|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Harleyka Keep it real!
|
Posted: Tue 12.7.2011 14:39 Post subject: |
|
|
Moje kozmetické ráno by sa dalo zhrnúť do 15min Aj na koleji so spolubydlou vstávame najskôr okolo 7:15
Pleťovka, krém, make up, tvárenka, wc, umyť zuby, obliecť a môžem vyraziť Raňajkujem až v škole.
Sprchujem sa večer, rovnako aj umývam vlasy, ale neznášam, keď mám ísť spať s mokrými, preto si ich musím umyť pár hodín predtým, prípadne dosušiť.
V lete s iným režimom to mám inak, sprcha niekedy v priebehu dňa, rovnako ako aj vlasy.. A jem až okolo pol 9 - 9
Ráno zvyknem byť trochu nepríjemná, preto mi vyhovuje, keď tých 15min nemusím s nikým komunikovať _________________ It´s so exhausting.. being this fabulous =) |
|
Back to top |
|
|
Infinita.tristeza kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Tue 12.7.2011 17:50 Post subject: |
|
|
Průměrně jsem ráno vypravená za 30 min. Toaleta, čištění zubů, make-up, pudr, linky, řasenka a jdu. Snídám až v práci a někdy se i maluju až v práci. Ráno se nesprchuju a že bych si ráno měla mýt vlasy, je pro mě nepředstavitelný (když musím do práce). Nikdy by mě taky nenapadlo, zapnout si před odchodem televizi nebo jít na net. _________________ Milovat a udržet je nejlepší; milovat a ztratit je druhá nejlepší možnost. |
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Wed 13.7.2011 7:42 Post subject: |
|
|
Moje kosmetický ráno se dá shrnout do 10ti minut, kdy si stihnu vyčistit zuby, namazat obličej, dát si make-up, řasenku a tvářenku a stáhnout vlasy do culíku. Pak už jenom deodorant, parfém a vyrážím. _________________ . |
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Sat 16.7.2011 18:40 Post subject: |
|
|
cee že ty máš ty vlasy kudrnaté? známá co má prstýnky si taky myje vlasy jen jednou týdně, i při sportu, a myje si jen proto aby nebyla za prase, vůbec se jí nemastí a vypadají po týdnu stejně, jako čerstvě umyté. |
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Sat 16.7.2011 18:56 Post subject: |
|
|
Ja se rano vzbudim, vezmu si leky, vycuram se, nasnidam se a uvarim si kafe, vycistim si zuby, plet, nakremuju se, nez se vstreba krem tak pouziju deodorant a obliknu si vrsek, jdu se namalovat (make-up, korektor, pudr, tvarenka, oci), ucesu se, doobleknu se, navonim a muzu jit:). Zabere to 20-30 min. podle toho, jakou mam zrovna plet.
Vlasy si myju nejradsi behem dne, sprchuju se vecer, v lete ale casto i rano. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Krása |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
Page 10 of 10
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|