvilu hentake auto a napise o tom menej nez by bola dlzka odkazu na google.
-clanky o seriovych novych amerikach su pre mna o nicom, ale uznam ze to je len vec vkusu.
je mi to aj luto ale texty su amaterske a cena dost vysoka cize to bude zrejme len pre velmi skalnych privrzencov. _________________ Keď Chuck Norris spadne do vody, nie je mokrý, ale voda je Chuck Norris. |
|
Back to top |
|
 |
Balet kytky 2, meta: 450

|
Posted: Thu 16.8.2007 19:06 Post subject: |
|
|
handbrake wrote: | no kupil som si ten casopis zo zaujimavosti a mam z toho celkom zmiesane pocity....
-cena je dost brutal (mozem za to mat carauto + speed)
-stare ameriky, lowriders, hot-rods a podobne veci sa mi celkom pacia
-....ale texty su viac nez totalne slabe. ten vojtov sa aspon snazi o humor ale je to extremne kratke a clovek sa z toho nic poriadne nedozvie. clanky su ploche o nicom a nevedia vobec chytit. napriklad clanok o 1000 konovom dodge Viper akoby tam ani nebol! sa to nedalo ani pochopit ze niekto ma i ked len na chvilu hentake auto a napise o tom menej nez by bola dlzka odkazu na google.
-clanky o seriovych novych amerikach su pre mna o nicom, ale uznam ze to je len vec vkusu.
je mi to aj luto ale texty su amaterske a cena dost vysoka cize to bude zrejme len pre velmi skalnych privrzencov. |
No já jsem si to taky koupil... Musel jsem ozkoušet ten kult. Moje pocity jsou ale rozpačité... Je to drahý jak svině a navíc mi to stylově i graficky připomíná to nejhorší, co může trh s autočasopisy nabídnout - plátky typu Tuning magazine... Takže never more. Škoda. |
|
Back to top |
|
 |
momodels kytky 2, meta: 350

|
Posted: Thu 16.8.2007 19:42 Post subject: |
|
|
Ja som si to len rychlo prelistoval a tiez sklamanie... |
|
Back to top |
|
 |
bob ash Kníže Ignor

|
Posted: Thu 16.8.2007 19:53 Post subject: |
|
|
Díky za kritiku, budem se snažit s tím něco dělat. Co se týče úrovně textů - s tím, že Němci píšou nahovno, bohužel nic neuděláme.
S tím, že šéfredaktor píše občas taky dost nudně, asi taky ne, protože vyměnit ho nemůžem.
Příště bude ode mě z český scény snad nějakej muscle car a pokusím se to napsat delší - tentokrát už jsme měli hrozně narvaný číslo, nebylo kam to dát.
Grafika je opět věcí Němců, já bych to taky udělal jinak, ale do toho kecat nemůžu. Jinak Petr píše i pro Autosport & Tuning, tak možná proto  _________________  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu 16.8.2007 22:02 Post subject: |
|
|
bob ash wrote: | Díky za kritiku, budem se snažit s tím něco dělat. Co se týče úrovně textů - s tím, že Němci píšou nahovno, bohužel nic neuděláme.
S tím, že šéfredaktor píše občas taky dost nudně, asi taky ne, protože vyměnit ho nemůžem.
Příště bude ode mě z český scény snad nějakej muscle car a pokusím se to napsat delší - tentokrát už jsme měli hrozně narvaný číslo, nebylo kam to dát.
Grafika je opět věcí Němců, já bych to taky udělal jinak, ale do toho kecat nemůžu. Jinak Petr píše i pro Autosport & Tuning, tak možná proto  |
Aha, takže to ty... : ) Obecně považuju časoupis o amerikách za skvělý nápad, ale ne v tomhle podání. Chybí mi tam takový to anglický vtipkování a odlehčenost, co znám z Autocaru, Top Gearu atd. Možná to bude tim, že je to v originále právě z toho Německa. Jako těch peněz nelituju, utrácím i za větší kraviny, jako třeba Ferrari 1:18 na vysílačku (mimochodem dopručuju), ale asi si další už nekoupím, působí to na mě trochu vulgárně a zároveň suše. Mnohem, mnohem, mnohem víc by se mi líbil časopis o britských autech psaný brity, ale na to tu trh asi není vůbec. Leda si za nekřesťanské peníze kupovat originál něčeho takového za nekřesťanské peníze.
Jo a když už mluvíme o těch amerikách, kamarád si koupil nový Cadillac Escalade a hned si na to dal 22'' chromovaná kola... Perleťově bílý lak. Ještě jsem to na živo neviděl, ale docela se těším až se v tom svezu. |
|
Back to top |
|
 |
bob ash Kníže Ignor

