|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Líbí se vám VF? |
Ano |
|
36% |
[ 4 ] |
ANO! |
|
18% |
[ 2 ] |
MILUJU JE!!! |
|
45% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 11 |
|
Author |
Message |
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Shetire ne to fakt nejsem já..
|
Posted: Sat 12.1.2008 10:21 Post subject: Re: Vypsaná fiXa |
|
|
jo to, že v Krabici hraje vim, ale on hral i v Obecný škole, toho co dal Edovi žvejku.
Jinak ja miluju třeba tu, co mam v podpisu. Robinson mi zvedá náladu, furt si zpívám Dědo dědo dědo dědo - pojd do lunaparku, mám perfetkní vzpomínky na drogovej večírek (teda jako na to písničku), kdy jsme si ji pouštěly v Olomouci v nonstopu s mym bejvalym (hoooodně bejvalym chlapcem), když jdu v Pardubkách po třídě Míru tak si broukám, že Třída Míru neni žádná Broadway , kamoso poustim Burlaki a oni mě pouštěj Alenku v říši za orgasmem , Řeky jsme naučili letní tlení a když jsme jim to překládaly, tak si mysleli, že to je song o Kuboj (kamaradcine příteloj) ..
Texty pak nějáký hodim, co mě oslovujou ...
Hlavně mě oslovil Mardy, když mi připálil, když si koupil v mekáči happy meala (možná to nebylo pro něj ) a, když se s náma fotil - dobře dost machrovaní, e to takyvý můj vysněný muž - páč je absolutně nejvíc fajn ..
Koncerty jsou bezchybný, mají úžasnou atmosféru, Mardy nezpívá falešně a prostě to s lidma umí.
A dost pění ódy ode mě
Ale texty určitě dám ..
ed: ted jsem zjistila, ze v den mych narozek jsou kousek od nas v Hradci _________________ Bejt tebou nechodim nikam, je poslední duben a věř mi. To holka jako já - sama bejt nesmí. |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
Posted: Sun 13.1.2008 15:15 Post subject: |
|
|
Jéé, teď jsem zjistila, že Márdi zpívá pár písniček aj v Kašpárkovi v rohlíku |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Sun 13.1.2008 15:20 Post subject: |
|
|
ja jsem je parkrat nazivo videla, zpevak ma fakticky charisma a super hlas, ale jinak se mi to moc nelibi, texty mne prijdou vesmes desne. trochu dada, ale hlavne je vubec nechapu. znam teda asi jenom jedno nebo dve cedecka, ale vzdycky se mi libilo 1982 a to: nase kapela se seznamila na drogovem vecirku..jo a burlaki, ale to vlastne taky ani nevim, co znamena |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Sun 13.1.2008 15:33 Post subject: |
|
|
Já s VF teprve začínám, zatím se mi nejvíc líbí Antidepresivní rybička a Dezolát, ale Rybička víc. texty mi zprvu přišly uhozený, ale začínám jim přicházet na chuť. |
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Sun 13.1.2008 16:07 Post subject: |
|
|
Já dá se říct VF poslouchám už docela dlouho Ale kolikrát mě dlouho nenapadne si je doma pustit. Ale u kámošky to sjíždíme furt Písniček se mi od nich líbí dost, např. Uganda, Lorenová, Burlaki. Taky mi ty texty přijdou uhozený, ale líbí se mi to |
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Mon 14.1.2008 1:46 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 16.1.2008 10:09 Post subject: |
|
|
Já docela ty texty chápu ...
Ono je to třeba těma Pardubicema .... Páč San Piego je tak trochu i moje město - jsem tam skoro denně ..
Jelikož jsem se dozvěděla, že Mardík chodík do Ponorky, což je uplně skvělá "klubo-hospoda"
A tak mě napadlo, jesi až do gorodu příjde jaro, tak bychom si mohli dát takovej fixáční srázek v pardubicích
Já bych měla pro tak pět lidi i nocleh ... Ale pouze my bláznivé fanynky
ale jako neočekávám něják valný reakce no _________________ Bejt tebou nechodim nikam, je poslední duben a věř mi. To holka jako já - sama bejt nesmí. |
|
Back to top |
|
|
courten kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Wed 16.1.2008 16:03 Post subject: |
|
|
Já fixu poslouchám už několik let a znám většinu textů nazpaměť a miluju ty texty a mně přijdou pochopitelný, když ste trochu hráblý a to já sem a hlavně si v nich hledám, to co chci
Byla sem na spoustu jejich konzíkách a nikdy mě nezklamali a jednou sem mluvila s Márdim a potkala ho na RFP... sou to moje lásky prostě _________________ Ona je rebel
kouří na zastávce
jí to chutná
v týhle válce
a její vnitřní orgány
tolerují její rebelství.
|
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Wed 16.1.2008 20:06 Post subject: |
|
|
mně taky nepřijdou nepochopitelný _________________ Za práva holubů. |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Thu 17.1.2008 11:23 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 17.1.2008 19:11 Post subject: |
|
|
E.x.i.l.i.a wrote: | Shetirko, já bych přijela, ale musela bys mě vzít na koncert nebo s Márdim někde seznámit Ne, dělám si srandu, chtělo by to, aby se mi nějakým zázrakem podařilo udělat si týden volna a procestovat Pardubice i Prahu
Já vám tak závidím, že už jste na ně byly Mně to nikdy nevyšlo, buď nebylo s kým jít nebo jsme zrovna byli na jiném koncertě nebo jem se dozvěděla na poslední chvíli, že hrajou... |
Já bych na ně klidně šla i sama
Vzdyt Praha a Pardubice to jedna cesta - hodinka vlakem!!! Takze prijed! Napisem Mardimu email at prijde do Ponorky (necekam zadnej uspech) nebo premluvim spoluzaka, kterej se s nim dobre zna ... no stejnak nic necekam _________________ Bejt tebou nechodim nikam, je poslední duben a věř mi. To holka jako já - sama bejt nesmí. |
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Thu 17.1.2008 20:36 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 17.1.2008 21:16 Post subject: |
|
|
ne ne !!!!!!! NEMAILUJU (já ho jen MILUJU)
Ale zdravim se s nim :twisted
on je prostě ....... áááách ano _________________ Bejt tebou nechodim nikam, je poslední duben a věř mi. To holka jako já - sama bejt nesmí. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Hudba |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 1 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|