|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Mon 9.4.2007 10:28 Post subject: Jak změnit své chování? |
|
|
E.x.i.l.i.a si zakládá téma (Nechci zaplácávat depku). Já už fakt nevím, co mám dělat. Včera to s přítelem konečně bylo super, celou dobu jsme se líbali, hladili, mazlili, říkali si krásné věci (seděli jsme v restauraci). No a pak jsem začala dělat blbosti, pošťuchovat ho a tak a on ať se klidním (řekl to úplně normálně, nenaštvaně), ale já se naštvala-nebylo to kvůli tomu, prostě jen tak nebo já nevím a řekla jsem mu: Fajn tak na mě už nesahej. A on nechápal tak jsem mu to ještě párkrát zopakovala a nakonec ho odstrčila a vyštěkla na něj: Musíš na mě furt makat?! Byl hrozně smutný Nakonec jsme se usmířili, šel mě doprovodit domů a tam jsem se jako tradičně strašně rozbrečela, nechtěla ho od sebe pustit, omlouvala jsem se a prosila ať mě neopouští (ne, že by chtěl udělat! ale vzala jsem si do hlavy, že až odejde domů tak se mu všechno rozleží v hlavě a už se nikdy neuvidíme ). Teď je u babičky, dnes se neuvidíme a já jsem úplně na dně, že už se neuvidíme nikdy i když jsme si v noci ještě psali na dobrou noc a říkal mi, ať neblázním a nebrečím, že se nic nestalo a že se nezlobí. A takhle to bývá normálně-naštvu se kvůli blbosti, říkám zlé věci, odstrkuju ho a pak brečím Já už nevím co s tím dělat. Vím, že se NESMÍM takhle chovat, ale v té chvíli mám v hlavě temno
MÉ PŘÍSPĚVKY V TOMTO TÉMATU PLS NEQUOTUJTE |
|
Back to top |
|
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Mon 9.4.2007 10:32 Post subject: |
|
|
A vis, proc to delas? Co te k tomu v tu chvili vede?
Ja podobny blbosti delam, kdyz je vsechno az moc ok a ja mam potrebu trochu rozbourit klidny vody (nebo aspon si myslim, ze pro to to delam) - proste potreba zazit drama.
Jinak tipy jsem ti hazela do depky:
- nechlastat (pokud to delas zvlaste po alkoholu)
- zamestnat se natolik, aby te nedrazdily hovadiny
Ale kazdopadne se toho zbavit - proste si rict v tu chvili stop - nebo ho jednou definitivne otravis. _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Mon 9.4.2007 10:35 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 6.6.2008 19:29; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Mon 9.4.2007 10:35 Post subject: Re: Jak změnit své chování? |
|
|
edit _________________ all i wanna do is have some fun....)
Last edited by bublinka111 on Mon 9.4.2007 21:08; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Mija kytky 2, meta: 700
|
Posted: Mon 9.4.2007 10:56 Post subject: |
|
|
E.x.i. - a chovala ses takhle i v předchozích vztazích? Jsi takhle "urážlivá" třeba i s kamarády nebo jen ve vztahu? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 9.4.2007 10:59 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Mon 9.4.2007 11:04 Post subject: |
|
|
Co no, taky když mě nasere jsem zlá a pak si to vyčítám. Kolikrát ho i bouchnu víc než sem chtěla. Jenže já se narozdíl od tebe neumím moc omluvit, když vidím že ho to trochu šokovalo rychle řeknu promin. Ty to máš aspon jinak, ale možná to pak zase přehnaně řešíš. A navíc spolu jste kratší dobu tak máš strach aby to neskončilo. Na tvůj problém se nedá napsat nic jiného než aby ses zkusila ovládat, jinak nevím |
|
Back to top |
|
|
Mija kytky 2, meta: 700
|
Posted: Mon 9.4.2007 11:05 Post subject: |
|
|
E.x.i. - napadá mě otázka, proč si to dovolíš k příteli, když ke kamarádům by sis to nedovolila nebo by tě to ani nepadlo..., ale na to si musíš odpovědět sama |
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Mon 9.4.2007 11:07 Post subject: |
|
|
Exi, nemůže to být třeba tím, že vážně jsi s ním docela často a ten vztah je pořád na stejným bodě? Když jsme měli my takové období, kdy jsme dělali pořád to samý, tak jsem už (z nudy) hledala různé chybičky ... mimojiné i taky proto, že jsem neměla nic jiného na práci než přítele, a tak jsem hold drbala a hledala mouchy i tam, kde by normální lidé viděli dokonalost. Chce to víc endorfinů do žil - jít se s kamarádkou bavit na diskoteku (diskoteka nemusí být jen loviště chlapů na sex...), jít se někde vybít do tělocvičny (to je můj oblíbenej zbavovač stresu), vzít pár kamarádů a jít na víkend obhlídnout hrady, zámky, .....
edit, ještě přidávám: neřekla bych, že máš zlou povahu od přírody, spíš bych řekla, že máš ráda "život" a ne strnulost a takové lidi může vyloženě štvát, že ten druhý je "ňuňu" .. možná taky na to nejsi zvyklá, přeci jen (co vím) tak předchozí vztahy byly (jak to říct) hlučné (?).... ale neřešila bych to tím, že na něj budu zlá, ale právě tím, že bych do toho vztahu dala trochu víc života, střeštěnosti ... |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
Posted: Mon 9.4.2007 11:21 Post subject: |
|
|
Exi a nejde, že by sis našla něco jinýho, kde bys to napětí vybila? Boxovat do polštáře, pustit si nahlas hudbu a skákat po posteli, malovat...
Na mě občas platilo, že jsem měla s přítelem nebo s kamarády dohodu, že mi řeknou, když se začnu chovat jako megera a já jsem pak dokázala přestat. A s přítelem jsme si pak řekli, že už "dobrý a pusu na to" a bylo to fajn |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Mon 9.4.2007 11:22 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 6.6.2008 19:29; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Mon 9.4.2007 11:24 Post subject: |
|
|
Lothórien wrote: | treba chces podvedome, aby te taky urazel? |
tahle myšlenka je hodně chytrá (to je jako když moje kamarádka pořád někoho chválí jen proto ,aby ji taky někdo pochvalil) |
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Mon 9.4.2007 11:36 Post subject: |
|
|
Já jsem si takhle zničila krásnej vztah. A stejně s tím neumím nic udělat. Dostala jsem i další šance, ale nezměnila jsem to, nejde mi to. Pořád hledám ten způsob jak tohle nedělat. A pořád ho budu hledat dokud ho nenajdu... |
|
Back to top |
|
|
Crazy girl kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Mon 9.4.2007 12:48 Post subject: |
|
|
Exi,ja si spis myslim,ze ty i kdyz mas vsechno,co podvedome chces,tak stejne nebudes spokojena a kdyz to nemas tak taky ne.V danou situaci si neumis vazit toho okamziku a toho,ze v tu chvili je ti hezky.Jo,taky tohle delam a s velvetkou jsme se o tom uz bavili,ze mame stejny problem..ale ted posledni dobou se dokazu v danou chvili ovladnout a predejit slovum,ktera rikam a nemyslim je tak.
Neni to v tobe,ale po vsech tech vztazich a smutku by sis mela vazit toho,co mas a neresit takove blbsti.Kazdy je nejaky,ale ty jsi spokojena..ano,asi je to v tom,ze jste spolu porad,tak se mene videjte a najdete si taky jine plany krome toho byt porad spolu.. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 1 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|