|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Fri 6.4.2007 0:51 Post subject: |
|
|
co je to inkvizice, stydím? ... není to OT ne?_________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
edit_no_90 kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Fri 6.4.2007 0:55 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
terka.23.k kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Fri 6.4.2007 6:49 Post subject: |
|
|
Ja jsem byla u zpovedi poprve u svateho prijimani a pak asi v pate tride....od te doby ne........a kdyz jsem byla poprve, tak mi to fakt neco dalo, prichazela jsem tam s tema problemama a hrichama, ktere jsem mela a kdyz jsem vysla, tak jsem byla uplne takova lehci a svezi....nejspis to bylo tim, ze je hezke nekomu rict uplne vsechno, co delate ve svem zivote spatne anebo co byste delat nemeli.....a ja to jinak takhle nemam komu rict takze uz jsem premyslela, ze bych sla ke zpovedi znovu, ale nejak se nemuzu donutit....rikam si porad, ze bych tam mela jit protoze me ted uz vsechno tak tizi, myslenky se mi v hlave ulpne pletou a ja musim myslet na milion veci najednou.....ze bych se tak nejak odlehcila _________________ hledám ticho co zastavím za chodu
za chodu ticha hledám svobodu
|
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Fri 6.4.2007 11:19 Post subject: |
|
|
Krestansky pojeti hrichu je mi trochu cizi, takze ne, nebyla.
Ale docela rada bych to zkusila, at treba zjistim, jake to je. |
|
Back to top |
|
|
Baracudas kytky 2, meta: 400
|
Posted: Fri 6.4.2007 16:41 Post subject: |
|
|
Bojím se, že by při mé zpovědi minimálně spadl celý kostel _________________ Není čas ztrácet čas. |
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Sat 7.4.2007 18:38 Post subject: |
|
|
u zpovědi jsem párkrát byla...před svatým přijímáním a několikrát potom...už jsem nebyla několik let a neplánuju v brzké době jít, zpověď neuznávám, člověk si to musí urovnat sám sobě a ne to někomu vykládat a tím, že řekně několik otčenášů jsou hříchy smyty... _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
Aduška zjisti, kdo jsi, a tím se staň.
|
Posted: Fri 1.6.2007 21:30 Post subject: |
|
|
U zpovědi jsem nikdy nebyla, ani mě nenapadlo tam chodit.. Ale myslím, že když má člověk opravdu nějaký problém, má v sobě chaos a neví si rady, může mu zpověď pomoci. Když vám někdo naslouchá, je možné udělat si na věc nový pohled, nebo si aspoň trochu vyčistit mysl.. to by měl být důvod ke spovědi, ne smytí hříchů _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
|
Page 9 of 9
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|