|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Mon 4.6.2007 10:44 Post subject: Crohnova choroba |
|
|
...
Last edited by waxeipahdeth on Mon 4.6.2007 15:13; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Mon 4.6.2007 10:51 Post subject: |
|
|
Exi, fakt běž k doktorovi. Třeba je to prkotina, dá ti nějakej prášek a budeš mít pokoj. Každopádně k němu (klidně k nějakému jinému, dobrému) zajdi, vážně. _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Mon 4.6.2007 10:54 Post subject: |
|
|
Exi tak zajdi k jinému doktorovi, jestli to máš od malička, tak to může být třeba nějaká alergie na jídlo a ani o tom nevíš, může to být vlastně cokoliv ... to od malinka máš každý týden průjem a neřešíte to, jo?
Ale o tom, že bys měla tuhle chorobu vážně pochybuju, protože ji měla moje spolužačka na základce a sice nevím, jak velký bolesti břicha máš, ale ona s tím pokaždý skončila v nemocnici a průjem měla nonstop ... Samozřejmě to můžeš mít v nějaký mírnější formě, no ale nevím nevím. Každopádně bych upalovala k lékaři, protože jestli to je něco vážnějšího, tak by bylo dobrý podchytit to včas, než z toho bude průser. Ta moje kamarádka brala normálně léky, nic víc a fungovala úplně normálně. _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Berus kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Mon 4.6.2007 11:41 Post subject: |
|
|
Když máš tyhle problémy od dětství, tak to CD nebude, protože na to už by se dávno přišlo. Bylo by ti tak blbě, že bys to nevydržela. Spíš si myslím, že to bude něco buď stresového původu nebo bakteriálního - zkus jíst Activie a takový.
Každopádně k doktoru.
Last edited by Berus on Fri 8.6.2007 9:36; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
cloo kytky 5, meta: 5850
|
Posted: Mon 4.6.2007 11:44 Post subject: |
|
|
Kamaradka Crohna ma a pokud nebere leky, tak sedi na zachode nonstop v silenych krecich.
Pokud mas ale porad prujmy, tak to neni dobre a urcite to neco znamena. Tim, ze jsi to nelecila, tak se to stalo chronicke a bude se ti to lecit mnohem hur. Urcite s tim zajdi, muze to byt blbost, ale i neco vazneho.
Jedno vysetreni vydrzis, ne? |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Mon 4.6.2007 11:49 Post subject: |
|
|
mam kamarada s crohnem,jenze misto toho,aby se treba vyhybal nejakym vecem,po kterych mu je zle,tak to nedela...flamuje...no je to trubkil...taky uz parkrat skoncil v nemocnic na operacnim stole...
exi-tohle na crohna fakt nevypada,jak rika berus,to jsou takovy bolesti,ze bys to nevydrzela....
ja fakt nekdy nechapu,ze lidi,ktery neco boli,maji dlouhodobe nejaky problem,odmitaji jit k doktorovi...pritom to tak hrozny zase u doktora neni...tomu fakt nerozumim,radsi skucet bolestma nez jit k doktorovi,ktery pomuze-to neni jen na tebe exi,to je obecne _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Nells kytky 4, meta: 2350
|
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Mon 4.6.2007 11:55 Post subject: |
|
|
nebo jen chlapi _________________ |
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Mon 4.6.2007 11:55 Post subject: |
|
|
Moja mamina ma Crohnovu chorobu a ja si teda myslim, ze tie pociatocne fazy to byt mozu, lebo u maminy to bolo asi 10 rokov prehananie a bolesti brucha a aj ked behala po doktoroch, diagnozu jej nezistili. Az ked dostala fakt strasne bolesti a krv v stolici, jej to zistili Exi, na tvojom mieste by som zmenila doktora a dala si urobit minimalne krvne testy ked uz nic ine. To moze byt plno veci. Na jednej strane fakt nieco zo stravy, nejaka alergia - a to by bola hlupost trpiet kvoli tomu dalej, alebo nieco vaznejsie, co by mohlo byt tragicke zanedbat. _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
www.facebook.com/pekne.citanie |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Mon 4.6.2007 12:06 Post subject: |
|
|
a tak to já zas chápu já se taky radši doma válím v křečích, protože mám strach, co se u doktora dozvím (aneb vždycky si myslím, že mám tu nejhorší nemoc na světě, i když mám třeba jen chřipku) ... nedávno jsem měla něco se zápěstím a v mých představách jsem se dostala až k tomu, že mi amputujou ruku
Takže pro tohle mám maximální pochopení _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 4.6.2007 12:08 Post subject: |
|
|
ale tak ja jsem taky hypochondr,ale proste kdyz uz je to fakt spatny,tak nutim mamu at tomu doktorovi zavola,i kdyz ona si mysli,ze to tak spatny neni proste radsi prevence nez lecba
ale to uz jsme docela OT _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Mon 4.6.2007 12:19 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Zdraví |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 ... 16, 17, 18 Next
|
Page 1 of 18
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|