|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Franchise kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 17.4.2012 12:37 Post subject: Hotel Paradise |
|
|
Koukáte někdo? Komu fandíte? Koho naopak nemusíte?
Prvních pár dílů jsem to úspěšně ignorovala, ale pak jsem začala koukat a nějak mě to chytlo. Je to hrozná blbina, ale baví mě to. _________________ Zítřek Ti nikdo neslíbil ... |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Tue 17.4.2012 12:43 Post subject: |
|
|
Já se netajím tím, že mě to baví. No a, mám to jako večerní zábavu před spaním. Vždycky mě fascinuje, když má někdo potřebu komentovat 'nechápu ty, co se dívají na tu kravinu' .. no tak se díváme a co
Fandila jsem Romeovi, teď už asi jen Klaudii. Možná Niko mi nevadí. Jinak Nela je hrozný gestapo, takhle dominantní, arogantní, nepříjemnou, zamračenou holku, co musí mít vždycky poslední slovo bych fakt praštila něčím. Vždycky to její 'Jste trapný, vy nevíte co já sem si v životě zažila, já mám právo se takhle chovat.'
Nikola je pro mě bez názoru, ta se potřebuje přisát na někoho silnějšího a pak mu přitakává a skáče podle něj. Nejdřív to byla Zuzana, teď má Nelu. Jinak mi leze na nervy jak všechno a všechny řeší, taková psycholožka Hotelu
Jana je psychopat, z tý mám pocit, že tam někoho brzo podřízne _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 17.4.2012 12:49 Post subject: |
|
|
Shuki, mám to stejně jako ty.
Štve mě, že vypadnul Romeo.
Nikola je hloupá a papouškuje názory Nely, ale zároveň chce být se všema za dobře, takže neví kam dřív skočit.
Jinak nevím, co si myslet o Natálii...ta je taková nemastná, neslaná ... ta by možná jen ráda sex s Rockym a tím bude její mise splněna.
Nela je nafučená dorota ... jediný s čím s ní souhlasím, že je Vlado odpudivej. _________________ Zítřek Ti nikdo neslíbil ... |
|
Back to top |
|
|
Jana kytky 5, meta: 4650
|
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Tue 17.4.2012 20:43 Post subject: |
|
|
Mně se to zdá tak šílený, přehnaný, nenormální a komický, že na to zírám s otevřenou pusou (viděla jsem teda jenom 2x cca 20 minut). Ale chápu, proč se na to lidi dívají, ona je ta absurdita tak fasicinující, že nejde přestat. Aspoň teda doufám, že se na to zdejší holky dívají z tohoto důvodu _________________ . |
|
Back to top |
|
|
Skye kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Tue 17.4.2012 20:45 Post subject: |
|
|
začátek jsem nesledovala, vyhýbala jsem se tomu pořadu, pak jsem pár dní bydlela u sestry, která Hotel sledovala každý večer, člověka pak po pár dílech začne zajímat jak to dopadne
nesleduju pravidelně, spíš na pobavení
Nela je fakt protivná a zapšklá, úplně z ní cítím nějakou zlobu nebo nenávist. Nevím, co o sobě povídala ale asi jí někdo musel hodně ublížit.
A člověk jako Nikola který je s každým a přitom s nikým, to dotáhne v soutěži určitě daleko.
Nejsympatičtější mi tam jsou Klaudie a Niko _________________ a na nebi hvězdy svítí
jen aby nakonec přestaly hřát |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Tue 17.4.2012 21:28 Post subject: |
|
|
Flowing_ wrote: | Mně se to zdá tak šílený, přehnaný, nenormální a komický, že na to zírám s otevřenou pusou (viděla jsem teda jenom 2x cca 20 minut). Ale chápu, proč se na to lidi dívají, ona je ta absurdita tak fasicinující, že nejde přestat. Aspoň teda doufám, že se na to zdejší holky dívají z tohoto důvodu |
No tak nejak na nejdriv videla jeden dil a rikam si proboha co to je...to ma byt jako prurez ceskoslovenskou pupulaci....samy krasni mladi perspektivni jedinci...
je to sranda ale ty holky teda vystihujou kolektiv holek co fakt nesnasim..._________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Tue 17.4.2012 22:22 Post subject: |
|
|
Mě to fakt baví. Ti lidi jsou tak neskutečně hloupí, namyšlení, sebestřední a chovají se jako cvičení šimpanzi. Geniální. Fakt. A všechno se tam řeší jako v 1. třídě, člověk se zasměje... _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
Posted: Wed 18.4.2012 18:53 Post subject: |
|
|
viděla jsem to v sobotu prvně, asi 10 minut, než jsem vypila Coldrex. Snad už na to nebudu muset koukat. |
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Wed 18.4.2012 22:28 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Wed 18.4.2012 22:30 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
šunka Alunka
|
Posted: Thu 19.4.2012 6:28 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Život není pes, yes!
Last edited by šunka on Thu 19.4.2012 17:45; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Tevi. kytky 8, meta: 19650
|
Posted: Thu 19.4.2012 9:04 Post subject: |
|
|
Myslim, že holky asi chtěly, aby se tu se tu diskutovalo tom, co se tam děje a ne že půlka příspěvků bude o tom, jak to každýmu přijde stupidní a pomalu se vysmívat těm, co to sledují _________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.** |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 19.4.2012 9:16 Post subject: |
|
|
Tak já jsem s tím tak trochu počítala, že se to "zvrhne", ale to je jedno.
Já samozřejmě vím, že to je bezduchá volovina, ale jako pobavení před spaním je to dobrý.
K tématu, včera mě pobavila Tereza: “Žádná z těch holek tu nemá takovou inteligenci jako já! Ne že bych byla hodně chytrá, ale ony jsou hodně blbý.” _________________ Zítřek Ti nikdo neslíbil ... |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 ... 26, 27, 28 Next
|
Page 1 of 28
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|