|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Thu 8.9.2011 22:50 Post subject: |
|
|
od kolika? Chtěla jsem jít sice do kina, ale... _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
Chanteau kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Sun 1.1.2012 16:05 Post subject: |
|
|
Od 12.ledna se bude každou středu od 18:30 na ČR Vltava číst na pokračování Jan Balabán - zeptej se táty.
Třeba by to v audio podobě mohlo být méně depresivní a snesitelnější pro více lidí ( a nebo spíš naopak, kdo ví).. |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Tue 24.1.2012 9:55 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Wed 25.1.2012 23:00 Post subject: |
|
|
jo, je to super. _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
evianek kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Thu 16.2.2012 11:43 Post subject: |
|
|
příští týden jdu na Czech Grand Design do Technického muzea a na Rembrandt and Company do Šternberského paláce....byl jste už někdo? |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Thu 16.2.2012 12:20 Post subject: |
|
|
nebyl jste nekdo na Zbirohu? _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
sashenka *
|
Posted: Thu 16.2.2012 13:16 Post subject: |
|
|
Janeira ja som bola hneď prvý víkend po otvorení. Dojmy sú rozne...informatívna hodnota výstavy je nízka, ale je to urobené dobre. Časť o templároch síce až tak neovplýva početnosťou exponátov, ale je to pre laika veľmi príjemné nakoľko je každá miestnosť pekne nazvučená a zatemnená. Snaha o vtiahnutie do "temného stredoveku" sa celkom darí .
Niekedy mi vadilo, že exponáty tam boli nahádzané bez nejakého "premostenia" ale tak niečím ten priestor bolo potrebné vyplniť .
Leonardo je fajn...asi som neznalec umenia, ale tak som si ho pozrela a bolo...viac ma zaujímal ujo ochrankár, pretože som premýšľala či je to zábavné tam byť celý deň a či može ísť piškať a tak
Každopádne, areál je krásny (ak bude sneh ešte, v tom roztopenom sajrajte by som si to asi neužila), vidno, že súkromný majiteľ prospieva a výborná kuchyňa v zámockej stredovekej krčme mi tiež nebola proti srsti.
Výsledok: príjemný čas to tam bol...ak pojdete vlakom, tak pozor na vzdialenosť stanice od samotnej obce...aby ste s tým rátali. My sme sa pekne prešli aj so psom cez zasnežené políčka, malo to čosi do seba |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Thu 16.2.2012 13:20 Post subject: |
|
|
sashenko, my to prave pojimame jako takovy fajn vylet v blizkosti prahy, takze to, cos popsala, zni celkem idealne:)
navic jsem na zbirohu nikdy nebyla, takze i z toho duvodu me to laka, tak jsem rada, ze to neni uplne ztraceny cas.
a jedeme autem, takze snad i zvladneme i neidealni pocasi.
diky za info:) _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
dione kytky 0, meta: 25
|
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Wed 11.7.2012 8:44 Post subject: |
|
|
Kdo máte rádi Benedicta Cuberbatche (skloňování?) a hlavně kdo máte rádi dobré divadlo, tak si okamžitě a střelhbitě objednejte lístky do kina Oko na 21.7.
Stojí to sice 250 Kč, ale vyplatí se každá koruna (na rozdíl od mnohých 3D imax záležitostí). Včera jsem to viděl a kromě toho, že on hraje fantasticky (včera monstrum, což je role od Sherlocka naprosto diametrálně rozdílná a ten výkon si plně zasloužil standing ovations) je tam také téměř geniální scénografie, je to skvěle natočené a prostě každopádně naprosto úchvatný zážitek.
Nejvyšší doporučení. _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Tue 4.12.2012 15:38 Post subject: |
|
|
Ve čtvrtek 6.12., tedy na Mikuláše, koná se v legendární hospodě Na Slamníku (Wolkerova 566/12, Bubeneč, mapa zde, stránky zde) koncert mojí skupiny
Tajné Slunce
Začátek je ve 20:00 a vstupné velmi přátelských 50 Kč. Kdo navíc přijde v kostýmu Mikuláše, čerta, či anděla, platí polovic!
Vzhledem k tomu, že tentokrát máme sál čistě sami pro sebe, zazní spousta songů, nových i těch starších a dojde určitě i na píseň o stabilitě školství, nazvanou Spadla Škola.
Těším se na vás!
_________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Mon 14.1.2013 10:11 Post subject: |
|
|
nemáte prosím někdo tip na nějakou akci v Praze, kam tenhle týden vzít kamarádku cizinku? výstava, muzeum, cokoliv... děkuju _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
|
Page 8 of 8
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|