|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Sat 10.2.2007 9:17 Post subject: soukromí |
|
|
vím že tohle téma bylo na starém boardu, a momentálně by mě zajímalo jak je to u vás
jeslti bydlíte u rodičů, klepají než vejdou do pokoje?uklízely vám dřív věci? co koupelny? máte na klíč, nebo je prostě jasný "ted tam je katka, tzn.nikdo tam nepoleze"..? čtou vám rodiče pohledy, otevřená okna na ploše PC? a otázka není jen na rodiče,ale i spolubydlící, partnery......prostě jak vysokej "standart" soukromí byste rády a jaký máte?
já tohle vše mám totiž v pohodě, ale bavila sme se o tom s děckama a nestačila koukat jak si vymýšlejí skrýše co kam schovat, že nic není tabu _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Sat 10.2.2007 9:23 Post subject: Re: soukromí |
|
|
odkedy ses segra odstahovala ma izbu sama
ked je u nas priate mama vzdy klope
inak nie
bveci mi moc neriadia, mozno tak raz za rok
od kupelky ani wc kluc nemame, proste to funguje aj bez neho, ale mame v kupelke zaves na vani takze aj ak som dnu vlastne ma nahu nevidno
listy mi necitaju, obcas ked nieco dostanem spytaju sa kto mi pisal ale je len na mne ci poviem alebo nie
do suflikov mi nelezu _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
alishka kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sat 10.2.2007 9:31 Post subject: |
|
|
mam pokoj s brachou, uz odmalicka, mame ho prepazeny stenou z nabytku, takze trochu soukromi tam mame..
jinak v koupelne mame klic od dveri, i kdyz by to slo i bez nej, protoze u nas se klepe, kdyz jsem treba s pritelem v pokoji a mame zavrene dvere, tak bracha klepe a to same ja..
jinak do veci si nelezeme, muzu mit svuj denik polozeny na stole a nikdo si toho ani nevsimne, to same treba soubory v pc a tak.. |
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
Posted: Sat 10.2.2007 9:33 Post subject: |
|
|
mám svůj pokoj,rodiče klepou a mé soukromí docela dodržují,s mámou je to horší ,ale už se lepší.
V koupelně klíč nemáme. Nějak až moc mi nevadí když vylézám z vany a přijde třeba táta a nebo máma.
se svým soukromím jsem spokojený naprosto,stejně mám lae v plánu se stěhovat takžeto bdue o něčem jiném _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
violetka kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sat 10.2.2007 9:44 Post subject: |
|
|
Bydlím s našima a bráchou. Do věcí mi sice nelezou, ale stejně si některý věci, který nechci aby našli schovávám. Máma totiž občas u mě hledá svoje věci, protože má paranoidní představu, že kdykoli něco nemůže najít, je to u mě, protože mě baví jí ty věci schovávat. Nikdy u mě ještě nic nenašla protože jí nic neberu. Ale stejně občas hledá.
Bohužel se mi nepodařilo zatím nikoho z rodiny naučit klepat. I když jsem v pokoji s přítelem, jsou schopní tam jen tak vpálit. To mi vadí hodně. Taky mi vadí, že přestože mám pokoj sama pro sebe a bratr má svůj, neustále mi sem leze protože tu je počítač. Bohužel nechápe, že někdy chci být sama nebo mít prostě klid.
Jinak v koupelně se zamykáme. Když si nechám na ploše PC otevřený okno, většinou ho nečtou, jenom pokud je tam něco upoutá. Pohlednice mi nechodí, dopisy občas a ty naštěstí neotvírají
Se svým soukromím jsem spokojená tak napůl, hodně bych uvítala kdyby se ostatní naučili klepat než vejdou do mýho pokoje, zvlášť když ví, že jsem tam s přítelem. |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Sat 10.2.2007 9:47 Post subject: |
|
|
_________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sat 10.2.2007 9:47 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sun 25.5.2008 18:32; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Sat 10.2.2007 9:57 Post subject: |
|
|
Ja jsem vzdycky mela vlastni pokoj, vsichni si klepeme, klice na koupelny a zachody mame, ale zamykame se zridkakdy.
dopisy nebo tak mi nikdo nikdy neotviral, do mobilu neleze, do pocitace uz vubec ne.
