View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
Posted: Wed 2.7.2014 9:32 Post subject: Psaní všemi deseti |
|
|
Nevim, jestli se to tu uz nekdy probiralo...
Umite?
Ja si rikala, ze vzhledem k tomu, kolik toho v praci pisu, bych se to mela naucit. Ale nevim, jakou formu zvolit.Divala jsem se, ze jsou pc programy, doporucite nejaky? a jak dlouho to tak trva, nez clovek nejakou normalni rychlosti pise vsemi deseti? _________________ chci být člověkem, který se mi nehnusí. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Wed 2.7.2014 9:39 Post subject: |
|
|
já se to naučila s nějakým starým českým programem, teď nevím, jak se jmenoval, ale určitě to půjde najít (tak tenhle asi, ale jistě jsou toho dneska mraky)
a naučila jsem se to poměrně rychle, s tím, že jsem fakt poctivě každý den trénovala
a to dodávám, že jsem největší lama na cokoliv vyžadující koordinovaný pohyb _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
kika kytky 8, meta: 25650
|
Posted: Wed 2.7.2014 9:48 Post subject: |
|
|
já píšu od školy..nebyla to sice žádná sláva nejdřív, ale co jsem tady v AK, tak při diktátu musím psát, jak když bičem mrská
my jsme používali program od Zaviačiče a bylo to fajn..
http://www.zav.cz/indexcz.php |
|
Back to top |
|
|
Willow The mean one.
|
Posted: Wed 2.7.2014 10:03 Post subject: |
|
|
Jj, taky jsme používali Zaviačiče a bylo to OK. ty jo, to je nostalgie _________________ In the tide of hate
Throw down the counterweight
Tear up that flag and say
You’re worthy of more |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Wed 2.7.2014 10:10 Post subject: |
|
|
U nas na skole se taky ucilo podle zavu _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 2.7.2014 10:22 Post subject: |
|
|
nevim podle čeho nás to učili.. ale od školy tak nepíšu, prstů používám asi 6 kdybych potrénovala, tak asi umim. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Wed 2.7.2014 11:28 Post subject: |
|
|
My jsme se to ucili pod nejakym starym programem jeste pro MS-DOS. Kazdej den hodinu a pul a za par mesicu bylo hotovo.
Dival jsem se, ze se to da delat i zabavnou formou, flam mi kdysi ukazovala nejakou psaci hru na facebooku a hodne se mi libilo Typing of the Dead, kde se rychlym psanim zabiji zombie.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 2.7.2014 12:16 Post subject: |
|
|
diky vsem za tipy!
a za jak dlouho je teda realne se to naucit? ja vubec nevim, jestli mam spis pocitat s rozmezim v radech tydnu nebo mesicu, proste nemam predstavu... _________________ chci být člověkem, který se mi nehnusí. |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Wed 2.7.2014 12:24 Post subject: |
|
|
To se asi neda rict nejak univerzalne. Zalezi kolik tomu budes denne venovat casu, jak ti to pujde... |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Wed 2.7.2014 13:20 Post subject: |
|
|
Bibi - zkus ten Zav (Zaviačič) je to fakt dobrý. Je to dril, ale nedá se to moc obcházet |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Wed 2.7.2014 17:47 Post subject: |
|
|
já se to potřebuju a chci naučit, začala jsem už asi 4x, ale vždycky dojdu do nějaké čtvrté, páté lekce:( ale na začátku mě to vždycky ohromně baví.. stáhla jsem si program ze slunečnice. _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Wed 2.7.2014 17:51 Post subject: |
|
|
bibi - ucila jsem se to cely skolni rok, dve hodiny tydne. (s tim zavem) s tim, ze neumim horni radu s diakritikou, protoze jsme ji za ten rok nestihli dobrat. ale nejak to tam vzdycky zasumluju _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Wed 2.7.2014 17:58 Post subject: |
|
|
já se to teda naučila tak během 3 měsíců a věnovala jsem tomu možná půlhodinu denně? už nevím
ale mě to hrozně bavilo, protože ráda mačkám klávesy, je to takový příjemný pocit
a hlavně jsem teda hned na začátku přestala psát všema dvěma a i když mi to trvalo daleko dýl, tak jsem všechno psala "správně", asi jde jen o to si to zafixovat
žádný soutěže v rychlopsaní bych teda nevyhrála, ale účel to splňuje _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Fri 4.7.2014 19:46 Post subject: |
|
|
nechtěl by někdo začít společně? že bychom se podporovali online teda nevím, jestli to na mě bude fungovat, ale už se to fakt potřebuju naučit, píšu hrozně _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 6.7.2014 19:41 Post subject: |
|
|
Lauri, uz jsi zacla?
ja bych se pridala! _________________ chci být člověkem, který se mi nehnusí. |