|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Orsej wants to break free
|
Posted: Tue 16.12.2008 20:47 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Open your eyes, look up to the sky and see... |
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Tue 16.12.2008 21:46 Post subject: Re: RÁNO=) |
|
|
1. v kolik zhruba vstáváte? dělá vám ranní vstávání problém nebo jste si už zvykli?
pokaždý jinak, buď v 7:30 nebo třeba v 11, dělá mi to problém, když musím vstát kolem 6. ...ale všechno je jen o tom, v kolik se jde spát
2.vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat?
když jdu do školy nebo do práce, tak se přizpůsobím...
3. stačíte se ráno i osprchovat? prý to krásně osvěží,já ale nikdy nestíhám=)
sprchuju se jedině večer, ale za to vždy
4. cvičíte ráno?
ježišmarja
5. snídáte? (co? )..
když se vzbudím dřív, tak jo, většinou bílý jogurt, někdy s müsli, doma někdy i pečivo
6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku?=)
doma si vždycky dělám čaj, ale když jsem ve škole, tak si cestou tam koupím v pekárně pití nebo až v automatu
7. jsou vaše rána hektický, jako rychle se oblíct, namalovat, a vypadnout, nebo si radši přivstanete, vyvenčíte psa, kouknete na telku, přečtete noviny..připadně zkouknete board?=)
vstanu, spáchám hygienu, oblíknu se, nasnídám, namaluju a jdu
8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazy?
na privátě vstávám často jako první, tak se akorát snažím nedělat bordel, nebo naopak už tam nikdo není, doma jsem po ránu taková rozněžnělá, tak si povídám
9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne , nebo to necháte vše až ráno se uvidí
věci do tašky si chystám vždycky, abych ráno zbytečně nechrastila... oblečení tak nějak obecně neřeším vůbec
10. máte nějaký rituál co vám ráno zpříjemní,jak vždy radí v cosmo? ráda si u snídaně čtu |
|
Back to top |
|
|
Daimler The best damn thing your eyes have ever seen.
|
Posted: Tue 16.12.2008 22:06 Post subject: Re: RÁNO=) |
|
|
1. v kolik zhruba vstáváte? dělá vám ranní vstávání problém nebo jste si už zvykli? Obvykle vstávám tak mezi 6.55-7.10, když zaspím tak mezi 7.45-7.55. V těch 6.55 vstávám většinou v ponděli (to mám ještě "naspáno" z víkendu), v 7.10 v pátek. O víkendu vstávám mezi 6.-12. V šest když se jedou formule někde na východě, ve dvanáct když jsem fakt unavenej.
2.vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat? Většinou se musím přizpůsobit.
3. stačíte se ráno i osprchovat? prý to krásně osvěží,já ale nikdy nestíhám. Ale jo, občas (fakt jenom občas) se ráno osprchuju, ale moc často to fakt není.
4. cvičíte ráno? Akorát tak mluvidla.. Po ránu mám totiž vždycky úplně divnej hlas, tak se prostě musím "rozmluvit"..
5. snídáte? (co? ).. Ano, Bebe a k tomu obvykle kafe.
6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku? Hned jak vstanu tak většinou si uvařím kafe, protože nemůžu pít moc horký nápoje. Než zchladne tak piju vodu nebo cokoliv co je po ruce.
7. jsou vaše rána hektický, jako rychle se oblíct, namalovat, a vypadnout, nebo si radši přivstanete, vyvenčíte psa, kouknete na telku, přečtete noviny..připadně zkouknete board? Hektický vůbec ne.. Moje "ráno" trvá okolo 45 minut, takže bez problémů stihnu všechno co potřebuju.. na board chodím, pak prohlídnu mail, f1sports.cz a to je snad všechno.
8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazy? Ne, bohudík. Když doma někdo náhodou je (třeba kvůli nemoci), tak má prostě zákaz se mi mezi 7 a 7.45 postavit do cesty..
9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne , nebo to necháte vše až ráno se uvidí Občas jo, občas si třeba nachystám věci do školy už večer, ale většinou všechno nechávám na ráno.
10. máte nějaký rituál co vám ráno zpříjemní,jak vždy radí v cosmo?
