|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Franchise kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 27.3.2012 12:20 Post subject: |
|
|
Černá Hora je krásná, tam bych klidně jela znovu. _________________ Zítřek Ti nikdo neslíbil ... |
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Tue 27.3.2012 12:22 Post subject: |
|
|
Mne sa v Chorvátsku páči, ale čo mi strašne vadí je, že v hlavnej sezóne je to tam samý Slovák, Čech a Maďar . To sa potom človek cíti pomaly ako na Zemplínskej šírave... _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Tue 27.3.2012 14:30 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Tue 27.3.2012 19:12 Post subject: |
|
|
Franchise wrote: | Já byla v Chorvatsku jednou a teda nemám potřebu to opakovat, ledové moře a v něm milion ježků. Za to v Řecku jsem byla několikrát (pevnina, Kréta, Zakynthos) a vždycky super. Ale tak každýmu vyhovuje něco jinýho a taky záleží na hodně okolnostech. |
jo, přesně. řecko mi přišlo takový víc "user friendly", ale byla jsem teda jen na jednom místě (dvakrát). vlastně v chorvatsku taky jen na jednom místě (dvakrát), ale všema deseti řecko. už jen pro písečný pláže bez medúz.
ale uvažuju, že bych chorvatsku dala šanci letos a jela tam s kamarádama (maj volný místo v autě). chce se mi k moři a mohla bych se mrknout do splitu. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
|
Page 8 of 8
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|