|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
C-a-c-o-r-k-a kytky 1, meta: 125
|
Posted: Wed 15.10.2008 19:08 Post subject: |
|
|
takže já mám přítele pořád jen jednoho a toho samého...a jak jsme se seznámili?..no...bylo mi 13..a byla jsem na hasičské soutěži..bylo horké léto..soutěžili tam mladí kluci ze všech částí města..obcí..atd....fajn den....no a koukala jsem se z nudy pořád do dvěří..a najednou vyšel on..když se dostal do mého zorného úhlu..rozbušilo se mi srdce...(jak z červené knihovny) ...nespustila jsem z něj oči.......celý den jsem po něm koukala...jemu bylo v té době 18...takže o nějakou 13-tku ani nezavadil pohledem asi ....pak se někde ztratil...a já se smířila s tím,že už ho asi nikdy neuvidím....za rok..jsme byli s kámoškou stanovat u její babičky(tam se ta soutěž konala)......o půlnoci jsme zdrhli ze stanu..do místní školky na zahradu na houpačky....a kdo nešel kolem..nějací dva kluci..když jsme ho uviděla..nevěřila jsme tomu....byl to on...byl z místní vesnice... ....dali jsme se do řeči..byl strašně příjemný..a fajn:-)....no..pak jsme se bavili tak rok...a v patnácti nějaká líbačka na silvestra..a v šestnácti se mnou začal chodit..a jsme spolu dodnes..je mi 20......z mé strany to byla opravdu láska na první pohled a to doslova:-) ...strašně ráda na tu dobu vzpomínám..bylo to neuvěřitelně krásný..... |
|
Back to top |
|
|
Any kytky 4, meta: 2750
|
|
Back to top |
|
|
h. Guest
|
Posted: Sun 30.11.2008 0:39 Post subject: |
|
|
Nevím, kam můj dotaz zařadit, tak využiji tohoto tématu...
Mám blbý dotaz Před Vánocemi mě čeká první rande s člověkem, se kt. si píšu asi tak rok, ale ještě jsme se neviděli...Přinesli byste mu nějaký "dárek" nebo něco "jentak"...máme v plánu si jít někam sednout, ale zase si říkám, že to bude před Vánocemi, trochu se známe...a případně co by bylo tak vhodného...?
Děkuji! |
|
Back to top |
|
|
Skye kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sun 30.11.2008 8:57 Post subject: |
|
|
Bylo by fajn něco přinést,když je ta schůzka před Vánocemi,rozhodně bych ale vybírala nějakou maličkost a to opravdu nic drahého,abych toho člověka nepřivedla do trapné situace,kdyby on pro mě nic neměl.výběr záleží na Tobě ty ho už nějakým zpusobem znáš a víš co má třeba rád..Myslím že by stačila pěkná vánoční bonboniera nebo neco podobnýho.
Jinak Tě moc obdivuji že jdeš do takovéhle schůzky,já bych na to asi neměla |
|
Back to top |
|
|
h. Guest
|
Posted: Sun 30.11.2008 9:23 Post subject: |
|
|
NICKY** wrote: | Bylo by fajn něco přinést,když je ta schůzka před Vánocemi,rozhodně bych ale vybírala nějakou maličkost a to opravdu nic drahého,abych toho člověka nepřivedla do trapné situace,kdyby on pro mě nic neměl.výběr záleží na Tobě ty ho už nějakým zpusobem znáš a víš co má třeba rád..Myslím že by stačila pěkná vánoční bonboniera nebo neco podobnýho.
Jinak Tě moc obdivuji že jdeš do takovéhle schůzky,já bych na to asi neměla |
Díky za odpověď.
Nevím, jestli je obdiv na místě ale on je asi výjimkou, že do toho jít prostě musím..
Já mám právě obavy, že on mi něco určitě koupí...ještě to promyslím, pže to, co má rád, zas tak detailně nevím...asi zůstanu u něčeho "neutrálnějšího".. |
|
Back to top |
|
|
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
Posted: Sun 30.11.2008 9:30 Post subject: |
|
|
A taky těžko říct, co znamená výraz "před Vánocemi". Kdybyste se sešli např. týden a méně před Štědrým dnem, tak bych něco donesla, jak píše Nicky, nějakou maličkost, ale pokud delší dobu, tak asi ne. |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Sun 30.11.2008 13:54 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Mari addicted..
|
Posted: Sun 30.11.2008 14:04 Post subject: |
|
|
vetsinou na nejakych akci nebo pres kamarady
a s jednim byvalym ve skolnim sboru _________________ ♪♪♪ |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
flambelle Servant
|
Posted: Tue 30.12.2008 12:47 Post subject: |
|
|
meduza zni dobre, mysim, ze lepe nez "v brne, na jednom sraze...eee...takoveho...fora...internetoveho" :) _________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
...before I go I just wanna tell you, you were fantastic...absolutely fantastic ...
...he's slim...and a little bit foxy ...
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Skye kytky 5, meta: 7050
|
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Mon 4.5.2009 17:48 Post subject: |
|
|
Známe se už ze základky, kde jsme společně chodili od první do páté třídy (tuhle mi řekl, že byl do mě v páté třídě zamilovaný a nechal mi v rádiu zahrát písničku ), pak dlouhé roky nic, akorát moje nej kamarádka se o něm někdy zmínila, protože je bratránek jejího chlapa a nakonec zasáhl nejúžasnější vynález světa-FB přidali jsme se do přátel a někdy si okomentovali stav nebo tak, ale začala jsem si hodně psát s jeho kamarádkou (a taky mojí bývalou spolužačkou), v pátek jsme šly spolu ven, on tam byl taky a byla ruka v rukávě
No dobře, ještě to není oficiální, třeba z toho nic nebude, ale mohlo by a snad se mnou počítá, když se máme zítra zase vidět (nevydržííím to do té doby ) a v pátek jdeme grilovat |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Mon 4.5.2009 19:15 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Next
|
Page 6 of 8
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|