View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kika kytky 8, konec

|
Posted: Mon 29.8.2022 14:00 Post subject: |
|
|
Mela jsem zmrzku v Puro gelato a lákala me belgická čokoláda, ač čokoládovou zmrzlinu nemusím..ale tohle me úplně posadilo na zadek
J. mel citron a ten mi přišel strašně kyselej, ale bylo to asi spis v porovnani s tou čokoládovou |
|
Back to top |
|
 |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Thu 22.9.2022 7:26 Post subject: |
|
|
poridila jsem si sprouting jar a vysproutovala jsem svoje prvni brocoli sprouts
prekvapilo me, kolik sprouts se vyrobi jen ze 3 lzic seminek  _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
 |
Linda Evangelista kytky 8, meta: 20650

|
|
Back to top |
|
 |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Thu 22.9.2022 11:29 Post subject: |
|
|
me k nakupu donutilo to, ze prodavac, od kteryho jsem si to kupovala se na trhu neobjevil uz tak 2 mesice, tak jsem zdolala svou lenivost a pustila se do toho sama. teda nejvetsi prekazka byla udelat ten krok a jit si koupit tu nadobu. pak uz to je lehky
redkvicky ani horcici jsem nezkousela. dik za tip, vyzkousim priste  _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
 |
Tevi. kytky 8, meta: 19650

|
Posted: Sat 24.9.2022 9:03 Post subject: |
|
|
Ja nad tím pořad taky přemýšlím, tak se snad přes zimu odhodlám  . Jediné co me pořad brzdí je to, ze to prý často chytne plíseň, co jsem tak četla  _________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.** |
|
Back to top |
|
 |
Linda Evangelista kytky 8, meta: 20650

|
|
Back to top |
|
 |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Sat 24.9.2022 12:34 Post subject: |
|
|
ja to vzdycky nechavam obraceny v misce vzhuru nohama (jakoze nakloneny) delala jsem jen 1x, ale plisen zadna  a trvalo mi to 5 dni, takze jedna z tech delsich. _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
 |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Thu 20.10.2022 2:50 Post subject: |
|
|
moje dnesni kulinarske poprve je zapricineny mou absolutni lenosti jit do kramu (nesnasim nakupovat a chodim zasadne jen v sobotu ci v nedeli..takze to nepripadalo v uvahu.. JE CTVRTEK  )
a zjistenim, ze v lednici mame 2 cibule, cesnek, citrony, avokado (ktery jsem zjistila bylo nezraly a nepozivatelny), 2 jarni cibulky, 3 redkvicky, 2 repy, male scvrkle asi zapomenute jablicko, na dne jogurtu a zbytek na dne sklenice domaciho zeli... a moje nelaska k tomu jit do kramu, ze vim ze tohle musi stacit do soboty, idealne nedele a rozhodne nejdu nakupovat driv
tak jsem si vzpomnela, ze mam v mrazaku yucu/cassavu, kterou jsem pred par mesici koupila "ze to nekdy udelam" . Den D nadesel a poprve jsem udelala jidlo z cassavy s cesnekem a cibuli a citronem a cuminem (a k tomu salat z repy). a je to skvele
pripomina mi to trochu zelene varene banany. _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
 |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Thu 3.11.2022 12:33 Post subject: |
|
|
jsem si dala do matcha tea misto skorice rimsky kmin. nastesti jen zdibec, takze jsem to presypala o to vic skorici a kardamonem.
a taky jsem mela poprve slimaka v salatu (jakoze salatu uz se zalivkiu atd). vcera jsem ho namacela a pak jeste kazdej jednotlivej list sprchovala, ale musel se tam asi drzet  jsem rada , ze jsem ho chudaka nesnedla. _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
 |
kika kytky 8, konec

|
Posted: Thu 3.11.2022 12:35 Post subject: |
|
|
Slimáka už jsem měla na salátu taky, takovýho maličkýho, ale bohužel to pro mě byla konečná a dál jsem nejedla  Naštěstí to ve mě nenechalo žádný následky a saláty kupujeme dál  |
|
Back to top |
|
 |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Thu 3.11.2022 12:41 Post subject: |
|
|
ja jen doufam, ze tam neudelal moc bobku za vcerejsek,kdy jsem ten salat udelala  ale uz jsem ho snedla.
jinak v zelenine mam slimaky kazdy tyden, chudaci jsou z lednice v polospanku  nakupuju na lokalnich trzich a vzdycky se nejakej slimak najde na necem. ale mam z toho dobry pocit, ze to neni osprejovany chemikaliema, kdyz na to jdou slimaci  _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
 |
sarik kytky 4, meta: 3750

|
Posted: Mon 5.12.2022 9:09 Post subject: |
|
|
Včera jsem konečně vyzkoušela těstoviny z jednoho hrnce. Naházela jsem tam cibuli, česnek, papriku, rajský protlak, sušená rajčata, tuňáka v oleji a bazalku, suchý těstoviny a zalila vodou. I s krájením a vařením to trvalo tak 20 minut a byla to taková dobrota! To rozhodně musím zařadit na repertoár. Zvlášť k vaření na dovolené... |
|
Back to top |
|
 |
Chanteau kytky 8, meta: 21650

|
|
Back to top |
|
 |
Mykéna kytky 7, meta: 15150

|
Posted: Tue 13.12.2022 19:33 Post subject: |
|
|
Včera poprvé jsem si koupila cinnamon roll v Cinnabon. A bylo to fakt příšerné. Sladké tak, že se to nedalo jíst  Jedla jsem to půl dne, protože mi to bylo líto vyhodit za ty prachy.
Ne, děkuji, již si nedám. _________________ Za práva holubů. |
|
Back to top |
|
 |
talisa kytky 4, meta: 2550

|
Posted: Thu 15.12.2022 17:34 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ There must be something we all chase after
I just haven't figured it out yet |
|
Back to top |
|
 |
|