View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Merykara point of no return
|
Posted: Fri 20.5.2011 18:44 Post subject: Bachelor, Bachelorette, Bachelor Pad. |
|
|
V ramci teseni (a coming outu potencialnich sledovacu - vypadlo mi ted to slovo) zakladam chybejici tema.
Jiz v utery! Male preview.
A tady jsou. Nejvic sokujici sezona vubec? _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
lisette kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Fri 20.5.2011 21:37 Post subject: |
|
|
jej mery vdaka za pripomenutie , ja zeriem vsetky odrody bach.
videla som len posledne 3 serie bachelora aj bachelorette. najsokujucejsi bol asi zaver Jasonovej serie, ale pre mna bolo aj tak najdivnejsim rozhodnutim vyber Jake-a v podobne Vienny ale aspon sa Tenley mohla dat dokopy s Kiptynom |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 20.5.2011 21:38 Post subject: |
|
|
ja se na jasona nemohla divat, uz me stval u deanny. takze tu serii jsem nevidela. co tam bylo sokujiciho?
no vienna byla slapota vedle, na druhou stranu tenley bych musela porad mlatit, jak byla blba. tezka volba. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
|
Back to top |
|
|
Cee kytky 5, meta: 5250
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 20.5.2011 22:24 Post subject: |
|
|
jason najprv poziadal o ruku melissu a potom v studiu pocas after the final rose molly
jj tenley bola trosku blba, ale taka dobracka, strasne zlata vienna ako preoperovany zly chlap |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sat 21.5.2011 8:28 Post subject: |
|
|
tak je jasný, že musel vzít Viennu, protože jinak by to nebylo most shocking ever a nedali by mu prémie
Jsem zvědavá, co bude most shocking s Ashley. Třeba že tak blbá bachelorette tam ještě nebyla a na konci ji nebude nikdo chtít _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sat 21.5.2011 8:55 Post subject: |
|
|
A kde na to koukate? To je neco jako u nas byl ten Milionar, co si vybral tu blondatou kozu? _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 21.5.2011 9:00 Post subject: |
|
|
jj, neco jako vem si me, ale teda mnohem lepsi (maji tam mnohem vetsi psychopaty a je to zabavnejsi a vubec). nevim, jestli zrovna bachelor ma neco nekde online. obcas na greatstufftv, ale neni to pravidlem.
nevim, no. tenley rozhodne byla sladka a zlata, ale to me prave strasne iritovalo a naprosto chapu, ze kdyz tam mel an vyber ji a viennu, tak si vybral viennu. 'cely zivot' s nekym takhle zlatym bych vazne nezvladla. stejne kdyby tam byla ali, tak si vybere ji. ta byla skvela. a porad je s robertem, ze? me strasne mrzi frank, byl to muj velkej favorit
aha. no on ted s tou molly byl after the final rose u brada a emily vlastne. tam vypadali docela spokojene.
ashley ma mit zlomeny srdce hned na zacatku, tak jsem na ni teda zvedava. balzamovacka (kryci jmeno cameron (house)) byla skvela. tu bych si vybrala ja. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Sat 21.5.2011 9:10 Post subject: |
|
|
villete wrote: | A kde na to koukate? To je neco jako u nas byl ten Milionar, co si vybral tu blondatou kozu? | taky plánuješ koukat? jsem na to zvědavá..._________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sat 21.5.2011 9:15 Post subject: |
|
|
Planovala bych no, ale neni kde. Zkusim pohledat na youtube:) _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 21.5.2011 9:25 Post subject: |
|
|
skuste na tv.blinkx, tam by myslim malo byt aj viacero serii
inak ten vyber ashley je velmi pofiderny, mohli zobrat niekoho ineho, aj chantall napr. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sat 21.5.2011 9:33 Post subject: |
|
|
Já to teda stahuju, ale myslim, že to bude tady. Poslední dobou tam bývá skoro všechno _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sun 22.5.2011 12:24 Post subject: |
|
|
Tak jsem zacala koukat na Bachelor season 15 a vsichni tam vypadaji naprosto jako z reklamy Tolik slechtenych zen pohromade snad nikde jinde neexistuje. _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 24.5.2011 23:28 Post subject: |
|
|
nejsem si jista, jestli jsem slysela spravne; je ci neni ashley hugger? no jsem na to zvedava. davkuju si to po kouskach, abych si to vychutnala. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
|
Back to top |
|
|
Chanteau kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Wed 25.5.2011 6:58 Post subject: |
|
|
netusila jsem, ze muze existovat dospela osoba, ktera tak strasne pisti! A zda se mi nejake cudne, aby se libila fakt vsem tem chlapum a vsichni chteli byt jeji potencialni husband. Cekala jsem, ze nekteri na zacatku reknou sorry, cau, nelibis se mi.
a nechapu proc do toho dali ty ukazky, se mi zda ze prozradili skoro vsechno co se stane |
|
Back to top |
|
|
|