|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Fri 12.1.2007 16:33 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Fri 12.1.2007 16:53 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Příšera kytky 3, meta: 1050
|
Posted: Fri 12.1.2007 17:08 Post subject: ed |
|
|
odmazano --che _________________ Kolik roků zabere bolest... |
|
Back to top |
|
|
Skunkless kytky 4, meta: 2550
|
Posted: Sun 14.1.2007 15:52 Post subject: |
|
|
Kouřím cca taky těch 8 let, ze začátku málo, později jsem udělala normál z krabičky denně...asi tři roky mám chutě přestat, zřejmě zatím ne dost velké, nekouřila jsem 8 měsíců a pak do toho pomalu zklouzla znova..poslední rok jsem přes den prakticky nekouřila, chutnalo mi to k pivu nebo jinému alkoholu a jinak ne. Ale pomalu jsem se zas trochu rozkouřila..nicméně už nehrozí absťák typu "musím si zapálit, já si prostě MUSÍM ZAPÁLIT" .
Kouřit nechci hlavně proto, že se mi nelíbí, jak si zasírám organismus který by měl vyživovat moje budoucí miminko..neplánuju děti hned, ale jednak se mě na to nebudou ptát a druhak se mi zdá, že přestat kouřit až těsně nebo třeba i rok před početím dítěte je málo. Někde jsem četla, že organizmu trvá sedm let než se zregeneruje a víceméně zas funguje jako tělo nekuřáka. Ať už je to jakkoli, ráda bych se od kouření oprostila, abych tomu malému človíčku, který jednou doufám vyroste v mém lůně, nezasvinila maličkaté tělíčko jedy. _________________ Život je fascinující..
|
|
Back to top |
|
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Sun 14.1.2007 16:01 Post subject: |
|
|
Nekourim. Nedokazu si predstavit, ze bych zbytecne utracela tolik penez a nicila si timto zpusobem zdravi. _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
Eva kytky 2, meta: 700
|
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Thu 18.1.2007 10:43 Post subject: |
|
|
můžu se zeptat, co z toho kouření máte? tohle fakt nepochopím. A navíc většina lidí mi řekne, že začne v době, kdy na tom není psychicky dobře (= to vám cigareta pomůže? že si ještě odděláváte zdraví?) A nebo prý když nevědí, co s rukama ... fakt tohle asi nepochopím, i když bych ráda.
Já kuřáky neodsuzuju, je mi to jedno, ale nepochopím, jak si někdo dobrovolně ničí zdraví. Já klidně jdu do zahulený hospody, a je mi to jedno, ale duruhý den mám rudý oči a kašel jen z toho, že to celou dobu vdechuju
Třeba náš soused (docela mladej kluk) kouří snad nonstop ... kdykoliv vykouknu z okna, on stojí v ulici a hulí (v 6 ráno, v 8 ráno, ....) a když jsem ho viděla zblízka, zhrozila jsem se - naprosto nechutně žlutý zuby, zničená pleť .... nehledě na to že z těch lidí strašně táhne, kdysi jsem chodila s jedním docela silným kuřákem a když se ke mně naklonil, byl to fakt zážitek naštěstí se jednoho dne opil do němoty a 3měsíce pak byl vážně nemocnej a od tý doby se toho ani nedotkl. _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Zorka kytky 4, meta: 2550
|
Posted: Thu 18.1.2007 10:45 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
user_33 kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Thu 18.1.2007 10:51 Post subject: |
|
|
Ja kourim spis obden, kdyz jsem doma, tak ne (tzn., kdyz nejsou cigarety ).. ale kdyz jsem nekde vecer, vykourim treba i dve krabicky. a vzdat se toho nehodlam, i kdyz driv jsem si taky jako zaprisahly nekurak rikala toto:
Quote: | Nekourim. Nedokazu si predstavit, ze bych zbytecne utracela tolik penez a nicila si timto zpusobem zdravi. |
|
|
Back to top |
|
|
Nereide kytky 2, meta: 500
|
Posted: Thu 18.1.2007 11:12 Post subject: |
|
|
[quote="Suny"]můžu se zeptat, co z toho kouření máte? tohle fakt nepochopím.[quote]
Víš, nekuřákovi, je děsně težký vysvětlit, proř kuřáci vůbec kouří...jde o zvyk, chuť a tak trochu i tu závislost...
Já osobně si dám sem tak jednu, většinou když sedím někdě na pivku atd...ale je pravda, že bych nemohla sedět třeba celej večer v zahulený putice, kde přes dým není vidět...
Ale většinou se vyskutuju mezi lidma, kteří vůbec nekouří, takže takový rostředí vůbec nevyhledáváme...
Co mě ale štve, je kámoška, která vykouří tak krabku za tejden, ale kouří jenom přede mnou a když jsme někde s ostatníma, tak dělá, jak jí kouř děsně vadí... _________________ Tak ty chceš umřít? A co já, lásko, a co já? Mám trčet na tomhle světě, který bez tebe je zpustlejší než chlív?
Last edited by Nereide on Thu 18.1.2007 12:53; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Thu 18.1.2007 12:25 Post subject: |
|
|
teď je nějaká novější reklama V TV, že kouření ročně zabije 19 000 ( ) Evropanů, kteří nekouří_________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Thu 18.1.2007 12:27 Post subject: |
|
|
kourila jsem od patnacti do osmnacti... docela dost (cca 15-20 denne). pak jsem prestala a v soucasne dobe funguju tak, ze si s kamaradkou potahnu, kdyz kouri pred skolou... tzn. moje soucasna "spotreba" je dohromady tak jedna az dve cigarety tydne... stydim se, ze jsem to nevydrzela... a asi bych to ani nepriznala priteli... prestavali jsme spolu... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Thu 18.1.2007 13:08 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Thu 18.1.2007 15:23 Post subject: |
|
|
Mo tak to jsi na tom ještě dobře ! Ja taky nekouřil a navic jsem byl referend proti kouřeni... takže jsem byl pro spolužaky jenom "Trapny" (Na šprta jsem to nikdy nedotahl, na to jsem nebyl dost bystry... ) _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
indulona kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Thu 18.1.2007 15:25 Post subject: |
|
|
Mo Cuishle wrote: | Já jsem nekouřila nikdy, ale na ZŠ jsem si taky kvůli tomu, že jsem nekouřila ani nepila pěkně vytrpěla a byla jsem pro všechny "Trapná šprtka". |
Přesně takhle jsem to měla i já. A na střední to nikdo neřeší, ale na základce to bylo peklo. K tomu jsem se ještě nemalovala, takže jsem byla nejvíc out, jak to jen šlo. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Zdraví |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 48, 49, 50 Next
|
Page 6 of 50
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|