a mamu by tady ani nenapadlo uklizet, mohlo by to s ni taky seknout, muj neporadek
ale nejvetsi duveru mam k lenore, tam se sprchuju i u otevrenych dveri _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
*LEATITIA* kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sat 10.2.2007 10:21 Post subject: |
|
|
Já jsem hrozně stydlivá, takže se třeba i před mamkou schovávám, aby mě neviděla nahou nebo tak, když si třeba zapomenu župan v pokoji, kde se dívá na televizi, tak si dám na sebe alespoň tričko.. Do koupelny mi nelezou, dřív jo, ale tak nějak od 14 let mi to začalo hrozně vadit, vždycky jsem jim nadala, tak už tam teď nechodí vůbec, když tam třeba mamka něco nutně potřebuje, tak vejde, ale omluví se, to se ale týká jen sestry (ta už sice teď s nám už nebydlí) a mamky. A s taťkou je to tak, že si ani jeden ani druhý nelozíme do koupelny, když tam něco potřebuji a on se koupe, pošlu tam mamku. Na wc klíč máme, a zamykám se. Co se týče takových věcí, jako počítač a dopisy, tak na počítač se mi mamka vůbec nedivá, i když jim mám vlastně za sebou, nerozumí tomu, a hlavně nic mi přes rameno nečte, protože blbě vidí, zato když otec prochází, tak vidím, že mu ty oči ujíždí a přes to rameno se mi dívá, a to mě hrozně štve. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sat 10.2.2007 10:31 Post subject: |
|
|
mám pokoj s bráchou, soukromý žádný nemám, brácha neklepa, protože tu prej bydlí. Do koupelny mi furt někdo leze a táta se občas zastaví a čte si co si píšu..
táta když něco hledá prolejzá i muj stůl jestli to tam náhodou neni..soukromí prostě žádný nemám.
Máma ta je v poho, nikde mi nehrabe ani do koupelny nechodí..
Zase když tu mám náhodou přítele a spíme v obýváku, nikdo si nedovolí ani zaklepat.. narozdíl od jeho rodičů.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
Posted: Sat 10.2.2007 10:35 Post subject: |
|
|
mám vlastní pokoj, rodiče většinou klepou, ale občas uklízejí nebo hlásí, od koho mi přišel pohled - tak nevím, jestli se jen kouknou na podpis, nebo i na zbytek
koupelna - zvykla jsem si zamykat, jinak bych tam měla sestřiny nájezdy, že si zrovna něco nutně musí vzít.
no a board před nima taky radši nenechávám otevřený, člověk nikdy neví... _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Sat 10.2.2007 10:39 Post subject: |
|
|
Hm, tak já mam pokoj s bráchou, ale ten je u nás jednou za půl roku, takže de facto už sama, ale on jedinej mi nikdy do osobních věcí nelezl.
Klepání u nás neznáme, nikdy nikdo na dveře neklepal, de facto pořád máme všude otevřeno, já si v pokoji zavírám jen večer a na noc, jinak je pořád otevřeno.
Do mobilu mi lezl táta (ne že by lezl, ale když pípala smska, hrnul se k tomu a vítězoslavně mi přišel říct, co mi kdo píše ) takže od tý doby mam naučený mít mobil pořád u sebe nebo někde, kde ho nechá být.
Nikdy bych nenechala na stole nebo na ploše pc něco otevřenýho, to by si sto pro přečetli. Hlavně táta.
Nedávno mě strašně naštvala máma, popadl ji nějaký uklízecí amok a když jsem se vrátila po 2dnech domů, měla jsem v pokoji hromádky věcí (třeba jsem měla hromádku věcí na prodej a ona začala šílet proč to prodávám) ...
takže soukromí docela mám, ale mohlo by to být rozhodně lepší.
A v koupelně sice klíče máme, ale nezamykáme se, když tam někdo je, prostě tam nelezeme a když, tak se zeptáme a nebo tam jen proběhneme (navíc máme obrovskou koupelnu a třeba vana je naprosto vzadu a když jde někdo jen ke stolečku co je hned u dveří, tak mě ani nevidí, ale i tak to neděláme, teda, já to dělám, protože koupelna je pro mě můj druhý pokoj ) _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Sat 10.2.2007 10:45 Post subject: |
|
|
Doma bych potřebovala víc soukromí Sice mi nikdo nečte dopisy a jiný písemnosti, ale máma za mnou občas velmi nenápadně, soustředěně a dlouho zalívá kytku, když píšu něco na kompu. Klepat by moje rodiče nikdo nikdy a nijak nepřinutil. A ještě k tomu mám pokoj se ségrou (ale s tou dodržujeme takový nepsaný pravidla typu když někde zůstane ležet list papíru popsanej ručně - NEČÍST! atd.)
Na privátě mám soukromí skoro víc, i když jsme tam všichni ve stejných místnostech, používáme stejný věci a stejný úložný prostory, ale holky jsou na tohle dobrý, soukromí hodně respektujou a vždycky se na všechno přezeptaj. _________________ Za práva holubů. |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Sat 10.2.2007 10:51 Post subject: |
|
|
Mykéna wrote: | velmi nenápadně, soustředěně a dlouho zalívá kytku, když píšu něco na kompu. |
to máme taky, a pak mi vždycky vynadají, proč kdykoliv za mnou stojí, tam mám seznam (=pokaždý totiž kliknu na domovskou stránku)
ale to u nás dělá spíš ten táta, máma ani ne._________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Next
|
Page 1 of 8
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|