View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kika kytky 8, konec

|
|
Back to top |
|
 |
Velveta kytky 6, meta: 9850

|
|
Back to top |
|
 |
pecička *Discipline, Drive, Determination*

|
Posted: Tue 11.3.2025 9:45 Post subject: |
|
|
Velvet neblazni. Chapu ze takove myslenky mas, ale zazen je…ty veci stoji dost penez a je skvely kdyz je moznost je koupit levneji z druhe ruky a je to ruka, kterou navic znas a nemusis se bat kdo s tim co delal..cena je spis dost srandovni, pokud je v dobrem stavu… |
|
Back to top |
|
 |
spanish.eyes vi, ale nedba

|
Posted: Tue 11.3.2025 10:34 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
 |
Velveta kytky 6, meta: 9850

|
|
Back to top |
|
 |
Hyenečka kytky 8, konec

|
|
Back to top |
|
 |
culotes kytky 5, meta: 5250

|
|
Back to top |
|
 |
Lolita konec

|
|
Back to top |
|
 |
Linda Evangelista kytky 8, meta: 20650

|
|
Back to top |
|
 |
Effy young & beautiful

|
|
Back to top |
|
 |
kika kytky 8, konec

|
|
Back to top |
|
 |
pecička *Discipline, Drive, Determination*

|
Posted: Wed 12.3.2025 22:03 Post subject: |
|
|
Mam tady pustenej nejakej porad kde lidi hubnou..jako kdyz odmyslim teatralnost a “svlec se a postav se na vahu” a ze je to proste show. Tak je neskutecny co se sebou ta holka udelala a co jde udelat. Je teda neskutecne krasna a to bylo videt uz jak byla obezni, ale to je fakt super co se ji povedlo… |
|
Back to top |
|
 |
Exi kytky 5, meta: 4650

|
Posted: Thu 13.3.2025 9:00 Post subject: |
|
|
Jestli ještě hledat nějakou novou gynekologii nebo to zatím nechat když sem chodím jednou ročně, ale přijde mi to strašně daleko tady (od domu, od práce, od všeho, jezdí sem jen jeden autobus) a i když je člověk objednaný na čas tak hrozně dlouho čeká. A já dneska asi budu sama v práci sama, takže až přijdu tak se po*eru kolik toho bude, měla jsem být na 8:30 a stále sedím v čekárně a lidi chodí přede mnou a pak to mám do práce 40 minut odtud tak už jsem dost nervózní. Nejradši bych už šla pryč, dnes se mi to vůbec nehodí, ale zas tu jsou dlouhé termíny na objednání a už jeden mi zrušili v únoru. Ale zas je asi zázrak najít v Praze někoho bez těch poplatků. _________________ All my life, I've been searching for something
Something never comes, never leads to nothing
Nothing satisfies but I'm getting close
Closer to the prize at the end of the rope
All night long I dream of the day
When it comes around and it's taken away
Leaves me with the feeling that I feel the most
Feel it come to life when I see your ghost |
|
Back to top |
|
 |
Exi kytky 5, meta: 4650

|
Posted: Thu 13.3.2025 9:54 Post subject: |
|
|
Tak mě teda vzala skoro po hodině čekání. A ptala se mě, jestli ještě uvažujeme o dalším dítěti a já, že zatím ne a asi spíš už vůbec ne a ona, že ideální by to bylo do 40 - můj bývalý gynekolog ještě na Vsetíně mi říkal, že mám nejvyšší čas když mi bylo 30, že pak už by to mohl být problém, no tak asi úplně nebyl, protože teď mi při prohlídce řekla, že mám krásnou sliznici (to mi teda říkala i loni, že mám pěknou ovulaci zrovna) a kdybychom to dnes s manželem zkusili tak za 2 týdny mě čeká, že tohle by bylo napoprvé a že co by za to jiné daly  No, on i Adámek byl napoprvé a to první taky a to jsem si nikdy ovulaci a plodné dny nepočítala  Tak mi to teď skoro vrtá hlavou  ale bohužel další už by nebylo úplně ideál kvůli mnoha okolnostem, škoda, no  _________________ All my life, I've been searching for something
Something never comes, never leads to nothing
Nothing satisfies but I'm getting close
Closer to the prize at the end of the rope
All night long I dream of the day
When it comes around and it's taken away
Leaves me with the feeling that I feel the most
Feel it come to life when I see your ghost |
|
Back to top |
|
 |
Seventh Sister 11

|
Posted: Thu 13.3.2025 10:15 Post subject: |
|
|
pecička wrote: | Mam tady pustenej nejakej porad kde lidi hubnou..jako kdyz odmyslim teatralnost a “svlec se a postav se na vahu” a ze je to proste show. Tak je neskutecny co se sebou ta holka udelala a co jde udelat. Je teda neskutecne krasna a to bylo videt uz jak byla obezni, ale to je fakt super co se ji povedlo… | byla fakt boží  _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
 |
|