|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lucie kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Sat 17.2.2007 20:39 Post subject: |
|
|
tak já před našima nemam problém s nahotou. Né, že bych si sedla nahá k televizi, ale z koupelny do pokoje přeběhnu. V pohodě si čistim zuby, když se někdo koupe. S mámou a ségrou bez omezení, s tátou to zbytečně neprotahuju. Nevim, proč bych se měla stydět - přeci jsou to rodiče, udělali si mě.
A doma s Petrem je to už úplně jedno, před nim se nestydim nic. _________________ Jak říká Jirka, "Lucinka ma vzdycky pravdu a vic nez pravdu. I kdyz vim, ze pravdu mam ja, ale ona ma vetsi pravdu" |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Sat 17.2.2007 21:33 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Sun 18.2.2007 10:48 Post subject: |
|
|
ja ziju jenom s mamou a segrou a pred tema se nestydim. kdyz tu jeste zil tata, tak respektoval moje soukromi, nelezl mi do koupelny, kdyz jsem se myla a podobne.
jinak kdyz mam u sebe v pokoji pritele, tak tam nikdo neleze a kdyz uz ano, tak zaklepou a vyckaji nez povelim, at vejdou:)
a do pokoje mi (nam- mam se segrou) mama nechodi vubec. a ze by mi prochazela veci nebo i dokonce neco hledala, to nikdy. vzdycky pocka, az se vratim domu, abych ji to dala ja. neleze mi ani do batohu, do kapes, do mobilu....mam tolik soukromi, kolik portebuju |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sun 18.2.2007 11:07 Post subject: ed |
|
|
edit _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
|
Page 8 of 8
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|