|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Thu 1.2.2007 13:45 Post subject: |
|
|
dej si panaka..to nam aspon radil nas ucitel na lingvistiku....pry zaruceny recept (doporuceny od doktora) _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Thu 1.2.2007 13:48 Post subject: |
|
|
exi, taky mě to trápí a nic jsem na nízký tlak nevymyslela. snažím se hodně pít a když je nejhůř, tak se má vypít hodně chladný nápoj a lehnout si, nohy něčím podložit, aby hlava byla níž než nohy a mozek se prokrvil. _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
pam kytky 7, meta: 12650
|
Posted: Thu 1.2.2007 14:25 Post subject: |
|
|
...
Last edited by pam on Sat 13.6.2009 18:01; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Thu 1.2.2007 14:29 Post subject: |
|
|
Jo čokoláda by měla taky zabrat Nebo ten panák. |
|
Back to top |
|
|
sashenka *
|
Posted: Thu 1.2.2007 14:34 Post subject: |
|
|
Nuž...to je téma pre mňa. Môj tlak je skoro nemerateľný . Krátkodobo pomáha káva alebo cola. Lekári odporúčajú striedavé sprchovanie zakončené studenou sprchou, potom pravidelný pohyb, skôr slaná strava (ale vyvážená), samozrejme pitný režim. |
|
Back to top |
|
|
Mija kytky 2, meta: 700
|
Posted: Thu 1.2.2007 14:38 Post subject: |
|
|
S nízkým tlakem mám bohužel bohaté zkušenosti
Doporučuje se Ginko Biloba. Užívat dlouhodobě, tlak by se měl pomalučku zvyšovat. Ve formě tabletek, čajů...
Když je nejhůř, pomáhá panák, červené víno, něco sladkého - čokoláda, kakao, studený obklad, kofeinové tabletky - když není kafe po ruce a při pocitu na omdlení dýchat do dlaní nebo do igelitového sáčku.
Last edited by Mija on Thu 1.2.2007 14:39; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Furbina usměj se :-)
|
Posted: Thu 1.2.2007 14:38 Post subject: |
|
|
taky mám nízký tlak, a občas bohužel i omdlím...já bych ti poradila když se ti tičí hlava tak si sednou, kdybys omdlela, aby ses nebouchla do hlavy |
|
Back to top |
|
|
Mija kytky 2, meta: 700
|
Posted: Thu 1.2.2007 14:40 Post subject: |
|
|
Furbina wrote: | taky mám nízký tlak, a občas bohužel i omdlím...já bych ti poradila když se ti tičí hlava tak si sednou, kdybys omdlela, aby ses nebouchla do hlavy |
Když už ti začne hučet v uších a máš mžitky před očima, nejlepší je lehnout si, zvednout nohy a chvilku zůstat v této poloze, aby ses právě při pádu nepraštila do hlavy... |
|
Back to top |
|
|
celita kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Thu 1.2.2007 14:47 Post subject: |
|
|
Mija wrote: | Furbina wrote: | taky mám nízký tlak, a občas bohužel i omdlím...já bych ti poradila když se ti tičí hlava tak si sednou, kdybys omdlela, aby ses nebouchla do hlavy |
Když už ti začne hučet v uších a máš mžitky před očima, nejlepší je lehnout si, zvednout nohy a chvilku zůstat v této poloze, aby ses právě při pádu nepraštila do hlavy... |
mně když se zamží před očima a začne mě nehorázně píchat v uších tak si hned sedam na zem. Klidne i venku na ulici, protože se bojim že se praštim do hlavy Hlavně je hrozně nepříjemný, že když začínam pomalu zase vidět tak mě začně projíždět hlavou taková píchavá bolest.... _________________ Jakmile jednou letíš, je pozdě přemýšlet, jestli to byl dobrý nápad, nebo ne. |
|
Back to top |
|
|
mariposa kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Thu 1.2.2007 15:16 Post subject: |
|
|
Já ho mám taky téměř neměřitelný, když sem šla dávat krev tak mě poslali domů Snad se to věkem upraví. Ráno to je nejhorší, jediné co mně na to pomáhá je snídaně a kafe. Jinak nevím _________________ věřím
Last edited by mariposa on Thu 1.2.2007 15:57; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
margax ...
|
Posted: Thu 1.2.2007 15:40 Post subject: |
|
|
Ja mam taky nizky tlak. Mzitky pred ocima, toceni, divne uvnitr. Kafe mi moc nepomaha. Kdyz je nejhur tak si dam panaka.
Ale zjistila jsem, ze tlak mam v poradku, kdyz jim pravidelne. Kdyz vynecham a hladovim, tak mi rapidne klesa, driv jsem omdlivala (ted tuky tuk) mam jen klepavku, mzitky, cerno pred ocima a tocaka. |
|
Back to top |
|
|
indulona kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Thu 1.2.2007 16:00 Post subject: |
|
|
Já mám také nižší tlak, ale projevuje se to u mě pouze občasnou vzýšenou unaveností či že se mi rychleji z něčeho točí hlava a někdy mám dny, kdy se mi po vstání, i když je pomalé točí hlava. Jinak nic nedělám, piju kafe, když jsme unavená nebo silný čaj. |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Thu 1.2.2007 17:41 Post subject: |
|
|
Exi, co třeba Cola?
Mně se taky často motá hlava, ale spíš když mám vysokej tlak, to nechápu. _________________ . |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Thu 1.2.2007 19:02 Post subject: |
|
|
To koukám, že je vás tu tolik. Panáka teď radši ne, ještě beru ATB, ale dala jsem si colu a hodně piju. Snad to brzo přejde, je to dost nepříjemné
Flow, točení hlavy může být i z vysokého. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Zdraví |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Next
|
Page 1 of 7
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|