ale no, shrew....skoda ze si to zeditovala..som si to chcela precitat :/
vsak nie si na aorte prvy den, a vies ze sme sa tu nazbierali roznorodi ludia, s roznymi pohladmi na svet, sposobom vyjadrovania a nazormi ...vsak sa nenechaj odradit tym ze ti niekto a inym pohladom/nazorom ako je ten tvoj napise nieco utocne [co z jeho pohladu moze byt o tom ze to vnima uplne inak a tvoj pohlad proste len nevie spracovat] ...myslim si ze sa tu najdu ludia ktorych tato tema oslovila a potesila a isto sa podelia o svoje postrehy [tak ako sa o ne podelia aj ti co sa na to pozeraju inak]
k teme: mam pocit ze v poslednej dobe sa snazim na svet pozerat trochu inak ako predtym, presne ako pises, vnimat krasu kazdeho dna [teda nie ze snazim ako ze sa do toho silou mocou nutim, proste sa to takto casom vyvinulo], niekedy to ide lahsie, niekedy naopak
...co sa tyka predstavovania si hluposti pri ceste z alebo domov tak to mam pocit ze to je so mnou celkom vazne, kolkokrat sa durdim ze mi zas do tej mojej fantazmagorie vliezol realny svet v podobe stikaca vlakovych listkov napr.
....este sem urcite niecim prispejem, nejakymi tymi nudnymi normalnostami co mi vedia niekedy sposobit usmev na tvari alebo aspon dobry pocit...teraz mi vsak uz pada hlava na klavesnicu