sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
Po čem se vám stýská?
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 82, 83, 84

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Hry
View previous topic :: View next topic  
Author Message
zbrody
kytky 4, meta: 3750
kytky 4, meta: 3750

PostPosted: Thu 21.8.2025 8:49    Post subject: Reply with quote

Styskalo se mi po boardu, tak snad pujdou opice brzo pryc Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message  
Kačenka
&

PostPosted: Thu 21.8.2025 18:21    Post subject: Reply with quote

Doufam! Rada jsem te tu zahlídla.
Back to top
Exi
kytky 5, meta: 4950
kytky 5, meta: 4950

PostPosted: Thu 21.8.2025 18:27    Post subject: Reply with quote

Po Barrandově Confused Je hezké, že nemáme pronájem přes cizí, ale to je tak všechno. Jinak je to tu dost o ničem v různých směrech od dopravy po vyžití s dětmi a protivní lidi Embarassed Dnes mě tu nějaký chlap zjebal, že jsme se nezeptali, jestli si A. může půjčit skateboard. Což bych pochopila, ale ono to bylo tak, že mi na to hřiště zdrhl, já jsem se tam ani zastavovat nechtěla a na mé opakování volání ať už jdeme nereagoval. A ne že bych tam seděla a koukala. Navíc na něm samozřejmě nejezdil jen ho tlačil před sebou. Když jsem ho teda nakonec chytla a táhla pryč tak kopl do balónu, který se odkutálel půl metru (hrůza) a ještě jsem dostala přidáno, že se nezeptáme na skateboard a ještě kopeme do balónu. Mě by teda nikdy nenapadlo nadávat, že si nějaké dítě koplo do našeho balónu, bohužel prostě byl v cestě a jak jsem A. řvoucího táhla tak do něj kopl. Tak jsem balón mrskla k němu na lavičku, několikrát se omluvila, že jsme se tam vůbec nechtěli zdržovat, jinak bychom se zeptali a on furt mlel, že jde o princip, jestli by si takhle mohl vzít můj telefon Shocked Tak jsem vlekla pryč řvoucí dítě a prohodila ještě něco o tom, že je to tu fakt hrozný sídliště Embarassed Chápu, že někdo nemá rád, když se dítě nezeptá na půjčení hraček, ale jak píšu, neseděla jsem a nekoukala, kdybychom si tam chtěli sednout a hrát tak se zeptám hned. Na B. si takovou situaci nepamatuju Confused Doufám, že už ho nepotkám, na "našem" hřišti to nebylo, ani jsem ho tam myslím ještě neviděla tak snad tam nechodí. To hřiště je teda taky nic moc, ale žádné jiné v docházkové vzdálenosti nemáme, každou chvíli je tam něco zapáskované a žádný stín. B. jsme mohli projít celý pěšky a na každým kroku bylo nějaké hezké, to je stejně zvláštní jaké jsou rozdíly v jednotlivých městských částech. Ani ty Modřany, které každý chválí jak se tam dobře žije se mi moc nelíbí, když tam někdy projíždím.
Closer to the prize at the end of the rope
All night long I dream of the day
When it comes around and it's taken away
Leaves me with the feeling that I feel the most
Feel it come to life when I see your ghost
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Hry All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 82, 83, 84
Page 84 of 84

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum