|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Shrew _______________
|
Posted: Mon 27.4.2009 19:32 Post subject: To nesmí nikdo vidět! :) |
|
|
aneb další téma pro šmíráky
inspirovala mně kamarádka, když povídala - počkej venku, mám pokoj ve stavu, který nikdo nesmí vidět. hned jsem byla stokrát zvědavější Pak mi jeden klučina říkal ježiš ledničku neotvírej proboha jinak bys to nepřežila ve zdraví!
ale člověk je o to víc zvědavější, když ví, že to není moc publikovatelné
jak vypadají vaše pokoje, koupelny, kabelky, kuchyňský linky, ledničky, koše na prádlo, šminky, tašky do školy, svačiny, počítače...a milion dalších věcí ve stavu, kdy je "nesmí" nikdo vidět fotky na srovnání smí/nesmí jsou ideální
začnu mojí lékárničkou,nic tak hrozného tu momentálně nááhodou nemám ale třeba v archivu je toho až dost, vyberu později:)
nesmí nikdo vidět
publikovatelné
_________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Cantarella kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Mon 27.4.2009 19:42 Post subject: |
|
|
Tak teď mě skoro mrzí, že jsem dneska už konečně odnesla nádobí z pokoje...jinak bych Vám mohla nafotit tu krásnou plíseň, co mi tu stihla vyrůst v čaji
Jsem prase.
Super téma, btw _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Mon 27.4.2009 19:45 Post subject: |
|
|
je to skvely tema, skoda ze nemam fotak, ale pristi tyden uz snad mit budu
a taky to je motivace, aby si clovek udelal poradek ve vecech. |
|
Back to top |
|
|
alishka kytky 7, meta: 12150
|
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Mon 27.4.2009 20:20 Post subject: |
|
|
já bych to asi dokumentovat nemohla..zrovna dneska jsem při utirání zalepenýho stolu myslela na kriminálku Las Vegas, a říkala jsem si, že bych si měla poklidit pokoj, už jen pro případ, že by se mi neco stalo=) myslím že by byli totálně zhnusení
stejně jako se nemuzu donutit odpovídat na sz a smsky, málokdy jsem schopná po sobě neco hned poklidit..musí to chvíli počkat, nejlépe do druhého dne
plíseň v hrnkách od čaje je klasika
přitom mě se tak líbí když je uklizeno! občas mě to i baví..ale do dvou hodin je to zas jak to bylo
možná to jednou nafotím, před a po..ale nevím kdy dodám ty po..
ted jsem se rozhlídla po stole a mám tu 4 hrnky, tři skleničky a dvě konvice..vždycky si to postupně odnáším nahoru a pak tu mám pulku kuchyně.. _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Tue 28.4.2009 8:57 Post subject: |
|
|
Shrew, kam na ta temata chodis?
Ja sem zrovna vcera vynesla kos a byl tak krasne preplneny...to by byla fotecka...
Nafotim neco koncem tydne, to bude vyzivnejsi.) |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Tue 28.4.2009 9:01 Post subject: |
|
|
He, to je zajímavý, že když se tady kdysi řešila plíseň v hrnku, tak byli všichni znechucení a pohoršení, jako že to už je teda vrchol... a teď se ukazuje, že je to celkem běžný _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Tue 28.4.2009 9:18 Post subject: |
|
|
tady se někdy řešila plíseň v hrnku? o co všechno já nepřišla.
a já teda plíseň kdysi pěstovala spíš v lógru od kafe. ale od tý doby, co táta pije rozpustný a já začala vařit, se musím pochlubit, že už u nás takový věci nerostou. |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Tue 28.4.2009 9:25 Post subject: |
|
|
pokud jsem si to vybavila spravne, tak si ve zpovednici stejskalo jedno alterego shrew na to, jaka je bordelarka a ze ma i plisen v hrnku. nebo tak nejak. a vsichni vypadali, ze se z ty predstavy nejmin dvakrat pozvraceli a pak zacli alteregu promlouvat do duse. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 28.4.2009 10:12 Post subject: |
|
|
počkat počkat, to bylo jinak..už si to nepamatuju přesně, ale nekritizovalo se to, že má plíseň v hrnku, ale že se jí ten bordel vrší, považuje to za velkej problém a už prostě neví co s tím dělat. Tak jí nekdo poradil, at prostě vstane a poklidí to, že nic jinýho se s tím dělat nedá _________________ The only way out is through
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Tue 28.4.2009 10:16 Post subject: |
|
|
to, jak to tehdy bylo bude vedet nejlepe Shrew _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Tue 28.4.2009 10:35 Post subject: |
|
|
Já teda upřímně nechápu, jak to někdo může nechat zajít až tak daleko, že se mu udělá plíseň v hrnku, já bych to nesnesla ... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 28.4.2009 11:13 Post subject: |
|
|
tak ona se udělá celkem rychle, do dvou dnů, možná tří..prostě zapomenutý hrnek na stole no _________________ The only way out is through
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Tue 28.4.2009 11:40 Post subject: |
|
|
Lolita wrote: | je to skvely tema, skoda ze nemam fotak, ale pristi tyden uz snad mit budu
a taky to je motivace, aby si clovek udelal poradek ve vecech. |
to jo, když jsem hledala co vyfotit, abych to pak mohla uklidit a znova vyfotit, uplně mi bylo líto, že tu nemám svůj obvyklý svinec, kterej bych mohla při té příležitosti skvěle uklidit _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 ... 14, 15, 16 Next
|
Page 1 of 16
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|