View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Tjorven gewöhnungsbedürftig mamiček
|
Posted: Mon 7.4.2008 19:08 Post subject: Deskove hry |
|
|
Mate je radi, hrajete nejake?
S kym, jak casto?
Jake jsou vase nejoblibenejsi?
atd. |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Mon 7.4.2008 19:18 Post subject: |
|
|
Hraju moc ráda
Doma máme Monopoly a Dostihy a sázky a sázky, taková klasika.
A u kámošky se scházíme na hraní Osadníků z Katanu a Cashflow, to jsou taky super hry. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Mon 7.4.2008 19:35 Post subject: |
|
|
Dostihy a sazky miluju, ale je to nekonecna hra a pokud nemam svoje oblibeny kone, tak me prestava bavit
Ja mela vzdycky rada Z pohadky do pohadky a Scrabble.. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^
Last edited by shuki on Mon 7.4.2008 19:36; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Mon 7.4.2008 19:35 Post subject: |
|
|
Dostihy miluju, ale nikdy je se mnou nikdo nechtěl hrát |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Mon 7.4.2008 19:37 Post subject: |
|
|
terinas - presne... se mnou prave taky ne.. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Mon 7.4.2008 19:39 Post subject: |
|
|
ja som nutila kazdeho hrat a bratia hrali so mnou kazdy vecer.. po pol roku som ich porazila do hodky (obaja maju o 14rokov viac ) |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Mon 7.4.2008 19:50 Post subject: |
|
|
shuki wrote: | Ja mela vzdycky rada Z pohadky do pohadky a Scrabble.. |
Z pohádky do pohádky hrajeme s bráchou u babičky dodnes _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Mon 7.4.2008 20:04 Post subject: |
|
|
miluju scrabble a nikdo ho se mnou nechce hrat, protoze furt vyhravam a zboznuju carcassone a v tom me zas porad kazdy porazi... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Mon 7.4.2008 23:34 Post subject: |
|
|
Ja porad cekam, kdy Rhi s prislusenstvim konecne prelouskaji pravidla ke stolnimu wowku, udelaji medovnik a pozvou nas na hru a furt nic Stolni hry mam rad, ikdyz doma se mi vali krom dostihu akorat ty pro nejmensi a ty uz nehravam. Momentalne jsme s partou kamaradu po asi osmi letech oprasili Magic the Gathering a chodivame pravidelne na particku karet Jeste jsem si vytiskl Tsuro, rychla, jednoducha a zabavna hra na zkraceni casu. http://www.svet-her.cz/rodinne-hry/corfix-tsuro.html |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Mon 7.4.2008 23:45 Post subject: |
|
|
Deskové hry valím od mala, baví mě snad úplně všechny Každopádně naposledy jsem hrál fantoma prahy, ale vůbec můžu všechny druhy společenských her! _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
Britannia My wild Irish rose
|
Posted: Tue 8.4.2008 5:31 Post subject: |
|
|
Mě baví backgammon, ale to zná hrozně málo lidí _________________ With her fog, her amphetamine and her pearls
she aches just like a woman
but she breaks just like a little girl |
|
Back to top |
|
|
Tjorven gewöhnungsbedürftig mamiček
|
Posted: Tue 8.4.2008 7:29 Post subject: |
|
|
Britannia to jsou vrhcaby, zejo? Driv jsem to umela a hrala rada, ale uz davno jsem to zapomnela
Takze moje herni historie: jako mala jsem nikdy nehrala Dostihy, ale meli jsme hru, co se jmenovala myslim Podniky (ale uz ji t. vyhodil ) a v ni jsem si vzdycky kupovala Limu a moje sestra Caracas . Originalni monopoly jsem snad taky nikdy nehrala, ale vyrobili jsme si se sestrou nase vlastni, byly tam ulice z naseho mesta (a vzdycky jsme se praly o to, kdo si koupi tu ulici kde bydlime ). Taky jsem vzdycky mela rada scrabble.
Kdyz jsem bydlela na koleji, tak jsem poznala spoustu novych her...asi o nich nekdy napisu, az se mi bude chtet, to nby bylo na dlouho
A momentalne me nejvic bavi Galaxy trucker (clovek si z ruznych dilku sestavi svoji raketu a pak s proleta vesmirem, ve kterem se snazi ziskat zbozi, jdou po nem meteory a tak).
Jo, a pak taky moc rada hraju go ( i kdyz v posledni dobe nemam vubec cas ), ale to hraju spis po netu nez jako doopravdy deskovou hru. |
|
Back to top |
|
|
Skunkless kytky 4, meta: 2550
|
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|