View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Thu 7.6.2007 15:18 Post subject: Rozloučení se zvířátkem |
|
|
Je to trošku morbidní téma, ale inspirovala mě Lenore
Když vám umře domácí mazlíček děláte pohřeb? Nebo když najdete mrtvýho ptáčka? |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Thu 7.6.2007 15:19 Post subject: |
|
|
hodila jsem ho do smeti... na hrobecek jsem nemela zaludek... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Christine kytky 4, meta: 3550
|
Posted: Thu 7.6.2007 15:20 Post subject: |
|
|
proboha to je strašný téma, nikdy nechci aby mi micinka zemřela, až se tak bohužel jednou stane, bude mit normalni pohreb nekde, kam se pohrbivaji zviratka aji s nahrobnim kamenem |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Thu 7.6.2007 15:20 Post subject: |
|
|
mrtvym patckum ne ale svym domacim zviratkum jo......vedle baraku a my prvni kocce sem dokonce delala vanocni svicny (bylo mi 12?) |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 7.6.2007 15:22 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
|
|
kdybych mela svoje zviratko, tak bych to taky neudelala... ale mela jsem problem se na toho mrtvyho ptacka i podivat... jsem srab. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
|
|
|
a druha kocka bohuzel hrob nema, mamka ji nechala u veterinare, byla zrovna zima a zeprej by stejne nesel vykopat hrobecek, ale stejne me tim dost nastvala |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Thu 7.6.2007 15:23 Post subject: |
|
|
já jsem dělala pohřeb zvířátku zatím třikrát a pokaždý to byl domácí mazlíček. Poprvé papouškovi, roselákovi, měli jsme ho skoro 10 let a bylo to první zvířátko, co jsme si doma pořídili. Obrečeli jsme to všichni, ale já asi nejvíc. Potom kocourovi, toho zajelo auto, bylo to hodne moc smutny, byl mu teprve rok a byl to takovej nas mazel. A naposledy předloni andulakovi, to jsem ořvala nejvíc z rodiny já, privezli jsme si ho, když jsem byla ve druhaku na středni a ten den, co jsme ho dovezli domu jsem dostala horečky a byla 14 dni doma, když me pak bylo lip tak se mi ho za par dni podařilo ochočit, nikomu jinymu na ruku nesedal
Hřbitov mame na zahrade pod jabloni, snad je jim tam dobre
Last edited by kecka on Thu 7.6.2007 15:23; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
henessy to je vsetko
|
|
|
my sme kedysi pochovali skrecka, na skolskom dvore. a odvtedy sme zvieratko nemali _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
lesik:) |
|
Back to top |
|
|
|
|
|
lenula aha tak to jo ja myslela ze svoje zviratko |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
|
|
ježiši ... no tak jako malá sem hrobečky dělala, s kamarádkou jsme u nich na zahradě zakopali nějakýho ptáka...brrr.
A my měli zvíře (psa) jen jedno a samozřejmě jsme ho zakopali u nás v dolní zahradě, má tam svůj hrobeček mezi stromama. _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
|
|
tak domaci mazlicek uz me umrel nekolikrat...jednou pejsek u babicky,byl muj,ale byl tam,protoze kdyz sem ho dostala nemeli sme jeste oploceny dum a mamka je alergik...ano,veterinar ho uspal a udelali sme mu krasny hrobek vzadu na zahrade..nenechala bych ho dat do kafilerky pokud teda nemel nemoc nakou
a jinak..3 dny zpatky nam vypadli z hnizda 3 ptacatka kominicka,bohuzel neprezily tak sem jim taky udelala hrobecek....stejne jako 2 morcatum ktere me umrely pred 4 lety
ale treba rybicky splachuju do zachodu no
je me to vzdycky hrozne lito...su na toto az moc citliva a proto bych sveho psa nedala ani boha do te kafilerky..proboha dyt je to nas partner x roku tak tohle si nezaslouzi..vzdyt uz prece dnes existuji psi hrbitovy a krematoria a to je super _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Thu 7.6.2007 15:24 Post subject: |
|
|
mne kdyz umrel muj prvni pejsek, nechala jsem ji tehdy na veterine. Byla nemocna, po dvou operacich a bylo ji zle. Nemela jsem kde ji pohrbit a nedovedu si predstavit ze bych si nesla domu telo
Ted si nedovedu predstavit ze kocouri a pan Korys jednou taky umrou. Nevim. Nemam zadne mistecko kde bych si mohla udelat "rbitov zviratek".
Prednedavnem jsme jednu znamou vezli na veterinu, kdyz jela nechat utratit kocku. Cica byla stara a nemocna a celou cestu plakala a narikala v te prepravce a potom kdyz ji uspali tak ta znama to telicko zabalila do igelitu, dala zpatky do te prepravky a odnesla si ji domu, ze ji pohrbi v lese. Cely den jsme jezdili s mrtvou kockou v kufru. Bylo mi z toho hrozne. _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 7.6.2007 15:26 Post subject: |
|
|
musí existovat nějyaký hřbitov pro zvířátka (nemám zahradu).. |
|