|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
TarTar Who knew:-)
|
Posted: Sat 3.11.2007 13:42 Post subject: |
|
|
holky, já jsem přesvědčená, že do toho musim na férovku vlítnou, jinak ty děti nebudu mít nikdy, nikdy neni vhodná doba..Já bych teda děti opravdu chtěla, nebojim se jich, nerozmáčknu je, ani mi nevadí, že mi vysajou a vytahaj prsa, ale bojim se, že to prostě nedám, finančně, zázemím, zdrhne mi manžel a tak..
Já jsem vždycky chtěla dítě co nejdřív, říkala jsem si do 25ti, no tak už je pozdě.. _________________ |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 4.11.2007 12:58 Post subject: |
|
|
mokosha wrote: | Shrew, nevim, jestli to měla bejt ironie nebo ne, nějak jsem to nepochopila. Ať si má každej děti, kdy chce, nicméně mám několik kamarádek s malýma dětma a ani od jedné jsem neslyšela, že by toho snad litovala, že by děti nedokázala uživit, nebo, že by jejich výchova byl nějaký nepříjemný, nesplnitelný úkol. Spíš mám pocit, že jim to přináší radost. Děti si pořídím hned, jakmile k tomu budu mít otce (můj partner děti nechce, máme kvůli tomu spory a možná proto jsem na tohle téma tak háklivá) |
asi mají jiné finanční zázemí než já. prostě až budu mít dítě, chci řešit dítě a nechci se stresovat nějakým dilema, jestli dítěti koupit sedačku nebo zaplatit nájemné. to je všechno, a myslím, že je to rozumný a nesobecký důvod, proč dítě nechci._________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
Posted: Sun 4.11.2007 13:17 Post subject: |
|
|
tak ja jsem pravy opak. muj prilis velky vztah k detem je neskutecny . vidim dite a mohla bych se zblaznit. Muj tata ma ted ctyrmesicni holcicku...takze je to moje nevlastni segra. ikdyz nemam hodne rada jeji mamu ani to me nezastavi pred blaznenim z ni... chci pracovat jako vychovatelka, ucitelka na ZUS nebo neco podobneho. Proste tam kde jsou deti tam musim byt i ja . Nastesti i muj pritel ma deti rad. Treba vcera v obchode byla pred nama maminka s asi dvouletym chlapeckem a pritel me na nej upozornil.. je to strasne hezky a nevim jak by to dopadlo kdybch byla s nekym kdo by k detem vztah nemel. |
|
Back to top |
|
|
Nefertite kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Fri 7.12.2007 10:11 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Nefertite on Thu 6.3.2008 12:57; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Shetire ne to fakt nejsem já..
|
Posted: Fri 7.12.2007 10:29 Post subject: |
|
|
Nefertite mám to uplně stejně a připadám si taky jak nějákej úchyl. .. Když i mu kamarád se rozplývá nad každým miminem _________________ Bejt tebou nechodim nikam, je poslední duben a věř mi. To holka jako já - sama bejt nesmí. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
kika kytky 8, meta: 25650
|
Posted: Fri 7.12.2007 10:41 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
TarTar Who knew:-)
|
Posted: Fri 7.12.2007 10:43 Post subject: |
|
|
tss, bych vám doporučila zkusit si tak na týden mojí práci.. není lepší antikoncepce.. uřvaný zlobivý parchanti, pořád choděj jenom čůrat a řvou, že je jim zima..hajzlové
každej tejden si někdo rozbije hubu, protože neposlouchaj, už se těšim až mě nějaká maminka zažaluje..
Ale na druhou stranu, mě uměj i rozesmát, vylepšit mi den a když člověk vidí, že je to baví a děláj pokroky, tak má ze sebe radost.. _________________ |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Fri 7.12.2007 10:55 Post subject: |
|
|
ja taky kdyz vidim bandu deti ve skolkovym veku (no i starsi vlastne), tak cela zblednu a radsi se klidim z cesty jednou jsem cekala na metro a zrovna v tom vagonu,kam jsem chtela nastoupit byla cela trida deti ze skolky....no, rychle jsem kmitala do jinyho vagonu, ty deti me desily
a jestli neco nesnasim, tak jsou to drzy deti, co se valej vsude po zemi a rvou, nechapu, ze s nima ty rodice neco neudelaj...ja se segrou jsme si tohle mohly dovolit tak jednou a pak byl kratkej proces _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 7.12.2007 10:57 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Nefertite on Thu 6.3.2008 12:58; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 7.12.2007 10:59 Post subject: |
|
|
ef
Last edited by Nefertite on Thu 6.3.2008 12:58; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Fri 7.12.2007 11:04 Post subject: |
|
|
Nevychovaný děcka bych stále vraždila. Ale pomaličku se můj vztah k dětem začíná lepšit. Mívám chuť pochovat si ******** malou a těším se už i na ******* mimčo. |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11 Next
|
Page 10 of 11
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|