Jestli je pro tebe hudba rituál, pak ano._________________
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu |
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
Posted: Sat 24.1.2009 21:07 Post subject: Re: RÁNO=) |
|
|
edit
Last edited by Alshwarya on Wed 3.2.2010 13:35; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Sun 25.1.2009 11:08 Post subject: Re: RÁNO=) |
|
|
1. v kolik zhruba vstáváte? dělá vám ranní vstávání problém nebo jste si už zvykli? Tak kolem 6:00 ve všední dny. Práci mám sice až od 8:00, ale bohužel zabere dost času doprava A nezvyknu si asi nikdy, ranní vstávání mě zabíjí. O víkendech vstávám kolem 8:00.2.vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat? Musím se přizpůsobovat práci.
3. stačíte se ráno i osprchovat? prý to krásně osvěží,já ale nikdy nestíhám=) Sprchuju se jen večer.
4. cvičíte ráno? Ani náhodou
5. snídáte? (co? ).. Jak kdy. Podle toho, jak rychle se vyhrabu z postele. A ne vždycky mám chuť. Jinak většinou něco rychlýho. Vločky nebo cereálie s mlíkem.
6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku?=) Taky jak kdy.
7. jsou vaše rána hektický, jako rychle se oblíct, namalovat, a vypadnout, nebo si radši přivstanete, vyvenčíte psa, kouknete na telku, přečtete noviny..připadně zkouknete board?=) No, dřív to bylo dost hektický, teď se snažím si trochu přivstat.
8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazy? Všichni vždycky spí, což mě dokonale vytáčí
9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne , nebo to necháte vše až ráno se uvidí Nechávám to na ráno.
10. máte nějaký rituál co vám ráno zpříjemní,jak vždy radí v cosmo? Nemám._________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Tue 3.2.2009 16:39 Post subject: |
|
|
1. v kolik zhruba vstáváte? dělá vám ranní vstávání problém nebo jste si už zvykli? pokud nemusim vstavat, tak se vzbudim mezi 10-11, ranni vstavani mi dela velky problem, vyhybam se mu jak cert krizi a zpetne nechapu, jak jsem mohla na gymplu vsatavat v pul 7. Ale vim, ze jednou bude zase hur
2.vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat? vicemene jsem si vsechno prizpusobila tak, abych aspon do 9 mohla spat - uvidime, jak to pujde dal
3. stačíte se ráno i osprchovat? prý to krásně osvěží,já ale nikdy nestíhám=) ne, paklize se neprobudim uplne hotova po nejake divocine
4. cvičíte ráno? ne
5. snídáte? (co? Laughing ).. snidam - studeny mliko, popr. kakao (ale mliko vede) - a neco sladkyho (buchta, satecek, kobliha atp), jogurty s musli, cerealie s mlikem, obcas chleba s marmeladou, medem, nugetou
6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku?=) ciste k snidani nic nevarim, jen kdyz mam chvili cas, tak kafe
7. jsou vaše rána hektický, jako rychle se oblíct, namalovat, a vypadnout, nebo si radši přivstanete, vyvenčíte psa, kouknete na telku, přečtete noviny..připadně zkouknete board?=) zalezi jak a kde. Na koleji jsem na netu, doma snidam o vikendech s rodinou a ctu noviny
8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazy? Evil or Very Mad kdyz je mi umozneno vstat v poledne a jit rovnou k obedu, jsem velice prijemna ale celkove uz je to myslim lepsi, ale byvalo to zly (ale to nejen rano)
9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne Shocked , nebo to necháte vše až ráno se uvidí Cool Laughing rano je moudrejsi vecera
10. máte nějaký rituál co vám ráno zpříjemní,jak vždy radí v cosmo? Laughing ano, napriklad silene hledani kabelky/tricka/koralu, ktere potrebuji a nemuzu je najit fyzicky mi pomaha studena voda do obliceje a sladky k snidani _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Tevi. kytky 8, meta: 19650
|
Posted: Wed 4.2.2009 16:31 Post subject: |
|
|
1. v kolik zhruba vstáváte? dělá vám ranní vstávání problém nebo jste si už zvykli?
vstávám za deset půl osmý a ne, nezvykla.. o víkendu vstávám klidně taky stejně ve všední den, ale to je něco jiného, ptž se prostě tak vzbudím sama a ne budík... 2.vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat?