|
Posted: Thu 16.8.2007 22:11 Post subject: |
|
|
Balet wrote: |
Aha, takže to ty... : ) Obecně považuju časoupis o amerikách za skvělý nápad, ale ne v tomhle podání. Chybí mi tam takový to anglický vtipkování a odlehčenost, co znám z Autocaru, Top Gearu atd. Možná to bude tim, že je to v originále právě z toho Německa. Jako těch peněz nelituju, utrácím i za větší kraviny, jako třeba Ferrari 1:18 na vysílačku (mimochodem dopručuju), ale asi si další už nekoupím, působí to na mě trochu vulgárně a zároveň suše. Mnohem, mnohem, mnohem víc by se mi líbil časopis o britských autech psaný brity, ale na to tu trh asi není vůbec. Leda si za nekřesťanské peníze kupovat originál něčeho takového za nekřesťanské peníze.
Jo a když už mluvíme o těch amerikách, kamarád si koupil nový Cadillac Escalade a hned si na to dal 22'' chromovaná kola... Perleťově bílý lak. Ještě jsem to na živo neviděl, ale docela se těším až se v tom svezu. |
Lepší by byla lincence třeba Hot Rodu, nebo něčeho podobnýho z US trhu - po pravdě řečeno, já z těch německejch originálů taky nejsem nadšenej (poprvé jsem čet přeloženou verzi pro časák, některý jsme rovnou museli zásadně předělávat).
Ale myslím, že časem se to snad zlepší - teoreticky bychom mohli někdy časem dostat větší procento českýho obsahu.
Časopis o anglickejch autech je komerčně nesmysl, ameriky maj výhodu, že jich je spousta, jsou rozmanitý a stavěj se z nich různý nesmysle, o kterejch se dá psát - a přitom jsou dostatečně výlučný.
Ad Escalade - 22" kola tam pravděpodobně nedal, ale už tam byly. Základ jsou osmnáctky, který na tom vypadaj hrozně mrňavý, za příplatek jsou dvaadvacítky. A negři na to dávaj tak 26"..._________________  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu 16.8.2007 22:23 Post subject: |
|
|
bob ash wrote: | Balet wrote: |
Lepší by byla lincence třeba Hot Rodu, nebo něčeho podobnýho z US trhu - po pravdě řečeno, já z těch německejch originálů taky nejsem nadšenej (poprvé jsem čet přeloženou verzi pro časák, některý jsme rovnou museli zásadně předělávat).
Ale myslím, že časem se to snad zlepší - teoreticky bychom mohli někdy časem dostat větší procento českýho obsahu.
Časopis o anglickejch autech je komerčně nesmysl, ameriky maj výhodu, že jich je spousta, jsou rozmanitý a stavěj se z nich různý nesmysle, o kterejch se dá psát - a přitom jsou dostatečně výlučný.
Ad Escalade - 22" kola tam pravděpodobně nedal, ale už tam byly. Základ jsou osmnáctky, který na tom vypadaj hrozně mrňavý, za příplatek jsou dvaadvacítky. A negři na to dávaj tak 26"... |
Nene, dostal na to 18ky, který opravdu na fotkách vypadaly jak z kolečkovejch bruslí, ale přímo tam kde to kupoval mu se slevou prodali takový 22'' nonCadillac pseudo dvoudílný kola... Takže má oboje. |
|
Back to top |
|
 |
pip kytky 5, meta: 5550

|
Posted: Thu 16.8.2007 22:37 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
|
 |
sfera.pravy.net Forum Index
-> Auta |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2
|
Page 2 of 2
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|