|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
terinas kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Tue 8.2.2011 20:28 Post subject: |
|
|
-přestat kouřit
-jíst jak normální člověk
-spát jak normální člověk (ne buď 5 hodin nebo 12 )
-cvičit, nejen na hubnutí, ale i na záda
-asi víc vitamínů (třeba koutky se mi dělají často )
Jediný pozitivní věci jsou, že nepiju kafe, k zubaři a na gyndu chodím pravidelně a od té doby, co jsem začala nosit pravidelně brýle tak se mi už nezhoršuje zrak (škoda, že jsem na to dřív kašlala, možná bych měla mnohem míň dioptrií ) a radikálně jsem omezila pití.
Jo, a neřídím, to bych se (nebo někoho jiného) zabila hned |
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
Posted: Tue 8.2.2011 20:34 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Alshwarya on Fri 29.4.2011 10:47; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
indulona kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 8.2.2011 23:21 Post subject: |
|
|
- nejíst tolik uzeniny
- kontrolovat svoje chutě a nedát si třeba čokoládu, zmrzlinu nebo brambůrky večer, protože na to mám chuť a vzhledem ke své postavě si to přeci "můžu dovolit"
- víc pít
- jíst více zeleniny a ovoce |
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Wed 9.2.2011 0:55 Post subject: |
|
|
Geike wrote: | pam wrote: | já bych neměla věčně žrát ty svoje brambůrky...když oni jsou tak dobrý
jíst pestřejš, jím nějak pořád to samý a moc na stravu nedbam
víc pít a hlavně nechlemcat pořád kafe a kolu
víc se hejbat a nebejt věčně líná !!!!! |
tak pod to se podepíšu=)...až na tu kolu, tu nepiju, ale zas dávám do čaje 5 kostek cukru
a můj jídelníček neviděl nic co se podobá zdravé výživě ani z dálky...
chtěla bych jíst bio, pořádně přemýšlet nad tím co jím, aby to bylo fakt zdravé, výživné, ráno snídat, jíst zeleninu...ale kašlu na to, nemám vůli, a v podstatě, i když se to docela stydím říct, se mi nechce utrácet za nějaké drahé potraviny... |
žišmarjá 5 kostek cukru, fuj to byla asi moje éra rohlíků a polívek z pytlíku.
a to bio je taky vtipný, vzhledem ke svému současnému už celkem dlouhodobému pohledu na věc nechápu, kde se to ve mě tenkrát vzalo.
takže aktualizace:
s jídlem jsem se dost umírnila a změnila, občas jím víc a občas míň, snídám, zeleninu jím, snažím se menší porce častěji...mám celkem stabilní váhu a dlouhodobě se snažím si na to dávat bacha, ale ne zase přehnaně, odmítám tomu co jím a kdy podřizovat více, než je zdrávo
piju si myslím dobře a dobré věci, v podstatě jen vodu a bylinkové čaje, nesladím
hříchem je káva (1x-2x denně) a večerní vínečka a sýry - ale toho se vzdávat nebudu, i když to není úplně super
akutně!!! musím začít zase sportovat (běh) a zajít si po těch x letech k zubaři |
|
Back to top |
|
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Tue 23.8.2011 21:16 Post subject: |
|
|
Rose Madder wrote: | - mela bych min chlastat ale delam to casto a rada, takze bohuzel
- dale by bylo potrebne pit min kafe. momentalne dam cca 4 hrnky denne. nemuzu si pomoct, oblibeny ritual
- urcite bych mela jist zdraveji, ale mam neskutecnou slabost pro temer vse nezdrave, zeleninu skoro nejim. je az podivne, ze nejsem stokilova koule
- ve svy podstate jsem desne lina, s cimz je rovnez potreba zatocit
- malo spim a ziju v permanentnim stresu - opet spatne |
Je teda docela zajimavy si cist, co jsem napsala kdysi Kdyz jsem chtela do tohoto tematu prispet, aniz jsem si tohle precetla, chtela jsem zacit bodem 1 v uplne stejnem zneni
Takze co se zmenilo a nezmenilo:
- piju furt a stale stejne rada, ale uz se mi podarilo to alespon castecne zredukovat, takze jsem na dobry ceste (napsala a dopila sklenku vina )
- kafuju taky furt a nehodlam s tim prestat (i kdyz dilema zluty zuby nebo pozitek z piti kafe se dostavuje v pravidelnych intervalech )
- jim mnohem zdraveji a zelenina uz neni sprosty slovo; hodne se o zdravou vyzivu ted zajimam, zajima me, co jim a dokonce i v oblasti vareni jsem zaznamenala nepatrnej progres
- s tou lenosti je to otazka - myslim, ze ziju dost aktivne, hodne sportuju, chci, aby mel muj zivot urcitou dynamiku; zaroven si ale neodpiram "liny chvile", kdy se proste nijak nehonim, nikam nespecham a treba jen piju kafe a sleduju oblibeny serialy
- spani uz lepsi (pote, co jsem prestala pit jako to hovado) + se stresem uz bojuju taky lip, nehrotim spoustu veci, co driv, ale rezervy by se jeste nasly_________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Wed 24.8.2011 7:41 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
Infinita.tristeza kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Thu 25.8.2011 7:32 Post subject: |
|
|
Cvičit, cvičit a cvičit! _________________ Milovat a udržet je nejlepší; milovat a ztratit je druhá nejlepší možnost. |
|
Back to top |
|
|
Tevi. kytky 8, meta: 19650
|
Posted: Thu 25.8.2011 10:41 Post subject: |
|
|
taky se daleko víc hýbat
přestat nejlépe úplně kouřit (ale zase toho tolika nevykouřim, jsou dny, kdy si nedám vůbec, takže to řešit nebudu)
pít daleko méně alkoholu (to je moje strašná neřest, pochybuju, že se mi to podaří výrazně omezit)
používat ten solo care kartáček (s tim je to teda děsnej opruz), mezizubní jsem se už naštěstí "naučila" používat
kafe 2x-3x denně, to mi zase tak hrozný nepřijde
omezit uzobávání a úplně se vykašlat na občasný jezení nezdravých jídel
nejhorší ale asi je to, že si nevyndavám čočky na noc, ale to se snad změní, když jsem si nechala upravit dioptrie v brýlích, takže večery doma budu trávit v brejlích (snad )
jinak jsem se polepšila v tom, že už jím docela zdravě, každý den hodně zeleniny, nějaké to ovoce, pečivo se snažím omezovat, spíš jen jeden kus k snídani, pak ho nahrazuju suchary, je to cca 2 roky zpátky, co jsem se naučila pít tak ty 2 litry vody denně, kafe také ty 2 roky už nesladím, sladký nápoje - to si dám jednou za čas jednu malou skleničku na chuť, pokud mi už čistá voda leze krkem, tak si na oživení občas koupím jemně perlivou.
Po několika letech jsem šla na kontrolu na oční a zubní. A začala jsem si důkladně každé ráno a večer čistit pleť, ale to nevim, jestli sem patří.
A víc mě zatím nenapadá. _________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.** |
|
Back to top |
|
|
violetka kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Thu 25.8.2011 11:02 Post subject: |
|
|
Měla bych se víc hýbat, taky víc pít tekutiny, protože to pořád dost šidím, a míň jíst. Jinak asi nemám nějaký vyloženě nšvary pokud jde o zdraví |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Thu 25.8.2011 16:26 Post subject: |
|
|
min jist prasky. jenze jak prijde migrena, tak se musim nadopovat, abych mohla vubec vstat z postele. uz mi fakt neprochazi, kdyz jsem dvakrat do mesice tri dny nepouzitelna....takze do sebe behem tech tri dnu naladuju treba osm paralenu a mam nejvi cerny svedomi, ale proste uz jsem zkusila vsechno... |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Zdraví |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
|
Page 8 of 8
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|