jasně že se musím přizpůsobovat
3. stačíte se ráno i osprchovat?
bylo by to krásné, ale prostě fakt není čas a vstávat kvůli tomu dřív? ne-e4. cvičíte ráno?
viz nahoře
5. snídáte? (co? )
nestíhám, najím se až ve škole, většinou první přestávku, a to je pečivo s něčím6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku?=)
nepiju, nevařím, není čas =)
7. jsou vaše rána hektický, jako rychle se oblíct, namalovat, a vypadnout, nebo si radši přivstanete, vyvenčíte psa, kouknete na telku, přečtete noviny..připadně zkouknete board?=)
mám hektická rána, vstávám za deset půl osmý a během patnácti minut odcházím z domu, takže si stíhám akorát dojít na záchod, vyčistit zuby, opláchnout obličej studenou vodou, oblíct se a namalovat a strčit do batohu jídlo, které si vždy udělám večer předtím8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazy?
přes týden jsem většinou doma sama, záleží na tom, jestli má táta ranní, odpolední nebo noční, ale v koupelně nezaclání =)9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne , nebo to necháte vše až ráno se uvidí
tašku si večer chystám vždy a za všech okolností, ráno bych nestíhala.. a oblečení nějak neřeším, oblíknu pomalu to, co mi přijde pod ruku10. máte nějaký rituál co vám ráno zpříjemní,jak vždy radí v cosmo?
na ten není čas, no =)_________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.** |
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
Posted: Wed 25.2.2009 18:35 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Alshwarya on Sat 6.2.2010 11:43; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
|
Back to top |
|
|
Tevi. kytky 8, meta: 19650
|
Posted: Wed 25.2.2009 21:31 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.** |
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Wed 25.2.2009 22:46 Post subject: |
|
|
vetsinou uz si ted muzu vstavat celkem jak chci. nejcasteji je to v deset. i kdyz ja teda rozlisuju vzbudit se a vstat, moc casto se mi to nekryje vstat kolem sedme nebo v pul osme mi nevadi, driv ano a hodne
2. vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat?
vetsinou nastesti jak chci ja, ale jsem lempl a rezim mi dela dobre. sama nejsem schopna si ho vytvorit, bohuzel
temer vzdy schvalne vstanu tak, abych to stihla, radsi ozelim pulhodku spanku
4. cvičíte ráno?
ne! jen v lete jsem chodivala behat, dokud se neudelalo horko, to jsem mela rada
5. snídáte? (co?)..
temer nikdy nesnidam, obzvlast ne, kdyz vstavam brzy, to je mi z jidla zle a ani tim nechci ztracet cas
6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku?=)
vetsinou ani jedno, nekdy si na pracku postavim kafe a u malovani ho tak tri loky vypiju
hekticka je az posledni ctvrthodinka pred odchodem jinak si rada privstanu, aby ty koupelnove ritualy probehly v klidu
8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazy?
komunikovat musim az ve chvili, kdy mi zacne nekdo busit na koupelnu a to me teda vytaci velmi. a nemam rada, kdyz mi tatinek rika, ze bych ale opravdu mela neco snist a to on mi rekne za jedno rano aspon 3x
9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne, nebo to necháte vše až ráno se uvidí
nekdy o tom vecer popremyslim pred spanim, ale nikdy nic nechystam
asi nemam, i kdyz.. nez vlezu do koupelny tak si tam jdu pustit infrak, pripadne o to z postele poprosim tatinka a dlouha horka sprcha mi to rano zprijemni vzdycky, teprve pak jsem vzbuzena poradne _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
Abby kytky 1, meta: 100
|
Posted: Thu 26.2.2009 15:39 Post subject: |
|
|
v týdnu v 5:15 o víkendu spím tak do 9-10
2. vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat?
musim se přizpůsobovat
ne
4. cvičíte ráno?
ne,ale ráda bych
5. snídáte? (co?)..
většinou stihnu sníst na rychlo jen jogurt
studenou vodu nebo džus
mám půl hoďky na to vstát a vypravit se,takže docela hektický
klídek..jdu do kuchyně když táta odjíždí do práce
9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne, nebo to necháte vše až ráno se uvidí
podle nálady,ale většinou nic nechystám
ne |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
|
Page 8 of 8
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|